Quantcast

Krokodilas, pramintas Maiklu Džeksonu, sudraskė žveją

  • Teksto dydis:

Australijos šiaurėje baltagalvis krokodilas, pramintas Maiklu Džeksonu, buvo nušautas įtarus, kad jis sudraskė vieną žveją.

Australijos šiaurėje baltagalvis krokodilas, pramintas Maiklu Džeksonu, buvo nušautas įtarus, kad jis sudraskė vieną žveją, antradienį pranešė žiniasklaida.

Pareigūnai buvo iškviesti, kai 57 metų vyras dingo pirmadienį, kai įbrido į vandenį Adelaidės upėje, kurioje gyvena daug krokodilų, mėgindamas atpalaiduoti įstrigusį valą.

Pasak policijos, kartu su tuo vyru ant upės kranto buvo jo žmona, tačiau ji nematė momento, kai atakavo neįprastos spalvos roplys, kuris, kaip manoma, buvo 4,5 metro ilgio.

„Pagal preliminarią informaciją, ji nematė, kaip jis buvo nutemptas, tačiau (išgirdo) riksmą, o atsigręžusi pamatė vandenį taškančią uodegą“, – Šiaurės Teritorijos vyresnysis inspektorius Jo Foley (Džo Folis).

„Ji apimta didžiulio sielvarto“, – pridūrė pareigūnas.

Policija vėliau iš vandens ištraukė žmogaus palaikus, kurie, kaip manoma, yra dingusio žvejo.

Tas incidentas įvyko už maždaug 60 kilometrų nuo Darvino, netoli populiarios vietos, kur turistams demonstruojama, kaip krokodilai iššoka iš vandens, čiupdami masalą, pakabintą ant ilgų karčių.

Toje pačioje upėje stambus krokodilas, vardu Brutas, anksčiau šį mėnesį buvo nufilmuotas besigrumiantis su bukasnukiu rykliu. Tą kovą laimėjo krokodilas.

„Jeigu ten išties Maiklas Džeksonas, būtų labai liūdna“, – turizmo bendrovės „Adelaide River Queen Cruises“ savininkas Tony Blumsas (Tonis Blamsas) sakė nacionaliniam transliuotojui „Australian Broadcasting Corporation“, turėdamas omenyje tą garsų gyvūną.

„Jis yra unikalus pusiau albinosas. Labai mielas krokodilas“, – pridūrė jis.

Pasak T.Blumso, kiekviename 100 metrų ilgio Adelaidės upės ruože gyvena maždaug po vieną krokodilą, o Maiklas Džeksonas tikriausiai užpuolė tūnodamas „prie pat vandens paviršiaus“.


Šiame straipsnyje: krokodilassudraskėAustralija

NAUJAUSI KOMENTARAI

nuomone

nuomone portretas
uz ka ji reikejo saut? juk zmogus krokodilui lygiai toks pat racionas kaip ir kiti gyvunai. Va liutai tai taip, jei sumedzioja zmogu reikia sunaikint, nes siaip jie zmoniu vengia

w

w portretas
O is kur zino,kad Maikslas Dzeksonas,jei moteriske mate tik taskancia uodega,o balta pas galva? gal ten visai kitas krokodilas? O sitas vargselis buvo nusautas. Nesuprasi,kodel,jei nera tikslios informacijos,kad butent jis nutempe zveja i vandeni.
VISI KOMENTARAI 2

Galerijos

Daugiau straipsnių