Quantcast

Gydytojai skėsčioja rankomis, o mergaitės-katės tėtis šaukiasi pagalbos

  • Teksto dydis:

Pietvakarių Kinijos Čangšan kaimelio gyventojai šešerių metų mergaitę Zhao Xinrui vadina kate, nes didžioji jos kūno dalis yra padengta tankiu kailiu, praneša „Mirror".

Pietvakarių Kinijos Čangšan kaimelio gyventojai šešerių metų mergaitę Zhao Xinrui vadina kate, nes didžioji jos kūno dalis yra padengta tankiu kailiu, praneša „Mirror".

Mergaitės mama neatlaikiusi išbandymų paliko šeimą, o Zhao tėvas renka pinigus dukros gydymui.

Vos prieš metus ant mergaitės kūno pradėjo augti tankus kailis. Nuotraukoje matyti, kad dabar jis dengia beveik visą nugarą bei sėdmenis. Plaukų atsirado ir ant veido.
Vietiniai gydytojai negali diagnozuoti, kokia liga kamuoja mergaitę.

Zhao tėvas buvo priverstas atsiimti mergaitę iš vaikų darželio, kurį ji lankė. Tėvams nepatiko, kad šalia jų atžalų būna „katė“. Kad išvengtų smalsių žvilgsnių šešiametė nuolatos mūvi ilgas kelnes ir vilki marškinius ilgomis rankovėmis.

„Iš pradžių gydytojai sakė, kad mergaitės kūną padengė apgamai, o paskui tik skėsčiojo rankomis ir viskas“, – pasakojo kinės močiutė.

„Širdis krauju apsipila, kai žiūriu į dukrą. Mums sakė, kad jos negalima gydyti, kol nesulauks penkerių. Tačiau Zhao jau šešeri, o mes vis dar nesurinkome pinigų vaistams“, – prisipažino mergaitės tėvas.

Zhao artimieji tikisi, kad žiniasklaidai pasakodami apie juos užklupusią nelaimę, jie atkreips labdaros organizacijų dėmesį ir gaus reikalingą pinigų sumą vaikui gydyti.



NAUJAUSI KOMENTARAI

šiaip

šiaip portretas
sunku patikėti, bet netolimoje ateityje žmonės mokės pinigus už dirbtinai sukeltus tokio pobūdžio genetinius pakeitimus. visokių kvailių yra. akivaizdu, jog žmogaus organizmas turi mechanizmą pasidengti kailiu, tačiau jis praktiškai niekada nebepasireiškia, nes buvo eliminuotas evoliucijos. vis tik kiek asilų pasaulyje svajoja būti tigrais, čiubakomis ir katėmis... prasidėjus genetinei revoliucijai ir žmogaus kelionėms į kosmosą, tolerancijos kitokiems sąvoka įgis naujų atspalvių.
VISI KOMENTARAI 1

Galerijos

Daugiau straipsnių