Quantcast

Brangiausias pasaulyje „wrapas“ su auksu, trumais ir krokodiliena sukurtas Lietuvoje

  • Teksto dydis:

Lietuviai sukūrė brangiausią ir ne tik tuo išskirtinį krokodilienos „wrapą“. Jeigu galvojate, kad šis patiekalas kažkuo panašus į kebabą – teks nusivilti. Jį sukūrusi komanda tikina, kad greitas maistas ne tik gali, bet ir privalo būti kokybiškas. Todėl auksinis krokodilienos „wrapas“ gaminamas naudojant tokius produktus, kaip gruzdinta krokodiliena, tikras aukščiausios prabos valgomas auksas bei trumų padažas.

Auksinis krokodilienos „wrapas“ neatsitiktinai meniu turi kitą pavadinimą „Lavish croco lavash aka Robin Hood“. Vieno patiekalo kaina siekia 28,89 eurus, o tai senąja valiuta yra lygu 100 litų.

Tačiau, kaip sako „Wraperia Suppa Kebs“ vystytojas Karolis Jaruševičius, nors kaina neatrodo itin maža, bet pusė pinigų už šio egzotinio patiekalo pardavimą keliaus vaikų namams ir su sunkiomis ligomis kovojantiems fondams.

Kaina neatrodo itin maža, bet pusė pinigų už šio egzotinio patiekalo pardavimą keliaus vaikų namams ir su sunkiomis ligomis kovojantiems fondams.

„Pasirinkome „Lavish croco lavash aka Robin Hood“ pavadinimą neatsitiktinai. Lavish reikšmė – išlaidus, o Robinas Hudas – tai legendinis herojus, kuris iš pasiturinčių gautas lėšas atiduodavo labiausiai likimo nuskriaustiems. Renkant unikalaus patiekalo pavadinimą ilgų diskusinių kovų neužvirė. Visa mūsų komanda nusprendė prieš kiekvienas Kalėdas pusę gautų pajamų paaukoti vaikams arba ligonius remiantiems fondams“, – ne be pasididžiavimo savo komanda pasakoja K. Jaruševičius.

Nemėgstantys egzotinių produktų yra kviečiami pasimėgauti „wrapais“ bei pitomis su itin kokybiška jautiena ir vištiena.

„Wraperia Suppa Kebs“ – lietuvaičių sukurtas naujas prekinis ženklas. Unikali „wrapų“ koncepcija neturi analogų ne tik Lietuvoje, bet ir Baltijos šalyse, Vakarų Europoje.



NAUJAUSI KOMENTARAI

sks

sks portretas
pusė pinigų už šio egzotinio patiekalo pardavimą keliaus vaikų namams ir su sunkiomis ligomis kovojantiems fondams gluspetre tu ona

taip

taip portretas
Pirma paragaukit, paskui komentuokit :)

na

na portretas
man tai idomu: negi panaudojus svetimos kalbos žodį patiekalas jau taps egzotiškesniu, labiau perkamu ir pan. Kur žiūri mūsų kalbininkai, kad leidžia darkyt gimtąją VALSTYBINĘ kalba "svetimžodžiais"
VISI KOMENTARAI 6

Galerijos

Daugiau straipsnių