Quantcast

Bankoke mažieji elfai užregistravo naują rekordą

  • Teksto dydis:

Šimtai Tailando moksleivių antradienį susibūrę suformavo žodį „Siamas“, kuriuo anksčiau buvo vadinama ši buvusi Pietryčių Azijos šalis, ir sulaužė ankstesnį didžiausio kalėdinio elfų susibūrimo pasaulio rekordą.

Renginyje, kuris vyko prie vieno Bankoko prekybos centro, dalyvavo net 1 792 Kalėdų Senelio padėjėjų nuo 9 iki 15 metų. Visi jie buvo užsidėję raudonas, žalias ir baltas kepuraites, derančias prie jų sportinių marškinėlių, ir prisitvirtinę smailias plastikines elfų auseles.

Iš vaikų suformuotas žodis išbuvo penkias minutes, po kurių elfai buvo paskelbti naujo Guinnesso (Gineso) pasaulio rekordo laimėtojais.

„Kitais metais kitai šaliai bus sunku sulaužyti šį rekordą“, – sakė Guinnesso pasaulio rekordų atstovas Richardas Sternningas (Ričardas Sterningas), dalyvavęs užfiksuojant naują pasiekimą.

Tiesa, ne visi norėjusieji prisidėjo prie rekordo įgyvendinimo – net keturiolika vaikų buvo diskvalifikuoti už tai, kad neturėjo elfų ausyčių. Dalyvavusiesiems buvo išdalinti pažymėjimai, liudijantys, kad jie prisidėjo prie naujo pasaulio rekordo.

Buvusiame rekordiniame kalėdiniame elfų susibūrime, kuris buvo užfiksuotas 2013 metais Didžiosios Britanijos Veterbio mieste, dalyvavo 1 110 „elfų“.

„Džiaugiuosi, kad padėjau sulaužyti pasaulio rekordą ir pavogti šį titulą iš Anglijos“, – sakė negalią turintis 11-metis Theerathepas Noonkao (Tiratepas Nukao), dalyvavęs renginyje neįgaliojo vežimėlyje.

Nors Tailando gyventojų dauguma yra budistai, čia plačiai eksploatuojamas komercinis krikščioniškų Kalėdų aspektas – šalies parduotuvės ir viešbučiai pasipuošia blizgučiais ir kalėdinėmis eglėmis.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių