Quantcast

Šokiruojantis atvirumas: senatorės idealas – turtingas vyras su didele varpa

  • Teksto dydis:

Australų senatorė, kuri radijui pareiškė, kad eitų į pasimatymus tik su turtingais vyrais, turinčiais didelę varpą, antradienį atsiprašė, paaiškindama, kad savo sutrikimą bandė nuslėpti pokštu.

Australų senatorė, kuri radijui pareiškė, kad eitų į pasimatymus tik su turtingais vyrais, turinčiais didelę varpą, antradienį atsiprašė, paaiškindama, kad savo sutrikimą bandė nuslėpti pokštu.

Jacqui Lambie (Džeki Lambi), kuri vietą nacionalinio parlamento aukštuosiuose rūmuose užėmė anksčiau šį mėnesį, Tasmanijos radijui „Heart 107.3“ sakė, kad jau daugiau kaip dešimtmetį nepalaiko jokių santykių.

Kai radijo laidos vedėjai pasiūlė jai pagalbą ieškant meilės, ji atsakė: „Tada jie turi turėti daug grynųjų ir ... paketą tarp kojų, būkime garbingi. Ir man nereikia, kad jie kalbėtų, jiems net nereikia kalbėti“.

Šie 43 metų senatorės komentarai paskatino vieną jauną vyrą paskambinti į laidą ir pasakyti, jog, jo nuomone, jis atitinka jos kriterijus, iš dalies dėl to, kad paveldėjo kažkiek pinigų ir turi patirties su vyresnėmis moterimis.

„Man tiesiog truputį neramu, nes esate toks jaunas, nesu tikra, kad galėsit susitvarkyti su Jacqui Lambie“, – pasakė tiesmukai kalbanti politikė, kuri dešimtmetį tarnavo Australijos ginkluotosiose pajėgose.

Tada senatorė paklausė: „Ar turit didelę varpą?“

„Kaip asilo“, – atsakė vyras, laidos vedėjams stengiantis suorganizuoti jiems pasimatymą. Paskui tas vyras padėjo ragelį.

„Vyrams darau tokį poveikį“, – pajuokavo dviejų vaikų motina J.Lambie, kuri priklauso Palmerio jungtinei partijai, įsteigtai kasybos magnato Clive'o Palmerio (Klaivo Palmerio).

Vėliau J.Lambie atsiprašė už savo komentarus, kurie buvo išsakyti po virtinės visai kitokių tos ryto laidos vedėjų klausimų, pavyzdžiui, kaip ji rūpinasi plaukuotomis kojomis, bikinio sritimi ir pažastimis.

„Kai Kim ir Dave'as (Deivas) per Hobarto (radiją) „Heart FM 107.3“ šį rytą, per linksmą segmentą manęs paklausė apie mano meilės reikalus, aš savo sutrikimą bandžiau nuslėpti pasakydama pokštą“, – sakė J.Lambie.

„Daug žmonių juokėsi, (o) kai kurie žmonės galėjo būti įžeisti“, – pridūrė ji.

J.Lambie nėra pirmoji politikė, užklupta radijuje. Premjeras Tony Abbottas (Tonis Abotas) gegužės mėnesį sukėlė protestų audrą pamerkęs vedėjui per radijo pokalbį su 67 metų pensininke, kuri sakė dirbanti sekso telefonu linijoje, kad suvestų galą su galu.



NAUJAUSI KOMENTARAI

w

w portretas
Paziuretu i veidrodi. Nori turtingo ir dar pajegaus,o turtingam tikrai nereikia senos bobos,jis gali susirasti jauna ir grazia. Suprasciau,jei pasakytu,kad pinigai nesvarbu,svarbu kitkas...

xx

xx portretas
Moralas pasakecios : Visos parsiduoda tik uz skirtinga kaina.

Anicetas

Anicetas portretas
Mergiotės jos žiauria nemylėjo Vaikinas Jai dainą sudėjo:"Belapė Bepapė Bepienė Ilgakaklė Pienė Varpas per varpą įskilo Štai koks reikalas iškilo.Mergaite,su ruda kasa Vakar buvai visai nuoga Suradai rojų Tarp vyro kojų Į šviesų rytojų Vers į lovą Versk į lovą Ir užveski jai motorą Kai užvesi Jos motorą Ji išpildys tavo norus Gut babut eiki tik į prieki Moteris be vyro-mašina be vairo išliaužia į griovį Kodėl nesidairo?Moteris -pakalnė Moteris -stabdys Kiek spermatozoidų ji dar pražudys Sukluskite vyrai
VISI KOMENTARAI 5

Galerijos

Daugiau straipsnių