Quantcast

Mitybos specialistė: pateikiau patarimų 20 metų tą patį gaminantiems virėjams

  • Teksto dydis:

„Ši knyga gimė, nes daug metų dirbau maisto pramonėje, kūriau žmonėms nepalankų maistą ir niekaip negalėjau su tuo susitaikyti – kodėl sveikatos specialistai rekomenduoja vieną, o aš turiu kurti maistą, kuris yra nepalankus žmonių sveikatai“, – sako knygos „Sveikatai palankus technologinių kortelių ir valgiaraščių rinkinys“ autorė Raminta Bogušienė.

Sveikos mitybos specialistė pasakoja, kad bedirbdama ekologiškų maisto produktų sertifikavimo sektoriuje suprato, jog vaikų maitinimas išliko toks pat, koks buvo jos vaikystėje.

„Nespalvotas maistas, mažai daržovių. Viešoje erdvėje kalbama apie sveiką mitybą, koks maistas yra sveikatai palankus, tačiau praktinių priemonių, kaip virėjoms techniškai pagaminti patiekalą, kad jis būtų sveikatai palankus, kai jos 20 metų gamina tuos pačius virtų bulvių cepelinus, trūko. Todėl ji ir buvo sukurta“, – tikina R. Bogušienė.

Išsamiau – įraše.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Hmmm

Hmmm portretas
Cha cha cha ,,specialistė’’!!!???

Menulis

Menulis portretas
Lenda visokios specialistes, nes reikia pinigus uzdirbti.Tai neigia kas senai atrasta.

jooo

jooo  portretas
Atsirado specialistė užnugarį turi tai ir specialistė bet ji kažkokia tai kūda
VISI KOMENTARAI 3

Galerijos

Daugiau straipsnių