Quantcast

Tarp naujųjų „iPhone“ triumfuoja auksiniai „iPhone Xs Max“

  • Teksto dydis:

Ar žinojote, kad žmonės nori auksinių telefonų dideliais ekranais? Tokią išvadą galima padaryti vertinant pirmuosius „Apple“ išmaniųjų telefonų „iPhone Xs“ ir „iPhone Xs Max“ pardavimus Lietuvoje.

„Telia“ telefonų kategorijos vadovo Justo Paškevičiaus teigimu, penktadienį prasidėjus oficialiai prekybai šiais išmaniaisiais, net du iš trijų nupirktų įrenginių yra „iPhone Xs Max“.

Prekybą naujaisiais „Apple“ telefonais „Telia“ penktadienį 8 valandą ryto pradėjo trijų didžiųjų miestų, Vilniaus, Kauno ir Klaipėdos, salonuose „Akropolio“ prekybos centruose. Toks laikas pasirinktas tam, kad žmonėms nereikėtų laukti eilėse naktį ir jie galėtų nusipirkti ilgai lauktą telefoną prieš prasidedant darbo dienai. Per pirmas dvi valandas parduota daugiau kaip pusšimtis „iPhone Xs“ ir „iPhone Xs Max“ telefonų.

„Didžiausia šių metų staigmena, tiesiogine šių žodžių prasme, yra įspūdingą 6,5 colio įstrižainės berėmį ekraną turintis „iPhone Xs Max“. Lietuvoje jis yra net populiaresnis nei mažesnysis, 5,8 colio įstrižainės „iPhone Xs“. Žmonės teigiamai įvertino ir dar vieną „Apple“ sprendimą, pasiūlyti telefonus su itin didelės talpos – 256 GB ir 512 GB – vidine atmintimi. Jie graibstomi taip pat greit, kaip ir 64 GB atmintį turintys modeliai“, – sako J. Paškevičius.

Jis pastebi, kad spalvų atžvilgiu lietuviai įvertino ir „Apple“ sprendimą grąžinti auksinę spalvą – šie telefonai yra patys populiariausi.

Vienas pirmųjų – D. Montvydas

Tuo tarpu kitose telefonų pardavimų vietose panorusių šių telefonų įsigyti kuo skubiau taip pat netrūko. Štai prekybos ir laisvalaikio centre „Panorama“ artėjant vidurnakčiui pirkėjus pasitiko „Apple“ entuziastas, muzikantas Donatas Montvydas. Jis pasidalijo savo patirtimi naudojantis „iPhone“, atskleidė, kad šio vakaro laukė jau ilgai, ir išpakavo bei pristatė „iPhone XS“.

5,8 colio įstrižainės berėmį OLED ekraną turintis „iPhone Xs“ telefonas, priklausomai nuo vidinės atminties dydžio, Lietuvoje kainuoja nuo 1179 iki 1579 eurų, o didesnis, 6,5 colio įstrižainės „iPhone Xs Max“ telefonas kainuoja nuo 1279 iki 1679 eurų. Šie telefonai turi atsparų plieninį korpusą, nebijo vandens ir dulkių (IP68 atsparumo sertifikatas), o jų baterijas galima įkrauti belaidžiu būdu. Taip pat juose įmontuota itin sparti „A12 Bionic“ mikroschema bei dviguba 12 MP raiškos galinė kamera.

Nuo spalio 19 dienos Lietuvoje bus priimami kitos „Apple“ naujovės, telefono „iPhone Xr“, išankstiniai užsakymai, prekyba salonuose prasidės spalio 26 dieną. Šis modelis turi paprastesnės LCD technologijos 6,1 colio įstrižainės berėmė ekraną, aliuminio korpusą, jo atsparumas aplinkos poveikiui šiek tiek prastesnis (IP67), taip pat galinėje dalyje yra ne dviguba, o vienguba 12MP raiškos kamera. Lietuvoje „iPhone Xr“ kainuos nuo 879 iki 1049 eurų.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Hhh

Hhh portretas
Kiek daug nupirko - net 50 vnt visoje Lt per diena ;))) Tikrai matosi kokie mes turtingi ....
VISI KOMENTARAI 1

Galerijos

Daugiau straipsnių