Quantcast

„Pokemon Go“ psichozė tęsiasi: ispanai siūlo darbą specialiems gidams

  • Teksto dydis:

Kaip ir daugelį kitų pasaulio šalių, Ispaniją taip pat apėmė tikra „Pokemon Go“ psichozė ir kelionių agentūros netruko tuo pasinaudoti nusprendusios organizuoti specialius turus.

Ispanijos pietiniame Granados mieste kelionių agentūra „Junior Travel“ sulaukė be galo daug gyvenimo aprašymų po to, kai paskelbė ieškanti žmonių, galinčių dirbti gidais „Pokemon Go“ žaidėjams.

Kandidatai turi būti pasiekę bent dvidešimtą „Pokemon Go“ lygį iš 40-ies. Bendrovė jau sulaukė daugiau nei 2000 paraiškų. Specialūs gidai dirbs ne tik Pietų Ispanijos miestuose, bet ir Valensijoje, Barselonoje bei Madride.

„Kiekvieną minutę mes gauname tris ar keturias paraiškas, – pareiškė „Junior Travel“ vadovas Antonio Barraganas (Antonijus Barachanas). – Mūsų personalo atrankos specialistas šiuo metu yra, švelniai tariant, užsiėmęs.“

Specialaus „Junior Travel“ turo „Pokemon Go“ žaidėjams metu žmonės už 43 eurus bus vežiojami autobusu ir sulauks eksperto patarimų, kaip medžioti pokemonus.

Panašūs turai jau rengiami Londone, Edinburge ir Meksike.

Beje, „Junior Travel“ – ne vienintelė Ispanijos įmonė, susiejusi savo verslą su pokemonais. Pavyzdžiui, kita kelionių agentūra – „Felices Vacaciones“ – net siūlo 11 naktų pokemonų gaudymo kelionę į JAV, kainuojančią 1,695 tūkst. eurų.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių