Quantcast

Pirmą kartą Lietuvoje – oficialus skaitmeninio kortų žaidimo turnyras

  • Teksto dydis:

Skaitmenį kortų žaidimą „Hearthstone“ šiuo metu pasaulyje žaidžia daugiau nei 50 milijonų žaidėjų. Lietuva – ne išimtis. O rugpjūčio 12–14 dienomis mūsų šalyje pirmą kartą organizuojamas oficialus žaidimo turnyras.

Renginyje yra laukiami visi „Blizzard“ žaidimų gerbėjai, nes greta turnyro bus organizuojamos ir kitos veiklos: stalo žaidimų vakaras, protų mūšis, „Hearthstone“ turnyras mėgėjams ir daugybė kitų atrakcijų.

Vilniuje vyksiančio turnyro dalyviai varžysis dėl patekimo į „Hearthstone Championship Tour“ (HCT) vasaros finalus, kuriame geriausi Europos žaidėjai kovos dėl 100 tūkst. dolerių prizinio fondo.

Tačiau Lietuvoje atrankinį turnyrą kartu su ESL ir „Blizzard“ organizuojanti „GameOn“ komanda neketina apsiriboti tik profesionaliomis varžybomis. „Kovoti dėl patekimo į kitą HCT etapą galės tik geriausi iš geriausių Europos žaidėjų, tad mes kalbame net ne apie dešimtis, o apie pavienius žaidėjus iš Lietuvos, Latvijos ir Estijos. Tačiau pats faktas, kad Lietuvoje vyksta oficialus turnyras yra labai džiugi naujiena visai bendruomenei, tad ketiname tai atšvęsti“, – sako renginio organizatorius Jonas Brazys. 

„Blizzard“ – tai kompanija, kuri kompiuterinių žaidimų gerbėjams yra padovanojusi ne vieną tūkstantį valandų nuotykių kultiniuose, fantastiniuose žaidimų pasauliuose. „Warcraft“, „StarCraft“ ar „Diablo“ serijų žaidimai jau daugiau nei dešimtmetis yra vieni populiariausių Lietuvoje, o naujų žaidėjų gretas sparčiai pildo ir „Overwatch“ gerbėjai.

Daugiau informacijos čia.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių