Quantcast

Pasauliui pristatytas „Huawei P10“ su antros kartos „Leica“ kameromis

  • Teksto dydis:

„Huawei“ Vartotojų verslo grupė pristatė išmaniuosius „P10“ ir „P10 Plus“. Ilgai lauktas P serijos papildymas – akį traukiančios techninės įrangos ir naujausių pažangių programinės įrangos technologijų derinys.

Naujieji modeliai pasižymi išraiškingomis spalvomis ir naujos kartos „Leica“ kameromis įspūdingiems portretams ir asmenukėms. Kartu su telefonais pristatytas ir išmanusis „Huawei Watch 2“ laikrodis.

„Kultūrai ir technologijoms vis labiau skverbiantis į mūsų gyvenimus, siekiame vartotojams pasiūlyti produktus ir patirtis, pagerinančius jų gyvenimus. Naujieji „P10“ ir „P10 Plus“ su neįtikėtinomis „Leica“ galimybėmis fotografijai bei išskirtiniu dizainu ir techninėmis inovacijomis suteiks vartotojams galingą naudojimosi išmaniuoju patirtį“, – sako Richardas Yu, „Huawei“ Vartotojų verslo grupės generalinis direktorius.

Studijinė fotografija telefone

Dviguba „Leica“ kamera 2.0 leidžia vartotojams įvaldyti portretinę fotografiją. 12 megapikselių RGB jutiklis, 20 megapikselių monochrominis jutiklis ir patobulinti jų sujungimo algoritmai perteikia aukštos kokybės technines ir artistines fotografijos savybes telefone.

Specialiai portretams įdiegta tiksli 3D veido aptikimo technologija, leidžianti greičiau ir tiksliau atpažinti veidą. Veido aptikimas yra „Huawei“ dinaminio apšvietimo ir portreto pabrėžimo funkcijų pagrindas, kuriuo remiantis „Huawei“ sukūrė išmanų vaizdų algoritmą, leidžiantį pritaikyti studijinį apšvietimą ir grožio efektus portretams. Telefone galima pasirinkti ir „bokeh“ efektą, kuris sukuria dar aštresnį, aiškesnį ir ryškesnių spalvų vaizdą, kai tuo tarpu aplinka išlieka išsiliejusi ir nesufokusuota. „Bokeh“ efektą galima pasirinkti darant ir spalvotas, ir juodai baltas nuotraukas, o fokusavimas gali būti pasirinktas jau padarytoje nuotraukoje.

Priekinėje 8 megapikselių „Leica“ kameroje įdiegta F/1,9 diafragama ir jutiklis, pagaunantis daugiau šviesos. Telefonai automatiškai atpažįsta, ar vartotojas darosi įprastą asmenukę, ar grupinę. Pastaruoju atveju kamera persijungia į plataus kampo režimą.

Sukurta kartu su GoPro, „Highlights“ redagavimo įrankį, sukuriantį video istorijas iš nuotraukų ir video su muzika.

Madingas dizainas

„Huawei“ dizainerių komanda pristatė pirmą rinkoje „Hyper Diamond-Cut“ apdailą išmaniesiems. Naujų modelių spalvų pasirinkimas dar platesnis – bendradarbiaujant su „Pantone Color Institute“ sukurtos dvi naujos spalvos, atskleidžiančios šiuolaikinio vartotojo asmenybę ir nustatančios naują spalvų tendenciją išmaniųjų rinkoje. Telefonų spalvų gamoje – mėlyna, auksinė, žalsva, rožinė auksinė, sidabrinė, juoda, balta.

Kaip ir kiti P serijos išmanieji, „P10“ pasižymi aptakumu ir plonumu, kad būtų patogu laikyti. P10 telefono storis – vos 6,98 mm. 5,1 ir 5,5 colių įstrižainės modeliai padengti „Corning Gorilla 5“ stiklu. Pirštų atspaudų jutiklis yra telefono priekinėje dalyje, paslėptas po stiklu. Jis pakeičia valdymo juostą, padidindamas ekrano vaizdą ir tuo pačiu greičiau reaguodamas į prisilietimą.

Išskirtiniai technologijų patobulinimai

Naujausias „Huawei Kirin 960“ procesorius ir EMUI 5,1 paverčia telefoną dar efektyvesniu. CPU užtikrina puikų kelių branduolių veikimą, o GPU veikia 180 proc. greičiau ir 40 proc. efektyviau, kalbant apie bateriją.

EMUI 5,1 taip pat patobulintas: pagerintas UX, veikimo optimizavimas ir kelios naujos funkcijos. Pavyzdžiui, telefonas įsidėmi vartotojų elgseną ir priderina programų naudojimą, paskirstant sistemos resursus. Algoritmas paskirsto programų naudojimą ir RAM taip, kad dažniausiai naudojamos programėlės įsijungtų ir veiktų greičiau, kai naudojamos kelios programėlės.

Su didelės talpos 3200 ir 3750 mAh baterijomis „P10“ ir „P10 Plus“ palaiko „Huawei SuperCharge“ technologiją, kuri turi „Huawei Super Safe 5-gate“ saugumo mechanizmą, matuojantį įtampą, srovę ir temperatūrą realiu laiku, kad krovimas būtų ne tik greitas, bet ir saugus. „Kirin 960“ ir EMUI 5,1 užtikrina ir dar geresnį ryšį. „Huawei P10 Plus“ turi 4x4 MIMO antenas, skirtas palaikyti 4,5G ryšį. Abu modeliai turi 2x2 Wi-Fi MIMO antenas, leidžiančias paspartinti internetą.

Telefonai prekyboje pasirodys kovo mėn. „P10“ modelis su 64GB talpa kainuos 649 eur, „P10 Plus“ su 64GB talpa – 699 eur, o su 128GB talpa – 799 eur.

Partnerystės – kūrybinės išraiškos įkvėpimui

Ilgalaikį „Huawei“ bendradarbiavimą su „Leica Camera“ ir „Pantone“ papildė ir partnerystė su „Saatchi“ galerija. Pastaroji kartu su „Leica“ subūrė žinomus fotografus įamžinti juos supantį pasaulį savo unikaliu stiliumi ir interpretacijomis, naudojant „Huwei P10“.

„Huawei“ taip pat susijungė jėgas su prestižiniu Lonodno menų universiteto meno ir dizaino centru „Central Saint Martins“. Virš 60 studentų buvo patikėta užduotis sukurti „P10“ aksesuarų koncepcijas, kurios sujungia madą ir technologijas.

Į išskirtinių aksesuarų kūrimą įtrauktas ir „Ricostru“ prekių ženklo talentas Rico Manchit Au. Partnerystė su „Ricostru“ įneša naujos estetikos į technologijų dizainą, sujungiant „Huawei“ inžinerijos patirtį su futuristine „Ricostru“ dvasia. Inovatyvus meistriškumas ir aukštos kokybės medžiagos atsispindi aksesuaruose, kurie yra patogūs ir prabangūs, pabrėžiantys „Huawei“ išmaniojo grožį.

„Huawei“ jėgas sujungė ir su „Vogue“. Šia partneryste siekta atgaminti 10 ikoniškų viršelio nuotraukų iš praeities, kurioms buvo panaudojamas „Huawei P10“ išmanusis. Šios nuotraukos – „Coming into Fashion: A Century of Photography at Condé Nast“ parodos, eksponuojamos „Ullens“ šiuolaikinio meno centre (UCCA) Pekine, dalis. „Huawei P10“ studijinės kameros funkcijos leido pasaulyje žinomam mados fotografui Jumbo Tsui atkurti nuotraukas būtent telefonu.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių