Quantcast

Naujasis „Huawei“ išmanusis – džiaugsmas fotografijos mėgėjams

  • Teksto dydis:

„Huawei“ turi tradiciją – pavasarį išleisti flagmaną (anksčiau tai buvo „Ascend“, o dabar – „P“ raide žymimi modeliai), o rudenį jį „perpakuoti“ ir pateikti kaip topinį „Honor“ serijos įrenginį. Šiais metais ši tradicija nesulaužyta. Manoma, kad „Honor 8“ mažai kuo nusileidžia „Huawei P9“. 

Dizainas

Ypatingai plonas aliuminio korpuso rėmelis su užapvalintais kraštais ir patvarus 2,5D Gorilla Glass 3 stiklas priekiniame ir galiniame skydeliuose primena premium klasės „Samsung“ modelius. Gamintojas „Honor 8“ dizainą lygina su užšąlusiu vandens lašu. Ir iš tikrųjų  –prisilietus juntamas neapsakomas glotnumas. Nors galbūt kiekvienam prisilietimas prie įrenginio sukels savitų asociacijų, vieno dalyko negalima paneigti: iš stiklo ir metalo pagamintas „Honor 8“ ne tik gražus, bet ir malonus takstiline prasme. Beje, „Honor 8“ pagamintas iš ekologiškai švarių medžiagų ir atitinka „RoHS“ ir „REACH“ direktyvų reikalavimus.

Ekranas

Telefonas turi 5.2 colio įstrižainės ekraną. Naudojama IPS matrica, kuri pasižymi Full HD raiška ir 423 ppi pikselių tankiu. Atvaizdavimo kokybė nenusileidžia tai, kuri būdinga flagmanams: žiūrint į ekraną iš bet kurio kampo vaizdas išlaiko aukštą kontrasto lygį ir pakankamai tikrovišką spalvų perteikimą. Esant ryškiam apšvietimui įskaitomumas pakankamas net nuotraukų ir vaizdo įrašų peržiūrai. Jutiklinis ekranas reaguoja į prisilietimus mūvint pirštines, o tai labai aktualu šaltuoju metų laiku.

Galima pastebėti, kad gamintojas šiame įrenginyje atkreipė dėmesį į regėjimo apsaugos režimą, kurio metu sumažėja kenksmingos akimis UV spinduliuotės lygis. Šiame režime sumažėja mėlynos spalvos ir ekranas tampa gelsvas kaip sendintas popierius. 



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių