Quantcast

Nauja telefonų era: išmanieji turės dirbtinį intelektą

  • Teksto dydis:

Kasmetinėje plataus vartojimo elektronikos parodoje „CES 2017“ „Huawei“ pristatė savo planus skatinti inovacijas ir bendradarbiaujant su partneriais „Amazon“ bei „Google“ sukurti naują telefonų erą – išmaniuosius su dirbtiniu intelektu.

Bendrovė taip pat prabilo apie naujos programinės įrangos įdiegimą „Mate 9 Pro“ ir „Porsche Design Mate 9“ telefonuose – šios serijos išmanieji bus pirmieji įrenginiai, turintys „Google Daydream-ready“ funkciją, palengvinsiančią prieigą prie virtualios realybės turinio.

Pažangus telefonas 

„Kompiuteris mums suteikė prieigą prie informacijos, po to sekė internetas, kuriuo naudojantis informaciją galėjome ne tik skaityti, bet ir dalintis. Dabar mes gyvename pasaulyje, kuriame viskas tarpusavyje sujungta“, – sako Richardas Yu, „Huawei“ Vartotojų verslo grupės vadovas. Pasaulis tampa vis labiau apsuptas technologijų, jame įsišaknija kasdienybė, pagrįsta tarpusavio ryšiais. Atsiranda siekis sukurti technologiją, kuri leistų lengviau valdyti kasdienes užduotis ir rinktų duomenis apie supančią aplinką – virtualios realybės telefoną.

„Dabar žmonės su skaitmeniniu pasauliu jungiasi naudodamiesi savo išmaniaisiais telefonais, tačiau ateityje virtualios realybės telefonas visa tai pakeis. Šis telefonas bus mūsų pačių pratęsimas – neatskiriama gyvenimo dalis, kuri prisitaikys prie mūsų poreikių, leis sklandžiai bendrauti tiek su realiu, tiek su skaitmeniniu pasauliu“, – sako R. Yu.

Tam, kad būtų koja kojon eitnama su skaitmeniniu pasauliu, dirbtinio intelekto integracija telefonuose – neišvengiama. Tačiau siekiant tokį telefoną pritaikyti rinkai, jam reikalinga pažangi kompiuterinė programa, kuri galėtų matyti ir suprasti aplinką. Taip pat reikalingas išmanus mikrofonas, per kurį telefonas galėtų nagrinėti ir nustatyti skirtingus garsus, bei pažangios maitinimo sistemos tam, kad telefonas galėtų susidoroti su dideliais informacijos kiekiais.

Bendradarbiavimas su lyderiais

„Huawei“ bendradarbiavimas su pačiomis pažangiausiomis ir inovatyviausiomis pasaulio kompanijomis, tokiomis kaip „Amazon“ ir „Google“, yra strateginis pagrindas, leidžiantis formuoti ateinančią technologijų vartojimo erą. Joje puikuosis „Huawei Mate 9 Pro“ ir „Huawei Porsche Design Mate 9“ telefonai.

„Huawei Mate 9 Pro“ ir „Huawei Porsche Design Mate 9“ – tai pirmieji „Huawei“ telefonai, leisiantys vartotojams mėgautis aukščiausios kokybės virtualios realybės patirtimi. „Mūsų tikslas – suteikti prieigą prie naujųjų technologijų ir inovacijų, sukurti elitinę pramonės vizionierių ekosistemą ir pasiūlyti rinkai tokius produktus, kurie padarytų didelę įtaką žmonių tarpusavio bendravimui. Žvelgiant į technologijų ateitį, esame ant naujosios eros slenksčio, kurį peržengus, įprastas ryšys su pasauliu pasikeis. Naujojo virtualios realybės telefono atėjimas į rinką – tai naujos telefonų eros pradžia. Ji suteiks gilesnės informacijos apie kasdienius darbus ir praturtins mūsų aplinkos suvokimo pojūčius“, – sako R. Yu.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Andrius

Andrius portretas
Aš nekenčiu šios markės

joo

joo portretas
seklys morka asmeniniame gyvenime
VISI KOMENTARAI 2

Galerijos

Daugiau straipsnių