Quantcast

Kuo nustebins naujasis „iPhone SE“?

  • Teksto dydis:

Internete pasirodė naujojo „iPhone SE“ galinio dangtelio nuotraukos. Jose galima pamatyti, kad be 4 colių įstrižainės ekrano, naujas „Apple“ telefonas turės stiklinį korpusą. Pasak Varle.lt mobiliųjų telefonų specialistų, stiklo korpuso gamyboje panaudojimas gali liudyti apie tai, kad „iPhone SE (2017) pasižymės bevielio įkrovimo technologija.

Panašu, kad praėjus metams, „Apple“ kompanija grįžta prie kompaktiško telefonų formato. Išmaniųjų telefonų rinka šiandien yra prisotinta ir naujų įrenginių pardavimų augimas lėtėja. Mini flagmano dėka „Apple“ planuoja pakeisti situaciją.

Kiekvienais metais „Apple“ pristato naująjį „iPhone“ ir kiekvienais metais gamintojas jį pavadina geriausiu savo istorijoje. Naujas procesorius, vaizdo plokštė, patobulinta kamera ir programinis palaikymas – viskas prisideda prie kiekvienos naujienos unikalumo. Tačiau, Varle.lt mobiliųjų telefonų specialistų teigimu, pastaraisiais metais, tempas, kuriuo telefonams pridedama daugiau naujų funkcijų ir galimybių, lėtėja. Nepaisant to, kad paskutiniuose „Apple“ flagmanuose naujovės, lyginant su konkurentų įrenginiais, jau nebėra tokios revoliucinės, kompanija visada bet kokiais atvejais sėkmingai randa būdų, kaip savo išmaniuosius telefonus paversti vienais geidžiamiausių rinkoje.

„iPhone SE“ pasirodė praeitų metų pavasarį. Šio telefono dydis yra vienas didžiausių jo privalumų. 4‘‘ įstrižainės ekraną mėgsta daugelis žmonių. Toks išmanusis lengvai telpa džinsų kišenėse, neužima daug vietos rankinėje ir patogiai guli mažuose delnuose.

Yra žinių, kad antrosios kartos „iPhone SE“ bus aprūpintas visomis paskutiniųjų „iPhone“ technologijomis, tačiau gaus naują stiklinį korpusą. Tikimasi, kad naujasis „iPhone SE“ (2017) turės 3D Touch gestų palaikymą ir pasižymės rudenį pristatytojo „iPhone 7“ flagmano ypatybėmis. Dabartinis „iPhone SE“ neturi daugybės senesnių modelių funkcijų, tačiau auditorijai, kuriai „Apple“ pozicionuoja šį modelį, tai nėra svarbu.

Bus be trūkumų?

1,2 megapikselio priekinė kamera dabartiniame „iPhone SE“ yra vienas pagrindinių šio modelio trūkumų, nors pagrindinė kamera čia yra šiuolaikiška. Priežastis, kodėl taip atsitiko yra ta, kad visa priekinė telefono dalis paimta iš „iPhone 5s“, todėl ir kamera čia turime seną. Remiantis tuo galima suprasti ir kitą „iPhone SE“ trūkumą – ekraną, kuris pagal savo charakteristikas yra identiškas „iPhone 5s“ ekranui. Čia ta pati raiška (1136 x 640 px), ta pati IPS matrica, tas pats kontrasto lygis (800:1).

Pirmosios kartos Touch ID leidžia atrakinti telefoną ne taip greitai, kaip jau įprato „iPhone 7“ naudotojai. „iPhone SE“ taip pat neturi 3D Touch funkcijos, kuri debiutavo „iPhone 6s“ įrenginiuose. Ir nėra jos būtent todėl, kad ekrano technologija, kaip jau minėjome, čia yra „iPhone 5s“ paveldėjimas. Visus šiuos trūkumus „Apple“ planuoja pašalinti naujame 2017 metų versijos 4 colių „iPhone“ telefone.

„iPhone“ ekosistema

Varle.lt mobiliųjų telefonų specialistų manymu, naujasis 4 colių įstrižainės „iPhone“ iš tikrųjų svarbus „Apple“ kompanijai. „iPhone“ gamintojas supranta, kad vieno dydžio išmanieji telefonai netinka kiekvienam ir visiems. Nors ir „iPhone SE“ išmaniųjų telefonų pardavimų rezultatai ir nesprogdina rinkos, jie tikrai leidžia visai šių telefonų linijai jaustis tvirčiau. Atnaujintas „iPhone SE“ padės toliau sėkmingai formuoti „iPhone“ ekosistemą.

Daugiau informacijos apie „iPhone SE“ (2017) „Apple“ žada pateikti po mėnesio.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių