Quantcast

Kinai sukūrė „iPhone 7 Plus“ kloną

Prieš maždaug 5-6 metus Kinijos išmaniųjų telefonų rinka buvo žinoma dėl čia pagaminamų klonų. Pastarieji metai viską pakeitė, tačiau vis dar atsiranda gamintojų, kurie pristato vieno ar kito populiaraus išmaniojo telefono klonus.

Visai neseniai prasidėjo naujojo „Apple“ išmaniojo telefono „iPhone 7 Plus“ prekyba, o kinai jau spėjo sukurti ir šio įrenginio kopiją. Iš pirmo žvilgsnio klonas atrodo visiškai taip pat kaip originalus modelis, tačiau visi skirtumai prasideda tuomet kai pradedama juo naudotis.

Kinijoje sukurtas klonas, taip pat kaip ir tikrasis „iPhone 7 Plus“, turi nugarėlėje įmontuotus du vaizdo kameros jutiklius ir kaip jau minėjome, iš išorės atrodo visiškai identiškai kaip „Apple“ naujasis kūrinys. Net ir pradėjus naudotis šia kopija galima iškart nesuprasti, jog tai klonas.

„iPhone 7 Plus“ klonas veikia su operacine sistema, kuri perdaryta taip, jog atrodo kone identiškai „iOS 10“ sistemai. Kaip bebūtų, pirštų antspaudų skaitytuvas telefone neveikia, o ir veikimas nė iš tolo neprimena originaliojo „iPhone 7 Plus“.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Fgg

Fgg portretas
Tai Lietuvos verslininkai pripirks ir parduos kaip už tikra
VISI KOMENTARAI 1

Galerijos

Daugiau straipsnių