Quantcast

Jaunimas nebesižavi planšetėmis – turi naują favoritą

Jaunuolių geidžiamiausių išmaniųjų prietaisų sąraše – bepiločiai orlaiviai, elektriniai riedžiai, nešiojamieji kompiuteriai ir išmanieji telefonai.

Tai rodo  naujausia apklausa, kuria buvo siekiama išsiaiškinti, ką labiausiai svajoja įsigyti paaugliai.

Paaugliai yra naujosiomis technologijomis labiausia besidominti amžiaus grupė. Technika prekiaujančios parduotuvės atstovas Algirdas Daniela sako, kad jie prie išmaniųjų prietaisų pripratę nuo mažens.

Apklausa rodo, kad jaunimas naujus mobiliuosius telefonus dažniausiai nori įsigyti prieš mokslo metus bei didžiąsias šventes. Išmaniaisiais telefonais dabar naudojasi 8 jaunuoliai iš 10.

Tyrimas atskleidžia,  kad verslininkai paprastąjį mobilųjį telefoną į išmanųjį keičia ne taip dažnai.  Tuo metu prieš kelis metus išaugęs planšečių populiarumas blėsta. Jaunimas vėl renkasi kompiuterį, nes jis turi daugiau galimybių.

Iš pramogoms skirtos technikos paaugliai labiausia domisi balansiniais riedžiais ir naujausiais filmavimo prietaisais.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Pinokis

Pinokis portretas
O aš vis vien balsuosiu už konservatorius.

Onyte

Onyte portretas
eik geriau pasokti?

Iš TS-LKaD-istės oOnytės Kyšininkyytės nuotykių albumėlio:_1

Iš TS-LKaD-istės oOnytės Kyšininkyytės nuotykių albumėlio:_1 portretas
Tad - būk TS-LKaD-istu ir voogsi, groobsi kiek norėsi! Jei kas – tave baalne už kanoopų prilaikys partijos bendraminčiai, onyyytės kyšininkyyytės klonai! Apsidairyk, tokių Tavo aplinkoje pilna!__Kaune teista už kyšininkavimą, TS-LKaD narė(!), ona- danutė gricienė,- po to savo Kauno Žaliakalnio lopšely-daržely su savo iš kriminalizuotos aplinkos kilusia pavaduotoja alma žilinskiene net suorganizavusi kyšių ir duoklių išmušinėjimo gaują! Voliota ir kočiota spaudoje, internete, TV, turinti problemų dėl alkoholio, pati net teisme nesugebanti paaiškinti už ką atleidžia iš darbo žmones, teismuose prieš mane iššvaisčiusi virš 50 tūkstančių litų mokesčių mokėtojų pinigų, mokėdama man priteistas sumas bandžiusi nuvogti nuo manęs dalį pinigų (juos "išlupti" iš "garsiosios vadybininkės" prireikė net Generalinės prokuratūros ir VMI pagalbos!) ir t. t. ir t. t.- sėdi sau, direktoriauja kavutės su brendžiu įkalus!? Žandus papūtus ir ką!
VISI KOMENTARAI 5

Galerijos

Daugiau straipsnių