Quantcast

Ekspertai apie „Samsung Galaxy Tab Pro 10.1“: vienas geriausių, bet turi ir trūkumų

Vienas iš rimčiausių „Samsung“ gaminių planšetinių kompiuterių rinkoje yra „Samsung Galaxy Tab Pro 10.1“, kuris pateko į geriausių šios vasaros planšetinių kompiuterių reitingą. Tačiau, nepaisant to, užsienio apžvalgininkai ir ekspertai įžvelgia ir gaminio trūkumų.

„CNET“ ekspertų teigimu, „Galaxy Tab Pro 10.1“ yra vienas iš geriausių „Samsung“ 10 colių planšetinių kompiuterių ir nors „Samsung“ dar galėtų patobulinti daugiaprograminį režimą ir programinę įranga apskritai, tai – puikus kompiuteris. Tiesa, „CNET“ siūlo pasvarstyti įsigyti „Amazon Kindle Fire HDX 8.9“ ar net “HTC Nexus 9“, kadangi jie turi labai panašius ekranus, puikius dizainus ir jie veikia panašiai, kaip ir „Samsung" gaminys, tačiau šių konkurentų įrenginiai yra žymiai pigesni.

„GSMArena“ mano, jog „Galaxy Tab Pro 10.1“ galima būtų pavadinti “Galaxy Note 10.1 (2014)“ atnaujinimu, kadangi šie du kompiuteriai, iš esmės, yra labai panašūs savo charakteristikomis ir abu jie netgi turi „S Pen“. Taigi, ar verta „Note 10.1 (2014)“ vartotojams atsinaujinti? Tikrai ne. Tačiau jeigu jūs turite bet kurį 2013 metais išleistą planšetinį kompiuterį, yra daugybė priežasčių pasirinkti „Galaxy Tab Pro 10.1".

„GSMArena“ ypatingai gerai įvertino šio įrenginio SLCD ekraną ir jiems netgi iš dalies patiko „TouchWiz“ ir ypatingai daugiaprograminio režimo galimybės. Ir jeigu jums „Tab Pro 10.1“ yra per mažas arba per didelis, „Samsung“ yra išleidę ir „Tab Pro 8.4“ bei „Tab Pro 12.2“ – šie du kompiuteriai turi identiškas charakteristikas, tačiau jie siūlo kitokio dydžio ekranus.

„GSMArena“ taip pat teigia, jog „Apple iPad Air“ taip pat galėtų būti jūsų pasirinkimas vietoje „Tab Pro 10.1“ vien dėl to, kad „iPad“ kompiuteriai vis dar yra rinkos lyderiai.

„GizMag“ žurnalistai rašo, jog „Galaxy Tab Pro 10.1“ yra vienas iš geriausių „Android" planšetinių kompiuterių rinkoje. Ir, bent jau iš techninės įrangos pusės, tai ir vienas geriausių planšetinių kompiuterių apskritai.

„Samsung“ išsiskyrė savo puikiu ekranu ir ypatingai nedideliu svoriu. Tačiau „GizMag“ smarkiai nusivylė dėl to, kad „Galaxy Tab Pro 10.1“ dažnai susiduria su lėtomis animacijomis ir strigimais apskritai, o baterijos gyvavimo laikas – gana trumpas. Iš esmės žmonių pasirinkimas turėtų priklausyti nuo to, ar jie mėgsta „TouchWiz“, ar nelabai.

Vėlgi, reikia nepamiršti ir to fakto, kad „Android“ programėlių pasirinkimas vis dar gana smarkiai atsilieka nuo „iPad“. Bet nepaisant šio fakto, „Samsung Galaxy Tab Pro 10.1“ yra tikrai rimtas konkurentas „Apple iPad“ kompiuteriams.

„TechRadar“ specialistai sako, jog „Samsung Galaxy Tab Pro 10.1“ planšetė siūlo daug ir jeigu šis įrenginys kainuotų mažiau, „Samsung“ netgi galėtų tapti rinkos lyderiais.

Pasak „TechRadar“, galbūt netgi pakaktų ir tinkamo marketingo, kadangi, pavyzdžiui, „Sony Xperia Z2 Tablet“ yra beveik identiškas pagal charakteristikas, tačiau jo kaina yra žymiai aukštesnė. Todėl „Samsung“ iš tiesų reikėtų padirbėti ties marketingu ir jie galėtų turėti daugiau pardavimų, negu bet kuris kitas „Android“ planšetų gamintojas.

Visgi, šie ekspertai mano, kad planšetinių kompiuterių rinkoje vis dar karaliauja „iPad“ ir „Surface“ kompiuteriai.

„TrustedReviews“ rašo, jog jeigu jums reikia būtent 10 colių planšetinio kompiuterio, tikrai nepasigailėsite pasirinkę „Samsung Galaxy Tab Pro 10.1", kadangi tai yra solidus pasirinkimas, kainuojantis pakankamai protingą sumą.

Apskritai, „Tab Pro 10.1“ nėra kažkuo labai ypatingas įrenginys ir jis nekainuoja tiek mažai, kiek “LG G Pad“ ar „Nexus 7“, bet apskritai – tai labai geras planšetinis kompiuteris, nors jis ir nelabai galėtų pakeisti „Apple iPad Air“ ar nešiojamuosius kompiuterius.

„PocketNow“ teigiamai įvertino „Galaxy Tab Pro 10.1“ techninę įrangą, tačiau „TouchWiz“ ir „Magazine UX“ „PocketNow" komanda norėtų tai pamiršti. Jų teigimu, programinė įranga gadina visą patirtį.

Iš techninės pusės – „Tab Pro 10.1“ yra labai galingas, jis turi puikų ekraną ir neblogą baterijos tarnavimo laiką, todėl ši planšetė labiau tinka profesionaliems, negu eiliniams vartotojams. Jeigu jums tereikia kažko labai galingo ir programinės įrangos klaidos jūsų negąsdina, „Galaxy Tab Pro 10.1“ jums gali tapti puikiu kompanionu. Tiesa, pasak šių ekspertų, tikėtis daugybės programinės įrangos atnaujinimų neverta.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių