Quantcast

„Bloomberg“: „Apple“ tobulina savo „MicroLED“ ekranus

  • Teksto dydis:

„Apple“ tobulina nuosavą „MicroLED“ ekranų technologiją bei testavimui jau yra pagaminusi mažą skaičių tokių ekranų, skelbia „Bloomberg“, pridurdami, kad toks žingsnis ilguoju laikotarpiu gali būti skausmingas tiekėjams Azijoje.

Naujos technologijos „MicroLED“ ekranai yra plonesni, šviesesni bei naudoja mažiau baterijos nei OLED ekranai, kurie vis dažniau yra montuojami į įvairius išmaniuosius įrenginius.

Tačiau analitikai teigia, kad „MicroLED“ panaudojimas šiuo metu yra abejotinas ir gana sudėtingas.

Pasak „Bloomberg“, kurie remiasi situacijai artimų šaltinių informacija, „Apple“ Kalifornijoje patys ėmėsi gaminti „MicroLED“ ekranus. Pasak pranešimo, kompanija minėtuosius ekranus visų pirma planuoja montuoti į dėvimus įtaisus, pavyzdžiui, išmaniuosius laikrodžius, tuo tarpu „iPhone“ telefonus ši technologija pasiektų anksčiausiai per 3-5 metus, rašo „Bloomberg“.

Teigiama, kad technologijos galimybes atidžiai studijuoja ir vienas pagrindinių „Apple“ tiekėjų „Foxconn“, pernai įsigijęs „MicroLED“ ekranų startuolį „eLux“.



NAUJAUSI KOMENTARAI

To Nikola

To Nikola portretas
Apie ka tu cia, mulki? Paprasyk Samsungo, kad “israstu” ne 80-90 coliu dydzio TV ekrana, o 10 ar net 1-2 coliu su aiskia rezoliucija. Tada galesi nesamones rasineti apie “isradimus”.

Nikola

Nikola portretas
Samsung jau pristatė microLED televizorius per CES 2018. Aišku Apple juos "išras" už kažkokių trijų metų :)
VISI KOMENTARAI 2

Galerijos

Daugiau straipsnių