Quantcast

Ką žada žvaigždės gegužės 23–29 dienoms?

AVINAS

Savaitgalis gali būti neblogas ar net labai smagus, jei ką tik nesusipykote su svarbiais jums žmonėmis ir neišleidote krūvos pinigų nevykusiai paslaugai ar prekei. Nusiteikite pasimatymams, šou renginiams, bendroms pramogoms su šeima, vaikais. Kitą savaitę spirgėsite iš noro daug nuveikti, pasirodyti nepakeičiami. Galite pradėti iškart kelis darbus. Nepervertinkite jėgų, saugokitės traumų, konfliktinių situacijų. Gali pasitaikyti apgaulingų pagundų, nesąžiningų žmonių. Galbūt darysitės sveikatos tyrimus ir dėl jų pagrįstai nerimausite. Kai ko verta pasimokyti iš konkurentų. Būkite atsargūs kelyje.

JAUTIS

Savaitgalį tikriausiai norėsis būti su šeima, rūpintis artimųjų poreikiais, namais, sodyba, buitimi. Regis, dosniai paišlaidausite. Jei tai naudinga šeimai, tuomet puiku. Blogiau, jei prioritetą teiksite savo slaptiems pomėgiams, žalingiems įpročiams. Kitą savaitę galite gauti intriguojamą pasiūlymą. Venkite avantiūrų, nebūkite patiklūs, ypač bendraudami su nepažįstamais. Neieškokite abejotinų pramogų. Netikėtas įvykis, susijęs su turtiniais reikalais, verslu, meile, artimu žmogumi gali išmušti iš vėžių. Galbūt vaikai pavojingai rizikuos arba neįvyks planuotas pasimatymas, sandoris.

DVYNIAI

Savaitgalį gali užklupti rūpesčiai, susiję su artimaisiais. Arba teks pasėdėti prie vadovėlių, interneto ir uoliai paplušėti mokantis, rašant straipsnius, laiškus ar kt. Regis, dėmesio reikalaus ir kaimynai, draugai. Kitą savaitę, net stropiai atlikdami savo profesines pareigas ir atidžiai vairuodami, galite neišvengti nesusipratimų. Nepalanku dėl ko nors svarbaus tartis, prisižadėti, nes maža vilties, kad tai bus įvykdyta. Tiek kiti, tiek jūs nepakankamai realiai vertinsite situaciją, galimybes, bus sunku išvengti nesąžiningumo ir pavojų. Nepiktnaudžiaukite svaigalais, vaistais.

VĖŽYS

Atėjus savaitgaliui suksite galvą, kaip čia pasilepinus ir dar pradžiuginus kitus dosnumu neišleidžiant daug pinigų. Artimo žmogaus sveikatos būklė turbūt kels nerimą ir norą padėti. Ne visi geri ketinimai duos gerą rezultatą. Galima ir nekokia staigmena. Kitą savaitę jums koją gali pakišti vengimas atvirai bendrauti, tenkinimasis neaiškiomis užuominomis, nutylėjimais. Dėl to vieni kitus suprasite ne taip, kaip derėtų. Verčiau kalbėkite konkrečiai, aiškiai ir reikalaukite tiesaus atsakymo. Saugokitės vagių, aferistų. Problemos, susijusios su artimais žmonėmis, gali jus priversti labai nerimauti.

LIŪTAS

Savaitgalį labai sustiprės jūsų emocionalumas. Svajonės, iliuzijos tai atrodys lengvai išpildomos, tai tols lyg miražas. Svajoti, kurti išties pravartu, tačiau jums reikėtų nuveikti šį tą, kuo galėtumėte tuoj pat ir realiai didžiuotis. Nuo pirmadienio venkite rizikuoti finansiškai ir kitaip. Neskubėkite pirkti brangaus daikto, jei nesate tikri dėl jo reikalingumo ar kokybės. Gali būti, kad skinsite ankstesnių avantiūrų vaisius. Saugokitės apgaulių, vagysčių. Regis, būsite linkę pasiduoti abejotinai įtakai. Jei užsiimate informacijos sklaida, pasistenkite nenukrypti nuo tiesos, neiškraipyti faktų.

MERGELĖ

Savaitgalis praeis gana ramiai. Pajusite būtinybę daugiau dėmesio skirti savo kūno ir sielos poreikiams. Dėl to geriau jausitės būdami vienumoje ar mažame artimų žmonių ratelyje. Nuo pirmadienio kiti jus arba jūs save ne itin aukštai vertinsite, tirštinsite trūkumus, tam tikri vidiniai stabdžiai arba klastingi oponentai varžys jūsų iniciatyvą. Atsargiai vertinkite gautus pasiūlymus, neskubėkite jų priimti – galite apsigauti. Netikrų vilčių gali suteikti ir informacija, susijusi su darbu. Norėsite kažką gauti greitai ir lengvai, bet turbūt teks susitaikyti su kitų žmonių pasirinkimo teise, jų sprendimu.

SVARSTYKLĖS

Savaitgalį galite tapti kompanijos siela. Patiks demonstruoti, kokie esate protingi, gabūs, kokių turite ryšių irgalimybių. Regis, pelnysite populiarumą, tačiau lengva įgyti ir priešų, prarasti patinkantį asmenį. Kita savaitė jus panardins į intrigų kupiną verpetą. Dėl savo nenuoširdumo galite pakliūti į keblią situaciją, sukomplikuoti santykius su mylimu žmogumi. Kol kas nepriimkite svarbių sprendimų, nesivelkite į neaiškius sandėrius. Ir pasistenkite, kad nedingtų noras savarankiškai ir sąžiningai dirbti, tęsti pradėtą reikalą. Nepasiduokite provokacijoms, venkite konfliktų, saugokitės traumų.

SKORPIONAS

Savaitgalį dėl kažkokių priežasčių jūsų nuotaika bus dalykiška, gali itin dominti politika, vieši reikalai. Pasižymėsite ypatinga įžvalga, tačiau kitiems galite atrodyti arogantiški ir neprieinami. Kitą savaitę pasistenkite nepersidirbti ir nesinervinti. Turite rimčiau įvertinti sąlygas, partnerius ir ar įmanoma praktiškai realizuoti norimą planą. Jausis nepakantumas, moralės trūkumas. Reikėtų būti atidiems, kad nesukeltumėte apkalbų ir priešiškumo. Kad ir kaip būtų apmaudu, nepraktiški jūsų užmojai nepasieks norimo rezultato. Gresia avarijos. Labiau prižiūrėkite vaikus.

ŠAULYS

Savaitgalį būsite nusiteikę kelionėms, susitikimams su senais pažįstamais. Galbūt tolokai vyksite kažką aplankyti, pamatyti. Domins klausimai, susiję su užsieniu, mokslu, išradimais. Nuo pirmadienio aplinkiniams su jumis bus nelengva dėl jūsų vidinės įtampos, nervingumo. Pasistenkite nesinešti negatyvių emocijų į darbą, antraip galite išprovokuoti bendrą įtampą ir nesėkmes. Per neatidumą, neatsargumą galite ką nors sugadinti ar susižeisti. Itin saugokitės sukčių, vagių. Tikėtini reikšmingi susitikimai, tačiau sunkoka bus išlikti draugiškiems. Visur matysite priešus, kažką kaltinsite.

OŽIARAGIS

Savaitgalis ne vien tik džiugins – galbūt išlaidos pasirodys per didelės arba mintys per sunkios dėl nekokios savijautos, užplūdusių prisiminimų ar nuojautų. Bendraujant su aplinkiniais kitą savaitę ypač svarbu išlaikyti santūrumą, emocinę pusiausvyrą. Aktualūs gali būti pokalbiai, derybos su įtakingais asmenimis, verslininkais. Labai rimto požiūrio ir konkretumo nesitikėkite – perspektyvos liks gana neaiškios. Be to, galite gauti pasiūlymą, dvelkiantį rizika ar paslėpta apgaule. Jums didelę įtaką darys aplinka ir savijauta, todėl galite užsikrėsti tiek gera, tiek bloga nuotaika. Pasisaugokite avarijų, traumų.

VANDENIS

Savaitgalį palanku glaistyti buvusius nesutarimus. Regis, jums padės ir artimas žmogus. Kita vertus, jums svarbūs santykiai bus labai trapūs. Vos juos atnaujinę, staiga vėl galite sugadinti savo netaktiška replika ar neetišku pasiūlymu. Nuo pirmadienio itin saugokitės apgaulės ir nuostolių. Galima provokacija arba būtinybė atlikti veiksmus, kurie nepatiks aplinkiniams. Problemų gali sukelti ir vaikų, mylimo žmogaus neatsargumas. Jums norėsis pasižymėti, tačiau jūsų kūrybiniai ir kitokie bandymai sulauks kritikos. Vargu ar pavyks priartėti prie tikslo. Venkite rizikuoti, jei vairuojate.

ŽUVYS

Savaitgalį aplinkinius galite nustebinti kažkokiu pokyčiu. Jums labiausiai rūpės sveikata, išvaizda, ūkiniai reikalai. Galite išleisti daug pinigų įvaizdžiui modernizuoti. Vis dėlto bus didelė rizika apsigauti ir perkant, ir eksperimentuojant. Nuo pirmadienio gresia avarinės situacijos, nesusipratimai bendraujant. Labai svarbu sąžiningai elgtis su partneriu ir žmonėmis, kurie jumis pasitiki ir nėra nuvylę. Saugokitės vagių, sukčių ir mažiau klausykite svetimų patarimų, kaip tvarkyti jums žinomus reikalus. Neskubėkite patikėti abejotina informacija ir neklaidinkite, nevedžiokite už nosies kitų.


Šiame straipsnyje: horoskopaiastrologijaprognozės

NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

  • Dienos horoskopas 12 Zodiako ženklų <span style=color:red;>(kovo 29 d.)</span>
    Dienos horoskopas 12 Zodiako ženklų (kovo 29 d.)

    AVINAS. Tai gali būti finansinių reikalų diena. Jeigu šioje srityje viskas sutvarkyta, apmokėta, tuomet mintys suksis apie meilės troškimus, erotiką, domins sportas ir pramogos. JAUTIS. Tarp jūsų ir aplinkinių šiandien užsimegs ...

  • Dienos horoskopas 12 Zodiako ženklų <span style=color:red;>(kovo 28 d.)</span>
    Dienos horoskopas 12 Zodiako ženklų (kovo 28 d.)

    AVINAS. Svarbios bus verslo, finansų problemos. Gali būti, kad teks aiškintis ir dalykinius, ir intymius santykius. Dėl norimos sėkmės teks koreguoti savo planus, požiūrį, eiti į kompromisus. JAUTIS. Gali kilti iššūkių. Veltui ...

  • Dienos horoskopas 12 Zodiako ženklų <span style=color:red;>(kovo 27 d.)</span>
    Dienos horoskopas 12 Zodiako ženklų (kovo 27 d.)

    AVINAS. Šiandien aiškinkitės santykius, kolegiškai dalykitės patirtimi, žiniomis. Seksis tarpininkauti, derėtis, megzti bendradarbiavimą, partnerystę, bylinėtis. Galite gauti darbo, verslo pasiūlymą, už kurį bus neblogai atlygin...

  • Dienos horoskopas 12 Zodiako ženklų <span style=color:red;>(kovo 26 d.)</span>
    Dienos horoskopas 12 Zodiako ženklų (kovo 26 d.)

    AVINAS. Iš ryto galite nekaip jaustis arba sveikatos rūpesčių turės šalia esantys artimieji, augintiniai. Jeigu taip nenutiks, daug laiko skirsite ūkiniams darbams ir apsipirkimui. JAUTIS. Laisvalaikis su vaikais, mylimu žmogumi išs...

  • Dvi savaites truksiantis užtemimų koridorius: ko galima tikėtis? <span style=color:red;>(horoskopas)</span>
    Dvi savaites truksiantis užtemimų koridorius: ko galima tikėtis? (horoskopas)

    2024 m. kovo 25 d. pusšešėliniu Mėnulio užtemimu prasideda užtemimų koridoriaus laikotarpis, kuris truks dvi savaites ir baigsis balandžio 8 d. visišku Saulės užtemimu. Dažniausia šis laikotarpis būna konfliktiškas ...

    2
  • Dienos horoskopas 12 Zodiako ženklų <span style=color:red;>(kovo 23 d.)</span>
    Dienos horoskopas 12 Zodiako ženklų (kovo 23 d.)

    AVINAS. Iš ryto galite nekaip jaustis arba sveikatos rūpesčių turės šalia esantys artimieji, augintiniai. Jeigu taip nenutiks, daug laiko skirsite ūkiniams darbams ir apsipirkimui. JAUTIS. Laisvalaikis su vaikais, mylimu žmogumi išs...

  • Astrologinė prognozė kovo 25–31 d.
    Astrologinė prognozė kovo 25–31 d.

    Ką žada žvaigždės? AVINAS Savaitės pradžioje patirsite įtampą, jei teks ginti savo interesus teisiniu būdu ar per viešas institucijas. Jums teks derintis prie kitų žmonių planų, interesų, atlikti tarpininkų vaidmenį. Svarbios bus vers...

    1
  • Dienos horoskopas 12 Zodiako ženklų <span style=color:red;>(kovo 22 d.)</span>
    Dienos horoskopas 12 Zodiako ženklų (kovo 22 d.)

    AVINAS. Leiskite darbams tekėti kasdienybės vaga. Nerimo gali sukelti sveikata arba su vaikais, augintiniais susijusi situacija. Jeigu trokštate palepinti kūną ir sielą, pasistenkite neprarasti saiko. JAUTIS. Rytas bus nesaugus. Lengvai kils konfl...

  • Dienos horoskopas 12 Zodiako ženklų <span style=color:red;>(kovo 21 d.)</span>
    Dienos horoskopas 12 Zodiako ženklų (kovo 21 d.)

    AVINAS. Būsite nusiteikę flirtuoti, šmaikštauti ir kur galima, ir kur nelabai. Regis, būsite priversti atkreipti didesnį dėmesį į vaikų elgesį ir poreikius. Įsitikinkite, kad jūsų duodamus pinigus jie leidžia tinkamai ir nedaro žalo...

  • Dienos horoskopas 12 Zodiako ženklų <span style=color:red;>(kovo 20 d.)</span>
    Dienos horoskopas 12 Zodiako ženklų (kovo 20 d.)

    AVINAS. Galite sulaukti kvietimo į pramoginį renginį, pobūvį, pasimatymą. Bus daug šaunių norų ir ūpo, tačiau galimi ir nemalonūs netikėtumai – galbūt sunegaluosite arba išaiškės nemalonus faktas. JAUTIS. Asmeniniai po...

Daugiau straipsnių