Quantcast

Draugystės horoskopas: kas artimiausias Svarstyklių sielai?

Pagarba, atvirumas, nesavanaudiškumas, ištikimybė, pasitikėjimas, tolerancija – kertiniai akmenys statant gyvenimą džiuginančios draugystės tiltus.

Gyvenimą be tikro draugo dažnas sunkiai įsivaizduoja, o neturintys jo jaučia ilgesį ir trūkumą. Vieniems lengvai pavyksta susirasti draugų, kitus supa tik keletas, patikrinti gyvenimo negandų, treti draugais vadina tuos, kurie nuolat kelia įtampą ir verčia jaustis prastesniais, dar kitiems išvis nesiseka patirti nuoširdžios draugystės.

Ar su žmogumi draugystė gali tęstis visą gyvenimą, ar su juo galima leistis į žygį, ar verčiau kartu nesiimti jokios bendros veiklos ir pasitenkinti diplomatišku bendravimu? Patarti šiuo atveju gali jei ne jūsų širdis, tai žvaigždės.

Kurio Zodiako ženklo atstovas gali būti tikras Svarstyklių sielos draugas, o su kuriuo bendraujant tektų perlipti per save?

Svarstyklės ir Avinas

Avino ir Svarstyklių draugystė yra beveik neįsivaizduojama. Jų ryšys – visiškas vienas kito nesupratimas. Šių ženklų santykiai labiau primena ne draugystę, o kurčiųjų dialogą – jie vienas kito tiesiog negirdi.

Jiedu nėra visiškai vienas kitam priešiški, net jei taip gali pasirodyti, – paprasčiausiai tarp Avino ir Svarstyklių būna atsivėrusi tuštuma, kurios niekas negali užpildyti.

Svarstyklės ir Jautis

Jaučio ir Svarstyklių draugystei kliūčių kaip ir nėra. Jiedu yra tokie pat skirtingi kaip diena ir naktis, bet nepaisant jų skirtumų, didesnė ugnis neįsiplieskia, pykčių nekyla.

Jaučiui maga kritikuoti Svarstyklių nepastovumą, bet žavėjimasis jo subtilumu ir išmintimi sustabdo nuo šio žingsnio. Savo ruožtu Svarstyklės vertina Jaučio žemiškąsias savybes, kurios jam savotiškai suteikia stabilumo ir saugumo jausmą. Tinkamiausias patarimai tokiai draugystei: niekada neieškokite, prie ko prikibti.

Svarstyklės ir Dvyniai

Puoselėti tokią draugystę nėra sunku, nes Dvyniai ir Svarstyklės vienas kitą moka papildyti. Dvyniams nuolat reikia palaikymo, rodomo pasitikėjimo, o Svarstyklės visada turi „rezerve“ tinkamų patarimų. Beje, tie patarimai būna labiau filosofiški ir konkretaus atsakymo neduodantys, bet ar tai svarbu, jei Dvyniams jie leidžia pasijusti tvirčiau.

Savo ruožtu Dvyniai Svarstyklėms suteikia realybės pojūtį – nuleidžia ant žemės, bet nepastūmėja į pesimizmą ir nedaigina nepasitikėjimo žmonėmis. Jie abu yra plepūs ir gali praleisti daugybę valandų kalbėdami apie viską, apie nieką ir nė nejaučia nuovargio.

Svarstyklės ir Vėžys

Jųdviejų draugystė – tikra loterija. Nėra taip, kad ji nesiklostytų, bet dažniau tokia sąjunga baigiasi tuščiu bilietu.

Vėžio ir Svarstyklių draugystė labai priklauso nuo gebėjimo vienam prie kito prisitaikyti ir nuo noro mėginti ištraukti laimingesnį bilietą. Jei visgi tam ryšis, jiedu ilgai, bet kruopščiai ruoš dirvą draugiškam ryšiui, kuris šiuo atveju tikrai duos vaisių.

Svarstyklės ir Liūtas

Liūtas ir Svarstyklės iš principo gali tapti gerais draugais – abu turi savybių, kurių kitam trūksta, ir papildo vienas kitą.

Jiedu moka vertinti draugystę vien už tai, kad ji yra jų gyvenime. Jų sąjungai tinka toks apibūdinimas: „Draugystė turi tik vieną tikslą – draugystę, ir viskas, ką ji sėja, yra viliantis gero derliaus“.

Svarstyklės ir Mergelė

Jiedu turi puikią dirvą klostytis gražiai draugystei – pokalbius. Mergelė ir Svarstyklės gali nenustodami kalbėti visomis įmanomomis temomis. Šios begalinės diskusijos sutvirtina jų draugystę ir leidžia išvengti ją galinčių temdyti debesų.

Mergelė ir Svarstyklės vertina draugystę, tuo pat metu, baimindamiesi tuštumos, kurią galėtų atverti nutrūkusi draugystė, laikosi tam tikro atstumo. „Esame tiek atgrasyti neištikimybės, nedėkingumo, kad labiau nei visa kita vertiname drungnos draugystės malonumus“, – taip sutartinai pareikštų šių Zodiako ženklų atstovai.

Svarstyklės ir Svarstyklės

Gimusieji po šiuo Zodiako ženklu turi ne geras, o tobulas galimybes tapti draugais. Jausmingas Svarstyklių charakteris tokios pat prigimties draugą gaubia, bet jo nedusina. Jiems labai svarbus jausminis ryšys, tačiau ne mažiau – išmintis, dėl kurios draugystei lemta būti tvirtai ir ilgalaikei.

Svarstyklių atstovai vienas kitą lengvai supranta ir dovanoja visą savo ištikimybę bei toleranciją. Juos galima išvysti valandų valandas kalbančius kavinėje, kaip ir tylinčius. Iš tiesų – tai du vienas kitam artimi filosofai.

Svarstyklės ir Skorpionas

Ši draugystė klostosi labai sėkmingai. Jų prigimtyje nėra jokių prieštarų, galinčių kelti konfliktus. Svarstyklės ir Skorpionas nėra tyleniai, galintys būti kartu ilgai nepravėrę burnos, atvirkščiai – jiedu mėgsta plepėti ir vienas kitam išpasakoja viską – absoliučiai viską. Nė vienas susitikimas neprailgs, nes tiek daug bus šnekos. Prie ilgų pokalbių dar galima pridėti susirašinėjimą ir pokalbius telefonu – taip labai jiems reikia vienam kito.

Nepaisant tiek Svarstyklių, tiek Skorpiono polinkio save išaukštinti, ši draugystė išlaikys visus išbandymus. Draugo praradimas ir vienam, ir kitam prilygsta siaubingai dramai, mat iš verdančių santykių atsiduria tyloje.

Svarstyklės ir Šaulys

Labai stebinantis, bet kartu realus dalykas: iš pažiūros priešingų Zodiako ženklų darna, kalbant apie draugiškus santykius, tikrai įmanoma. Meilėje išlaikyti pusiausvyrą jiedviem prastokai sekasi, tačiau jie gali tapti puikiais draugais, neužgožiančiais vienas kito, neprimetančiais kitam savo nuomonės.

Išmintingas, gyvenime ieškantis pusiausvyros Svarstyklių atstovas sugebės nuraminti atkaklų, impulsyvų Šaulį, o šis Svarstykles stums į priekį. Perspektyvoje – nuostabūs draugų santykiai.

Svarstyklės ir Ožiaragis

Nereikėtų puoselėti gražios draugystės vilčių. Svarstyklės ir Ožiaragis veikia ir žiūri į pasaulį pernelyg skirtingai, kad tokiuose santykiuose galėtų atsirasti artumas ir šiluma.

Geriausia, jei jų santykiai liks labiau kolegiškų, kaimyniškų santykių stadijoje. Jei visgi surizikuos suartėti, prisišauks konfliktų ir nebegalės sugrįžti į „santaiką per atstumą“.

Svarstyklės ir Vandenis

Svarstyklės ir Vandenis negali tikėtis šilto draugiško ryšio – jiedu pernelyg skirtingi, kad galėtų sukurti harmoningus tarpusavio santykius.

Tačiau, nepaisant nei šiokios, nei tokios draugystės, jiedu jaučiasi vienas kitam įsipareigoję ir baiminasi konfliktuoti ar nutraukti santykius. Svarstykles nuo šio žingsnio gelbsti išmintis, Vandenį – gebėjimas vengti dramų.

Svarstyklės ir Žuvys

Jų draugystę galima net pavadinti aistringa. Bet kokiu atveju ji yra labai gili ir nuoširdi.

Vienas Svarstyklių ir Žuvų santykių trūkumas – abipusės ištikimybės stoka. Išsiskirti jiedu gali pačiu netikėčiausiu metu ir dėl pačių menkiausių priežasčių. Visgi netrukus nutrauktus santykius jiedu imasi gaivinti ir – keisčiausia – tai pavyksta taip pat lengvai. 



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

  • Dienos horoskopas 12 Zodiako ženklų <span style=color:red;>(balandžio 24 d.)</span>
    Dienos horoskopas 12 Zodiako ženklų (balandžio 24 d.)

    AVINAS. Šiandien būkite atidesni su svetimomis vertybėmis ir dokumentais, jų nesugadinkite. Venkite aplaidumo, jeigu teks ruošti ar nagrinėti svarbų dokumentą, tekstą ir pan. Vadovaukitės teisingumo nuostata. JAUTIS. Jeigu turite galimyb...

  • Dienos horoskopas 12 Zodiako ženklų <span style=color:red;>(balandžio 23 d.)</span>
    Dienos horoskopas 12 Zodiako ženklų (balandžio 23 d.)

    AVINAS. Jeigu nebuvote sutvarkę finansinių reikalų, grąžinę skolų, nesistebėkite, kad užgrius rūpesčiai, išlaidos. Vakare galite pasielgti neįprastai, rizikingai – galbūt leisitės į avantiūrą. JAUTIS. Aplinkiniams darysite prie&s...

  • Dienos horoskopas 12 Zodiako ženklų <span style=color:red;>(balandžio 20 d.)</span>
    Dienos horoskopas 12 Zodiako ženklų (balandžio 20 d.)

    AVINAS. Tikriausiai mėginsite keisti išvaizdą, stilių ir jums pavyks. Kita vertus, tykos traumos, infekcijos, todėl pasisaugokite ir laikykitės higienos taisyklių, venkite nesveiko, nešviežio maisto. Neerzinkite gyvūnų. JAUTIS. Būsite ...

  • Dienos horoskopas 12 Zodiako ženklų <span style=color:red;>(balandžio 19 d.)</span>
    Dienos horoskopas 12 Zodiako ženklų (balandžio 19 d.)

    AVINAS. Aktualiausi bus sveikatos, grožio, augintinių ir namų komforto klausimai. Galite gauti džiugią žinią, sulaukti komplimentų, dovanų, meilės prisipažinimo ar pan. JAUTIS. Nuo pat ryto galvosite apie pramogas, pasimatymus ir pan. Regis, daug d...

  • Astrologinė prognozė balandžio 22–28 d.
    Astrologinė prognozė balandžio 22–28 d.

    Ką žada žvaigždės? ...

  • Dienos horoskopas 12 Zodiako ženklų <span style=color:red;>(balandžio 18 d.)</span>
    Dienos horoskopas 12 Zodiako ženklų (balandžio 18 d.)

    AVINAS. Gali kilti ūpas įgyvendinti drąsias idėjas, išbandyti save scenoje, sporte ar paskatinti tam vaikus. Regis, nevengsite naujų pažinčių, nuotykių. Galbūt įsigysite augintinį – šunį, katę ar kt. JAUTIS. Iki vakaro jums l...

  • Dienos horoskopas 12 Zodiako ženklų <span style=color:red;>(balandžio 17 d.)</span>
    Dienos horoskopas 12 Zodiako ženklų (balandžio 17 d.)

    AVINAS. Norėsis lengviau atsikvėpti ir pasilinksminti. Jus prisimins seni draugai, gerbėjai arba jūs patys jiems save priminsite. Puikiai suksitės, jeigu užsiimate pramogų verslu, kūryba ar esate gastrolėse. JAUTIS. Būsite nusiteikę iš petie...

  • Dienos horoskopas 12 Zodiako ženklų <span style=color:red;>(balandžio 16 d.)</span>
    Dienos horoskopas 12 Zodiako ženklų (balandžio 16 d.)

    AVINAS. Būsite nusiteikę rizikuoti. Galbūt sulauksite sėkmės. Galima netikėta staigmena, dovana. Derėtų pasisaugoti finansinių sukčių. JAUTIS. Nesibaigianti rūpesčių virtinė neleis jums atsipalaiduoti. Po nelengvų svarstymų galite priimti net...

  • Dienos horoskopas 12 Zodiako ženklų <span style=color:red;>(balandžio 13 d.)</span>
    Dienos horoskopas 12 Zodiako ženklų (balandžio 13 d.)

    AVINAS. Daug bendrausite, juokausite, flirtuosite. Galite susitarti dėl trokštamo pasimatymo, kelionės ar pan. Visgi svarbu neprarasti savitvardos su žmonėmis, nes situacija bus nestabili. Vakaras palankesnis ramiam buvimui namuose nei nuotykiams. ...

  • Dienos horoskopas 12 Zodiako ženklų <span style=color:red;>(balandžio 12 d.)</span>
    Dienos horoskopas 12 Zodiako ženklų (balandžio 12 d.)

    AVINAS. Regis, teks pabėgioti, jei norėsite suspėti nuveikti suplanuotus darbus. O jų išties nestigs. Tikėtina reikšminga informacija, kuri neramins. Venkite rizikos kelyje, neviršykite greičio. JAUTIS. Regis, sieksite susikurti tvi...

Daugiau straipsnių