Quantcast

Draugystės horoskopas: kas artimiausias Šaulio sielai?

Pagarba, atvirumas, nesavanaudiškumas, ištikimybė, pasitikėjimas, tolerancija – kertiniai akmenys statant gyvenimą džiuginančios draugystės tiltus.

Gyvenimą be tikro draugo dažnas sunkiai įsivaizduoja, o neturintys jo jaučia ilgesį ir trūkumą. Vieniems lengvai pavyksta susirasti draugų, kitus supa tik keletas, patikrinti gyvenimo negandų, treti draugais vadina tuos, kurie nuolat kelia įtampą ir verčia jaustis prastesniais, dar kitiems išvis nesiseka patirti nuoširdžios draugystės.

Ar su žmogumi draugystė gali tęstis visą gyvenimą, ar su juo galima leistis į žygį, ar verčiau kartu nesiimti jokios bendros veiklos ir pasitenkinti diplomatišku bendravimu? Patarti šiuo atveju gali jei ne jūsų širdis, tai žvaigždės.

Kurio Zodiako ženklo atstovas gali būti tikras Šaulio sielos draugas, o su kuriuo bendraujant tektų perlipti per save?

Šaulys ir Avinas

Avino ir Šaulio draugystė gali labai ilgai klestėti. Jų santykiai bus pagrįsti abipuse pagarba.

Šie Zodiako ženklai neretai konfliktuoja, konkuruoja tarpusavyje, bet be priešiškumo ir tik dėl smulkmenų. Jiedu retai žiūri viena kryptimi, bet apskritai gyvenime visuomet sutaria.

Šaulys ir Jautis

Jų draugystė, rodos, pasmerkta žlugti,. Išgelbėti gali vienintelis veiksnys – ypatingos jųdviejų abipusės pastangos.

Jautis ir Šaulys neturi nieko bendro: nei pomėgiai, nei pasaulėžiūra, nei reagavimas į gyvenimo vingius, įvykius nesutampa. Labiausiai tikėtina, kad šiuos santykius lydės nesusipratimai ir nesantaika. Būtų tikrai paprasčiau vienam kito nepažinoti ar bent vengti veltis į draugystę. Aplinkiniams irgi pravartu žinoti – šių Zodiako ženklų atstovų verčiau nekviesti į bendrą vakarėlį.

Šaulys ir Dvyniai

Dvynių ir Šaulių draugystė yra ne tokia rizikinga kaip meilės ar šeimos santykiai, bet neapsieina be sunkumų. Iš prigimties jie nėra sutverti sutarti. Abu pernelyg ambicingi ir besikratantys lankstumo, kompromisų. Prie tokio savybių rinkinio reikia pridėti tylią vienas kito pajuoką.

Šių Zodiako ženklų atstovams patariama nebandyti santykių kreipti artimos draugystės link, kad būtų išvengta skaudžių pasekmių. Geriausias būdas sutarti ir išvengti abipusės neapykantos – palaikyti diplomatiškus santykius.

Šaulys ir Vėžys

Vėžys ir Šaulys gali būti puikūs bičiuliai, bet ne artimi draugai. Pasitenkinimą kelianti draugystė šiai Zodiako ženklų dermei neįmanoma.

Egoistiškai ir iš aukšto žiūrintis Šaulys šiuo atveju nesugeba būti ištikimas, atsidavęs Vėžiui, kuris pasižymi būtent tokiomis savybėmis. Jautrus ir kentėti bijantis Vėžys, tikėtina, laikysis tolėliau nuo Šaulio ir tikrai nepatikės jam savo širdies džiaugsmų ar skaudulių.

Šaulys ir Liūtas

Jiems verčiau neieškoti kelių į draugystę, nes trumpalaikiai jų džiaugsmai neatsvers santykių trūkumų, kurių tokiai Zodiako ženklų dermei žadama nemažai. Santarvė yra sunkiai įmanoma dėl abiejų egocentriškumo.

Liūtas iš tiesų gali daug duoti, bet lygiai taip pat daug jis ir reikalauja. Tuo tarpu Šaulys mieliau ima, bet apie grąžą negalvoja. Kad taptų draugais jiems reiks įveikti tikrai daug kliūčių. Tai nėra neįmanoma – tiesiog labai sunku.

Šaulys ir Mergelė

Jų draugystėje dominuoja tolerancijos dvasia. Mergelė ir Šaulys gali tapti draugais, kurių abipusė ištikimybė įveiks visus pasitaikysiančius sunkumus.

Varomasis jų draugystės veiksnys yra ne širdžių, o žemiškųjų pomėgių ir požiūrių vienybė. Mergelės įtaka leis Šauliui apsibrėžti ribas ir suvaldyti chaotiško gyvenimo tėkmę, o Šaulys jai padės nugalėti savo apatiją, inerciją.

Šaulys ir Svarstyklės

Labai stebinantis, bet kartu realus dalykas: iš pažiūros priešingų Zodiako ženklų darna, kalbant apie draugiškus santykius, tikrai įmanoma. Meilėje išlaikyti pusiausvyrą jiedviem prastokai sekasi, tačiau jie gali tapti puikiais draugais, neužgožiančiais vienas kito, neprimetančiais kitam savo nuomonės.

Išmintingas, gyvenime ieškantis pusiausvyros Svarstyklių atstovas sugebės nuraminti atkaklų, impulsyvų Šaulį, o šis Svarstykles stums į priekį. Perspektyvoje – nuostabūs draugų santykiai.

Šaulys ir Skorpionas

Jei nelenda vienas kitam į „širdį“, nereikalauja atvirumo ir didelio asmeniškumo, Skorpionas ir Šaulys gali būti puikūs bičiuliai.

Šių Zodiako ženklų santykiai geriausiai klostosi būtent bičiulystės lygmenyje: socialiniai ryšiai, priėmimai, sportas, „pasižmonėjimas“ ir pan. Jei suvilioja galimybė užlipti ant artimesnės draugystės

Šaulys ir Šaulys

Stebinantis dalykas: dviejų Šaulių biolaukai tobulai sutampa. Jų draugystė atlaiko visus gyvenimo sukrėtimus. Net jei nebūna pasirengę eiti į kompromisus ir gludinti savo charakterius, jiedu yra pakankamai išmintingi, kad gerbtų vienas kito laisvę.

Abu Šauliai veikia ir gyvena, kaip nori, be kito kišimosi. Tai ir yra jų santykių sėkmės pagrindas: jie saugo savo asmenybę, laisvę kaip akies obuolį ir kartu moka vertinti tą, kuris tai gerbia.

Šaulys ir Ožiaragis

Retenybė, kad Šaulys ir Ožiaragis būtų artimi draugai. Nėra esminių prieštarų jų charakteriuose, kas kliudytų sutarti, tačiau apskritai kažkas užkerta kelią į artimesnę draugystę.

Šis dvasinis artumas gali būti susijęs su faktu, kad nuolat užsiėmęs, į kairę ir dešinę besimėtantis Šaulys neatiduoda pakankamos duoklės draugystei. Kliūtimi gali būti ir Ožiaragio įsitikinimas, kad dūris žodžiu yra skaudesnis nei dūris ietimi.

Šaulys ir Vandenis

Sunkus atvejis. Kaip Vandenis galėtų susilaikyti vienaip ar kitaip nepasišaipęs iš Šaulio, nepaerzinęs, nebakstelėjęs savo humoro smeigtuku? Vandenis pasižymi solidžiu humoro jausmu, o Šaulys jo beveik neturi, visas pastabas priima rimtai ir dėl juokelių įsižeidžia.

Tam, kad jų draugystė nutrūktų, tik to ir tereikia – menko, nepikto, taiklaus Vandenio sąmojo, ir Šaulys eina ieškoti artimesnių savo sielai.

Šaulys ir Žuvys

Šaulys ir Žuvys gali tapti gerais draugais dėl fenomenalaus vienas kito papildymo. Bet nuolat iškils klausimas, ar ši draugystė pajėgi atlaikyti išbandymus ir ar ji tikrai teikia sielai džiaugsmo.

Gyvenimo srovės nešamos Žuvys lengvai leisis įviliojamos į Šaulio avantiūras, aistringus ar net pavojingus nuotykius. Jų pradinis tarpusavio sutarimas ilgainiui net galėtų nuvesti į kriminalus, jei Šaulys neteisingai bus pasirinkęs gyvenimo kelią. 



NAUJAUSI KOMENTARAI

Aha

Aha portretas
Neo y tvora nei mieta. Saulys ir jautis virto oziaragis ir jautis. SMAGU.
VISI KOMENTARAI 1

Galerijos

  • Dienos horoskopas 12 Zodiako ženklų <span style=color:red;>(kovo 29 d.)</span>
    Dienos horoskopas 12 Zodiako ženklų (kovo 29 d.)

    AVINAS. Tai gali būti finansinių reikalų diena. Jeigu šioje srityje viskas sutvarkyta, apmokėta, tuomet mintys suksis apie meilės troškimus, erotiką, domins sportas ir pramogos. JAUTIS. Tarp jūsų ir aplinkinių šiandien užsimegs ...

  • Dienos horoskopas 12 Zodiako ženklų <span style=color:red;>(kovo 28 d.)</span>
    Dienos horoskopas 12 Zodiako ženklų (kovo 28 d.)

    AVINAS. Svarbios bus verslo, finansų problemos. Gali būti, kad teks aiškintis ir dalykinius, ir intymius santykius. Dėl norimos sėkmės teks koreguoti savo planus, požiūrį, eiti į kompromisus. JAUTIS. Gali kilti iššūkių. Veltui ...

  • Dienos horoskopas 12 Zodiako ženklų <span style=color:red;>(kovo 27 d.)</span>
    Dienos horoskopas 12 Zodiako ženklų (kovo 27 d.)

    AVINAS. Šiandien aiškinkitės santykius, kolegiškai dalykitės patirtimi, žiniomis. Seksis tarpininkauti, derėtis, megzti bendradarbiavimą, partnerystę, bylinėtis. Galite gauti darbo, verslo pasiūlymą, už kurį bus neblogai atlygin...

  • Dienos horoskopas 12 Zodiako ženklų <span style=color:red;>(kovo 26 d.)</span>
    Dienos horoskopas 12 Zodiako ženklų (kovo 26 d.)

    AVINAS. Iš ryto galite nekaip jaustis arba sveikatos rūpesčių turės šalia esantys artimieji, augintiniai. Jeigu taip nenutiks, daug laiko skirsite ūkiniams darbams ir apsipirkimui. JAUTIS. Laisvalaikis su vaikais, mylimu žmogumi išs...

  • Dvi savaites truksiantis užtemimų koridorius: ko galima tikėtis? <span style=color:red;>(horoskopas)</span>
    Dvi savaites truksiantis užtemimų koridorius: ko galima tikėtis? (horoskopas)

    2024 m. kovo 25 d. pusšešėliniu Mėnulio užtemimu prasideda užtemimų koridoriaus laikotarpis, kuris truks dvi savaites ir baigsis balandžio 8 d. visišku Saulės užtemimu. Dažniausia šis laikotarpis būna konfliktiškas ...

    2
  • Dienos horoskopas 12 Zodiako ženklų <span style=color:red;>(kovo 23 d.)</span>
    Dienos horoskopas 12 Zodiako ženklų (kovo 23 d.)

    AVINAS. Iš ryto galite nekaip jaustis arba sveikatos rūpesčių turės šalia esantys artimieji, augintiniai. Jeigu taip nenutiks, daug laiko skirsite ūkiniams darbams ir apsipirkimui. JAUTIS. Laisvalaikis su vaikais, mylimu žmogumi išs...

  • Astrologinė prognozė kovo 25–31 d.
    Astrologinė prognozė kovo 25–31 d.

    Ką žada žvaigždės? AVINAS Savaitės pradžioje patirsite įtampą, jei teks ginti savo interesus teisiniu būdu ar per viešas institucijas. Jums teks derintis prie kitų žmonių planų, interesų, atlikti tarpininkų vaidmenį. Svarbios bus vers...

    1
  • Dienos horoskopas 12 Zodiako ženklų <span style=color:red;>(kovo 22 d.)</span>
    Dienos horoskopas 12 Zodiako ženklų (kovo 22 d.)

    AVINAS. Leiskite darbams tekėti kasdienybės vaga. Nerimo gali sukelti sveikata arba su vaikais, augintiniais susijusi situacija. Jeigu trokštate palepinti kūną ir sielą, pasistenkite neprarasti saiko. JAUTIS. Rytas bus nesaugus. Lengvai kils konfl...

  • Dienos horoskopas 12 Zodiako ženklų <span style=color:red;>(kovo 21 d.)</span>
    Dienos horoskopas 12 Zodiako ženklų (kovo 21 d.)

    AVINAS. Būsite nusiteikę flirtuoti, šmaikštauti ir kur galima, ir kur nelabai. Regis, būsite priversti atkreipti didesnį dėmesį į vaikų elgesį ir poreikius. Įsitikinkite, kad jūsų duodamus pinigus jie leidžia tinkamai ir nedaro žalo...

  • Dienos horoskopas 12 Zodiako ženklų <span style=color:red;>(kovo 20 d.)</span>
    Dienos horoskopas 12 Zodiako ženklų (kovo 20 d.)

    AVINAS. Galite sulaukti kvietimo į pramoginį renginį, pobūvį, pasimatymą. Bus daug šaunių norų ir ūpo, tačiau galimi ir nemalonūs netikėtumai – galbūt sunegaluosite arba išaiškės nemalonus faktas. JAUTIS. Asmeniniai po...

Daugiau straipsnių