Quantcast

Draugystės horoskopas: kas artimiausias Liūto sielai?

Pagarba, atvirumas, nesavanaudiškumas, ištikimybė, pasitikėjimas, tolerancija – kertiniai akmenys statant gyvenimą džiuginančios draugystės tiltus.

Gyvenimą be tikro draugo dažnas sunkiai įsivaizduoja, o neturintys jo jaučia ilgesį ir trūkumą. Vieniems lengvai pavyksta susirasti draugų, kitus supa tik keletas, patikrinti gyvenimo negandų, treti draugais vadina tuos, kurie nuolat kelia įtampą ir verčia jaustis prastesniais, dar kitiems išvis nesiseka patirti nuoširdžios draugystės.

Ar su žmogumi draugystė gali tęstis visą gyvenimą, ar su juo galima leistis į žygį, ar verčiau kartu nesiimti jokios bendros veiklos ir pasitenkinti diplomatišku bendravimu? Patarti šiuo atveju gali jei ne jūsų širdis, tai žvaigždės.

Kurio Zodiako ženklo atstovas gali būti tikras Liūto sielos draugas, o su kuriuo bendraujant tektų perlipti per save?

Liūtas ir Avinas

Viskas tobulai tinka šių dviejų Zodiako ženklų draugystei. Jie pakankamai vienas į kitą panašūs, kad jaustų puikų tarpusavio supratimą, ir pakankamai skirtingi, kad vienas kitą vertintų.

Juos siejantis ryšys išlaiko laiko išbandymus. Avinas ir Liūtas jaučia abipusę ir absoliučią ištikimybę ir vienas kitą palaiko tiek klestėdami, tiek užklupus problemoms.

Liūtas ir Jautis

Šių Zodiako ženklų atstovų draugystė nerekomenduojama. Jų charakteriai yra tokie skirtingi, kad tarpusavio sutarimas sunkiai įmanomas, o draugystę dažniausiai lydi gausūs konfliktai.

Jautis ir Liūtas tiesiog negali vienas kito suprasti: pirmasis mėgsta gyventi ramiame šešėlyje, antrajam patinka pompastiškumas, pirmasis gyvenime ieško paprastumo, o antrasis vertina prabangą. Surizikavę tapti draugais Jautis ir Liūtas vienas kitam įvaro kompleksų, erzina ir net ima niekinti vienas kitą

Liūtas ir Dvyniai

Šių Zodiako ženklų atstovai turi gerų galimybių sutarti. Vienas kitame jie atras tai, ko trūksta. Dvynių ir Liūto draugystė, kaip ir meilė, yra globėjiška.

Jiedu vertins tarpusavio ryšį, kuris išties praturtins gyvenimą. Tokią draugystę taikliai apibūdina toks posakis: „Žemė mus verčia laukti jos dovanų visą sezoną, bet draugystės derlių mes nuimame kiekvieną akimirką“.

Liūtas ir Vėžys

Vėžį ir Liūtą gali sieti graži draugystė. Nėra jokių išankstinių ženklų, kad ji negalėtų sėkmingai gyvuoti. Abu sugebės peržengti sunkumų slenksčius, kurių metams bėgant gali pasitaikyti ne taip ir mažai.

Visgi dėl nepaaiškinamų priežasčių šių Zodiako ženklų atstovų draugystei stinga gilumo. Vėžys ir Liūtai retai atveria vienas kitam širdį, jau nekalbant apie paslapčių patikėjimą. Jiems tiktų toks apibūdinimas: „Jų stiprybė ta, kad žino savo silpnąsias draugystės vietas“. Vėžiui ir Liūtui rekomenduojama nespausti, neversti savęs ieškoti draugystės kliuvinių ir galvoti, kaip juos pašalinti. Likite kuo paprastesni ir leiskite draugystei klostyti savaime.

Liūtas ir Liūtas

Liūtas yra lyg fejerverkas ir būti šalia dviem tokios pat prigimties žmonėms – pernelyg pavojinga. Liūtas pernelyg susirūpinęs savo paties šlove, kad turėtų noro kitam parodyti supratingumą, toleranciją ir sąžiningumą.

Konfliktai tarp dviejų Liūtų – neatsiejami ir išvengiami tik tuomet, jei jiedu sugebės įveikti savo prigimtinį neigiamą nusistatymą kito atžvilgiu. Atsikratęs savęs aukštinimo tendencijos, Liūtas išvys atsiskleidžiančias gerąsias savo savybes, pozityviąją charakterio pusę. Tuomet jį drąsiai bus galima vadinti atvirumo, didžiadvasiškumo ir kilmingumo personifikacija – jis įrodys, kad gali būti nuostabiausias draugas.

Liūtas ir Mergelė

Liūto ir Mergelės santykius paprastai gaubia šiluma. Tarp jų visuomet stovi kažkokia nematoma siena, dėl kurios nepavyksta pajusti visiško dvasinio artumo, tačiau abipusė pagarba leidžia išvengti trinties ir priešiškumo.

Kai kuriems tokia šiltai jauki draugystė patinka net labiau už jausmingesnę ir, tikėtina, lydimą daugiau nesusipratimų. Liūto ir Mergelės ryšys tik patvirtina Senekos mintį: „Draugystė visada duoda naudos, o meilė kartais net kenkia”.

Liūtas ir Svarstyklės

Liūtas ir Svarstyklės iš principo gali tapti gerais draugais – abu turi savybių, kurių kitam trūksta, ir papildo vienas kitą.

Jiedu moka vertinti draugystę vien už tai, kad ji yra jų gyvenime. Jų sąjungai tinka toks apibūdinimas: „Draugystė turi tik vieną tikslą – draugystę, ir viskas, ką ji sėja, yra viliantis gero derliaus“.

Liūtas ir Skorpionas

Sutikti draugaujančius Liūtą ir Skorpioną – retenybė, net ne retenybė, o tikrų tikriausia išimtis. Juos sieja labai mažai dalykų.

Tačiau nereiktų perlenkti teigiant, kad jie – vienas kito priešingybės. Susiklosčius palankioms aplinkybėms, šių Zodiako ženklų atstovai gali tapti nuostabiais draugais, nuoširdžiai gerbiančiais vienas kitą. Tokiu atveju Liūtas ir Skorpionas labai vertins savo gražų, šiltą ryšį net labiau nei draugystę, kurią lydi dideli džiaugsmai, ryškios emocijos ir gilus supratimas, tačiau kartu ir labai karčių nusivylimų rizika.

Liūtas ir Šaulys

Jiems verčiau neieškoti kelių į draugystę, nes trumpalaikiai jų džiaugsmai neatsvers santykių trūkumų, kurių tokiai Zodiako ženklų dermei žadama nemažai. Santarvė yra sunkiai įmanoma dėl abiejų egocentriškumo.

Liūtas iš tiesų gali daug duoti, bet lygiai taip pat daug jis ir reikalauja. Tuo tarpu Šaulys mieliau ima, bet apie grąžą negalvoja. Kad taptų draugais jiems reiks įveikti tikrai daug kliūčių. Tai nėra neįmanoma – tiesiog labai sunku.

Liūtas ir Ožiaragis

Logiška, kad tvirta draugystė turi turėti tvirtą pagrindą. O jo Liūto ir Ožiaragio atveju nėra. Liūtas realiai žvelgia į pasaulį ir net truputį pesimistiškai, Ožiaragio pasaulis pulsuoja optimizmu.

Šiuose santykiuose jei ne vienas, tai kitas liks nusivylęs. Abiem būtų paprasčiau vengti tokios draugystės.

Liūtas ir Vandenis

Liūtas ir Vandenis turi viską, kad jų draugystė klestėtų. Ji gal ir nepasieks viršūnės, bet tikrai leis nuoširdžiai mėgautis vienas kito draugija bei buvimu kartu.

Šių Zodiako ženklų atstovai žavisi draugo savybėmis, kuriomis patys norėtų išsiskirti, ir tai stiprina jų prisirišimą vienas prie kito. Ši draugystė pasižymi ryškiu lojalumu, kas gali stebinti pažįstančius Vandenį ir žinančius, kad, susiklosčius tam tikroms aplinkybėms, jis be skrupulų gali atsukti nugarą.

Liūtas ir Žuvys

Jų laukia stabili draugystė ir atsakomybės, nuoširdaus įsipareigojimo vienas kitam jausmas. Į draugystės aukurą Liūtas atneša savo galią ir spindesį, o Žuvys – begalinį žavesį.

Šių Zodiako ženklų atstovai turi sentimentalių santykių raktus – jiedu moka vienas kitam išreikšti draugiškumą, nevengia demonstruoti savo jausmų. Jų gyvenime neturėtų pasitaikyti tokių dalykų kaip kalėdinis atvirukas, išsiųstas sausio mėnesį.



NAUJAUSI KOMENTARAI

.

. portretas
Liūtai, Jėga! :)

Miglė (liūtas)

Miglė (liūtas) portretas
Del tvieju nesutinku aš žuvų apkesti negaliu nei as ju nesuprantu nei jie manes,ir šaulys aš su šauleis visada sutariu,ir mano geriausia drauge yra šaulys ir draugaujam 10m. Ir kartais atrodo kad skaitom viena kitos mintis

Enrikas

Enrikas portretas
Mano tevai liutas ir jautis, bet nesipyksta
VISI KOMENTARAI 4

Galerijos

  • Dienos horoskopas 12 Zodiako ženklų <span style=color:red;>(kovo 28 d.)</span>
    Dienos horoskopas 12 Zodiako ženklų (kovo 28 d.)

    AVINAS. Svarbios bus verslo, finansų problemos. Gali būti, kad teks aiškintis ir dalykinius, ir intymius santykius. Dėl norimos sėkmės teks koreguoti savo planus, požiūrį, eiti į kompromisus. JAUTIS. Gali kilti iššūkių. Veltui ...

  • Dienos horoskopas 12 Zodiako ženklų <span style=color:red;>(kovo 27 d.)</span>
    Dienos horoskopas 12 Zodiako ženklų (kovo 27 d.)

    AVINAS. Šiandien aiškinkitės santykius, kolegiškai dalykitės patirtimi, žiniomis. Seksis tarpininkauti, derėtis, megzti bendradarbiavimą, partnerystę, bylinėtis. Galite gauti darbo, verslo pasiūlymą, už kurį bus neblogai atlygin...

  • Dienos horoskopas 12 Zodiako ženklų <span style=color:red;>(kovo 26 d.)</span>
    Dienos horoskopas 12 Zodiako ženklų (kovo 26 d.)

    AVINAS. Iš ryto galite nekaip jaustis arba sveikatos rūpesčių turės šalia esantys artimieji, augintiniai. Jeigu taip nenutiks, daug laiko skirsite ūkiniams darbams ir apsipirkimui. JAUTIS. Laisvalaikis su vaikais, mylimu žmogumi išs...

  • Dvi savaites truksiantis užtemimų koridorius: ko galima tikėtis? <span style=color:red;>(horoskopas)</span>
    Dvi savaites truksiantis užtemimų koridorius: ko galima tikėtis? (horoskopas)

    2024 m. kovo 25 d. pusšešėliniu Mėnulio užtemimu prasideda užtemimų koridoriaus laikotarpis, kuris truks dvi savaites ir baigsis balandžio 8 d. visišku Saulės užtemimu. Dažniausia šis laikotarpis būna konfliktiškas ...

    2
  • Dienos horoskopas 12 Zodiako ženklų <span style=color:red;>(kovo 23 d.)</span>
    Dienos horoskopas 12 Zodiako ženklų (kovo 23 d.)

    AVINAS. Iš ryto galite nekaip jaustis arba sveikatos rūpesčių turės šalia esantys artimieji, augintiniai. Jeigu taip nenutiks, daug laiko skirsite ūkiniams darbams ir apsipirkimui. JAUTIS. Laisvalaikis su vaikais, mylimu žmogumi išs...

  • Astrologinė prognozė kovo 25–31 d.
    Astrologinė prognozė kovo 25–31 d.

    Ką žada žvaigždės? AVINAS Savaitės pradžioje patirsite įtampą, jei teks ginti savo interesus teisiniu būdu ar per viešas institucijas. Jums teks derintis prie kitų žmonių planų, interesų, atlikti tarpininkų vaidmenį. Svarbios bus vers...

    1
  • Dienos horoskopas 12 Zodiako ženklų <span style=color:red;>(kovo 22 d.)</span>
    Dienos horoskopas 12 Zodiako ženklų (kovo 22 d.)

    AVINAS. Leiskite darbams tekėti kasdienybės vaga. Nerimo gali sukelti sveikata arba su vaikais, augintiniais susijusi situacija. Jeigu trokštate palepinti kūną ir sielą, pasistenkite neprarasti saiko. JAUTIS. Rytas bus nesaugus. Lengvai kils konfl...

  • Dienos horoskopas 12 Zodiako ženklų <span style=color:red;>(kovo 21 d.)</span>
    Dienos horoskopas 12 Zodiako ženklų (kovo 21 d.)

    AVINAS. Būsite nusiteikę flirtuoti, šmaikštauti ir kur galima, ir kur nelabai. Regis, būsite priversti atkreipti didesnį dėmesį į vaikų elgesį ir poreikius. Įsitikinkite, kad jūsų duodamus pinigus jie leidžia tinkamai ir nedaro žalo...

  • Dienos horoskopas 12 Zodiako ženklų <span style=color:red;>(kovo 20 d.)</span>
    Dienos horoskopas 12 Zodiako ženklų (kovo 20 d.)

    AVINAS. Galite sulaukti kvietimo į pramoginį renginį, pobūvį, pasimatymą. Bus daug šaunių norų ir ūpo, tačiau galimi ir nemalonūs netikėtumai – galbūt sunegaluosite arba išaiškės nemalonus faktas. JAUTIS. Asmeniniai po...

  • Dienos horoskopas 12 Zodiako ženklų <span style=color:red;>(kovo 19 d.)</span>
    Dienos horoskopas 12 Zodiako ženklų (kovo 19 d.)

    AVINAS. Daug galvosite apie verslo, nuosavybės, gyvenamosios vietos, materialinius ir piniginius klausimus. Nestokosite praktiškumo ir nuoseklumo, tad galite pradėti įgyvendinti reikšmingą sumanymą. JAUTIS. Diena bus kupina įspūdžių, ko...

Daugiau straipsnių