Quantcast

Draugystės horoskopas: kas artimiausias Avino sielai?

Pagarba, atvirumas, nesavanaudiškumas, ištikimybė, pasitikėjimas, tolerancija – kertiniai akmenys statant gyvenimą džiuginančios draugystės tiltus.

Gyvenimą be tikro draugo dažnas sunkiai įsivaizduoja, o neturintys jo jaučia ilgesį ir trūkumą. Vieniems lengvai pavyksta susirasti draugų, kitus supa tik keletas, patikrinti gyvenimo negandų, treti draugais vadina tuos, kurie nuolat kelia įtampą ir verčia jaustis prastesniais, dar kitiems išvis nesiseka patirti nuoširdžios draugystės.

Ar su žmogumi draugystė gali tęstis visą gyvenimą, ar su juo galima leistis į žygį, ar verčiau kartu nesiimti jokios bendros veiklos ir pasitenkinti diplomatišku bendravimu? Patarti šiuo atveju gali jei ne jūsų širdis, tai žvaigždės. 

Kurio Zodiako ženklo atstovas gali būti tikras Avino sielos draugas, o su kuriuo bendraujant tektų perlipti per save?

Avinas ir Avinas

Du Avinai meilėje ir šeimoje retai suderinami, tačiau draugyste jiedu tikrai gali džiaugtis. Tiesa, su viena sąlyga – pernelyg dažnai nesimatyti. Kad abipusiai santykiai klestėtų, draugams Avinams rekomenduojama rinktis ne vienas kito draugiją, o užsiimti platesne veikla, leisti laisvalaikį su didesne kompanija.

Avinų draugystę sustiprina tokia bendra veikla: žaisti futbolą, leistis į Amazonės džiunglių tyrinėjimą, dalyvauti profsąjungos gyvenime ir , kodėl gi ne, – labdaringose akcijose, pvz., kovoje prieš skurdą.

Avinas ir Jautis

Avino ir Jaučio draugystė sunkiai įmanoma – ji paprastai nebūna sklandi, leidžianti vienas kitam jaustis komfortiškai, santykius dažniausiai lydi nesusipratimai, nesusikalbėjimas ir konfliktai.

Visgi profesinėje ar sporto srityje šie du Zodiako ženklai gali būti puikūs bičiuliai. Ilgainiui jų santykiai visgi galėtų peraugti į tikrą draugystę.

Avinas ir Dvyniai

Jų draugystė susiduria su daug sunkumų. Dvynių prigimtis materialistinė, ir pakeisti ją praktiškai neįmanoma, o Avinas vengia stoviniuoti ant tvirto pagrindo ir visuomet ieško platesnių horizontų bei siekia idealo.

Dvyniai mėgsta kalbėti apie naujas galimybes, kurios leis tiesiog kasti pinigus, o Avinas mieliau iškels rankas į dangų kviesdamas pakilti palankius vėjus. Ar Dvyniai palenks Aviną prie žemiškojo pasaulio, ar Avinas trauks Dvynius į dangų – į šį klausimą bus labai sunku atsakyti.

Avinas ir Vėžys

Jiedu gali užmegzti puikią draugystę, tačiau jos būtina sąlyga – kad Vėžys nebūtų pernelyg naivus.

Avinas nėra nesąžiningas, teisiantis, bet dėl savo žaižaruojančio įsiaudrinimo gali skubotai pareikšti nuomonę, kuri įskaudins ypač jautrios prigimties Vėžį.

Avinas ir Liūtas

Viskas tobulai tinka šių dviejų Zodiako ženklų draugystei. Jie pakankamai vienas į kitą panašūs, kad jaustų puikų tarpusavio supratimą, ir pakankamai skirtingi, kad vienas kitą vertintų.

Juos siejantis ryšys išlaiko laiko išbandymus. Avinas ir Liūtas jaučia abipusę ir absoliučią ištikimybę ir vienas kitą palaiko tiek klestėdami, tiek užklupus problemoms.

Avinas ir Mergelė

Tikėtina, kad jiedu sies puiki, tvari draugystė, nes Avinas ir Mergelė vienas į kitą labai panašūs. Jie turi daug charakterio bruožų ir pomėgių sutapimų.

Sunkiausiais momentais šie Zodiako ženklai sugebės likti vieningi. Visgi jie neatsispirs pagundai daryti nedidelius ėjimus vienas prieš kitą, jei tai negrės pakenkti draugystei.

Avinas ir Svarstyklės

Avino ir Svarstyklių draugystė yra beveik neįsivaizduojama. Jų ryšys – visiškas vienas kito nesupratimas. Šių ženklų santykiai labiau primena ne draugystę, o kurčiųjų dialogą – jie vienas kito tiesiog negirdi.

Jiedu nėra visiškai vienas kitam priešiški, net jei taip gali pasirodyti, – paprasčiausiai tarp Avino ir Svarstyklių būna atsivėrusi tuštuma, kurios niekas negali užpildyti.

Avinas ir Skorpionas

Jei yra pakankamai atviri ir lankstūs, Avinas ir Skorpionas gali tapti gerais draugais. Visgi jų draugystė yra tokia reta, kad net sunku prognozuoti šių santykių tendencijas.

Jei nėra pasirengę rizikuoti ir dėti daug pastangų, Avinui ir Jaučiui nerekomenduojama mėginti vystyti draugystės. Priešingu atveju jiedu neišvengs smarkių ginčų ar skausmingos draugystės baigties.

Avinas ir Šaulys

Avino ir Šaulio draugystė gali labai ilgai klestėti. Jų santykiai bus pagrįsti abipuse pagarba.

Šie Zodiako ženklai neretai konfliktuoja, konkuruoja tarpusavyje, bet be priešiškumo ir tik dėl smulkmenų. Jiedu retai žiūri viena kryptimi, bet apskritai gyvenime visuomet sutaria.

Avinas ir Ožiaragis

Tai – tobula draugystė. Šie du idealistai, kurių charakterio bruožai stebuklingai sutampa, kuria išties tvirtą draugystę ir ją saugo.

Tokią ypatingą draugų sąjungą išvysi tikrai nedažnai. Šie du Zodiako ženklai puikiai vienas kitą papildo, gali užsimerkę vienas kitu pasikliauti ir jų niekas negali išskirti – tik mirtis.

Avinas ir Vandenis

Avino ir Vandenio draugystė klostosi sėkmingai, jei nėra labai artima. Gimusieji po šiais Zodiako ženklais turėtų išlaikyti atstumą ir nelįsti vienas kitam į sielos gelmes – tokiu atveju abu ras nepatinkančių dalykų.

Vandenis žavisi Avino stiprybe ir gyvybingumu, o šį vilioja Vandenio patrauklumas ir inteligencija. Visgi nei vienas, nei kitas nėra lojalumo pavyzdys ir tai žino. Kad ir kaip būtų, tikrai, vadinamajai sielų draugystei atsidavimas, ištikimybė yra būtini elementai.

Avinas ir Žuvys

Graži šių Zodiako ženklų draugystė įmanoma tik tuomet, jei jiedu nesimato per dažnai. Avinų magnetizmas yra naudingas Žuvims tik tinkamai „dozuojamas“.

Žuvys žavisi Avinu ir tai teikia saugumo jausmą, kurio joms reikia. Trumpai tariant, vienas kitame jiedu gali rasti tai, ko trūksta pačiam.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Allgius,

Allgius, portretas
as avinas, ar cia gerai, ar blogai.
VISI KOMENTARAI 1

Galerijos

  • Dienos horoskopas 12 Zodiako ženklų <span style=color:red;>(balandžio 25 d.)</span>
    Dienos horoskopas 12 Zodiako ženklų (balandžio 25 d.)

    AVINAS. Kai kurie dalykiniai ar finansų reikalai, susitarimai kels rūpesčių. Labai svarbu rimtai susikaupti ir susidoroti su iškilusiais sunkumais. Pasistenkite, kad būtų tvarkingi dokumentai, ypač finansiniai. JAUTIS. Aiškinsitės santyk...

    1
  • Dienos horoskopas 12 Zodiako ženklų <span style=color:red;>(balandžio 24 d.)</span>
    Dienos horoskopas 12 Zodiako ženklų (balandžio 24 d.)

    AVINAS. Šiandien būkite atidesni su svetimomis vertybėmis ir dokumentais, jų nesugadinkite. Venkite aplaidumo, jeigu teks ruošti ar nagrinėti svarbų dokumentą, tekstą ir pan. Vadovaukitės teisingumo nuostata. JAUTIS. Jeigu turite galimyb...

  • Dienos horoskopas 12 Zodiako ženklų <span style=color:red;>(balandžio 23 d.)</span>
    Dienos horoskopas 12 Zodiako ženklų (balandžio 23 d.)

    AVINAS. Jeigu nebuvote sutvarkę finansinių reikalų, grąžinę skolų, nesistebėkite, kad užgrius rūpesčiai, išlaidos. Vakare galite pasielgti neįprastai, rizikingai – galbūt leisitės į avantiūrą. JAUTIS. Aplinkiniams darysite prie&s...

  • Dienos horoskopas 12 Zodiako ženklų <span style=color:red;>(balandžio 20 d.)</span>
    Dienos horoskopas 12 Zodiako ženklų (balandžio 20 d.)

    AVINAS. Tikriausiai mėginsite keisti išvaizdą, stilių ir jums pavyks. Kita vertus, tykos traumos, infekcijos, todėl pasisaugokite ir laikykitės higienos taisyklių, venkite nesveiko, nešviežio maisto. Neerzinkite gyvūnų. JAUTIS. Būsite ...

  • Dienos horoskopas 12 Zodiako ženklų <span style=color:red;>(balandžio 19 d.)</span>
    Dienos horoskopas 12 Zodiako ženklų (balandžio 19 d.)

    AVINAS. Aktualiausi bus sveikatos, grožio, augintinių ir namų komforto klausimai. Galite gauti džiugią žinią, sulaukti komplimentų, dovanų, meilės prisipažinimo ar pan. JAUTIS. Nuo pat ryto galvosite apie pramogas, pasimatymus ir pan. Regis, daug d...

  • Astrologinė prognozė balandžio 22–28 d.
    Astrologinė prognozė balandžio 22–28 d.

    Ką žada žvaigždės? ...

  • Dienos horoskopas 12 Zodiako ženklų <span style=color:red;>(balandžio 18 d.)</span>
    Dienos horoskopas 12 Zodiako ženklų (balandžio 18 d.)

    AVINAS. Gali kilti ūpas įgyvendinti drąsias idėjas, išbandyti save scenoje, sporte ar paskatinti tam vaikus. Regis, nevengsite naujų pažinčių, nuotykių. Galbūt įsigysite augintinį – šunį, katę ar kt. JAUTIS. Iki vakaro jums l...

  • Dienos horoskopas 12 Zodiako ženklų <span style=color:red;>(balandžio 17 d.)</span>
    Dienos horoskopas 12 Zodiako ženklų (balandžio 17 d.)

    AVINAS. Norėsis lengviau atsikvėpti ir pasilinksminti. Jus prisimins seni draugai, gerbėjai arba jūs patys jiems save priminsite. Puikiai suksitės, jeigu užsiimate pramogų verslu, kūryba ar esate gastrolėse. JAUTIS. Būsite nusiteikę iš petie...

  • Dienos horoskopas 12 Zodiako ženklų <span style=color:red;>(balandžio 16 d.)</span>
    Dienos horoskopas 12 Zodiako ženklų (balandžio 16 d.)

    AVINAS. Būsite nusiteikę rizikuoti. Galbūt sulauksite sėkmės. Galima netikėta staigmena, dovana. Derėtų pasisaugoti finansinių sukčių. JAUTIS. Nesibaigianti rūpesčių virtinė neleis jums atsipalaiduoti. Po nelengvų svarstymų galite priimti net...

  • Dienos horoskopas 12 Zodiako ženklų <span style=color:red;>(balandžio 13 d.)</span>
    Dienos horoskopas 12 Zodiako ženklų (balandžio 13 d.)

    AVINAS. Daug bendrausite, juokausite, flirtuosite. Galite susitarti dėl trokštamo pasimatymo, kelionės ar pan. Visgi svarbu neprarasti savitvardos su žmonėmis, nes situacija bus nestabili. Vakaras palankesnis ramiam buvimui namuose nei nuotykiams. ...

Daugiau straipsnių