Quantcast

Dienos horoskopas 12 zodiako ženklų (balandžio 11 d.)

  • Teksto dydis:

Astrologinė prognozė balandžio 11-ajai, ketvirtadieniui. 

AVINAS. Neblogai seksis, jeigu gebate derinti interesus. Bus progų kreiptis patarimų ir pagalbos į kitus. Ir su kasdienėmis užduotimis susidorosite neblogai, nors bus juntamas nenoras gilintis į darbo reikalus, skubėti.

JAUTIS. Tikėtina netolima kelionė, aktuali žinia ar informacija. Galite sudaryti naudingą sutartį. Jeigu atsiras daugiau pinigų, jie bus panaudoti grožiui, malonumams. Kontroliuokite emocijas, kad neįžeistumėte artimo žmogaus.

DVYNIAI. Gali atsirasti naujų vilčių, susijusių su uždarbiu, turtu, meile. Vis dėlto derėtų būti atsargiems, nes galite susidurti su sukčiais. Arba leisitės užliūliuojami romantiškos euforijos, sieksite vienadienių malonumų.

VĖŽYS. Šiandien tarsi magnetas trauksite aplinkinių dėmesį. Galite sulaukti pasiūlymų dėl bendros veiklos arba draugystės, meilės santykių atnaujinimo ar užmezgimo.

LIŪTAS. Kiekviename žingsnyje lydės mintys, susijusios su profesine ar politine veikla. Galimi paslaptingi ženklai, kurie skatins koreguoti planus. Galite gauti konfidencialią ar kažkuo ypatingą informaciją, kuria derėtų pasinaudoti.

MERGELĖ. Veršitės rimčiau dalyvauti visuomeniniame, kultūriniame ir pramoginiame gyvenimo verpete. Galite rasti sąjungininkų savo projektui. Padedant kitiems, jums pavyks pajudėti iš sąstingio taško.

SVARSTYKLĖS. Pokalbis su įtakingu asmeniu, darbdaviu ar rėmėju gali būti itin svarbus. Planingai ir konkrečiai veikdami galėsite kai ką pakreipti į pozityvesnę pusę. Tik nenorėkite pralobti be pastangų ir pernelyg greitai.

SKORPIONAS. Nebloga diena oficialiems susitikimams, posėdžiams, dalyvauti konferencijoje, ieškoti teisybės, užsiimti moksliniais darbais. Galite gauti informacijos, kaip sekasi veiklos partneriams užsienyje.

ŠAULYS. Galite sutvarkyti svarbų reikalą, susijusį su paveldėjimu, draudimu, mokesčiais, paskolomis. Galbūt gausite kreditą, susitarsite dėl investicijų, komisinių, palūkanų ar pan.

OŽIARAGIS. Galite užmegzti bendradarbiavimo, tarpininkavimo ryšius, arba šiuo metu jais pasinaudoti. Tikėtina, kad rasite bendrą kalbą net su priešais, konkurentais. Turėtų atsirasti vilčių dėl perspektyvų.

VANDENIS. Būsite nusiteikę rimtai dirbti, tartis dėl užsakymų, sutarčių. Tačiau dirbti bus nelengva, nes aplink atsiras nepatenkintų, o tie, nuo kurių priklauso darbų sėkmė bei kokybė, gali pasirodyti viskam abejingi. Rūpinkitės sveikata.

ŽUVYS. Šiandien galite mėginti atsikovoti prarastas pozicijas versle, meilėje. Tiktų atsidėti kūrybai arba sportuoti, skirti pasimatymus, užsiimti vaikų lavinimu.

Geros dienos!



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių