Quantcast

Dienos horoskopas 12 zodiako ženklų (kovo 31 d.)

  • Teksto dydis:

Astrologinė prognozė kovo 31-ajai, sekmadieniui.

AVINAS. Jūsų draugas ar mylimas žmogus bus lengvai sukalbamas, nusiteikęs leistis į nuotykius, eksperimentus. Tačiau intensyvus bendravimas gali išryškinti ir vieną kitą problemą.

JAUTIS. Aplinkiniams rūpės skųstis savo bėdomis ir nelengva bus priversti juos klausytis apie jūsiškes. Prieš atsiverdami kitiems, pamąstykite, ar jiems tikrai verta žinoti jūsų problemas. Tačiau atgauti skolą ar pasipelnyti jums gali pavykti.

DVYNIAI. Puikiai pailsėsite, jei atitrūksite nuo rutinos, paskirsite romantišką pasimatymą, paskaitysite turiningą knygą, arba tiesiog pabendrausite su įdomiu bendraminčiu.

VĖŽYS. Šiandien atsikratykite šlamšto, trukdančio laisvai alsuoti. Erotinis interesas bei stiprus meilės poreikis provokuos jus nuotykiams. Jeigu trokštate meilės, pirmiausia pasistenkite ją išreikšti patys, tačiau elkitės atsakingai.

LIŪTAS. Diena žada ir džiaugsmo, ir liūdesio. Galite sutikti žmogų, kuris kažkaip naujai įprasmins jūsų gyvenimą, veiklą. Kita vertus, daug kas atrodys netikra, nepatikima.

MERGELĖ. Galbūt nuspręsite kurti gražų, švarų ir saugų asmeninį pasaulėlį, ir to energingai sieksite. Tik įsismaginę neišleiskite visų santaupų dizaino detalėms, naujiems drabužiams ar kosmetikai.

SVARSTYKLĖS. Diena pažers pagundų. Tai gali būti ir įvairūs šou renginiai, ir pakvietimai į pasimatymus, į svečius, ir intriguojami pasiūlymai, flirtai. Būsite energingi, žvalūs, norėsis sportuoti, šokti, keliauti, patirti aistringų nuotykių.

SKORPIONAS. Teks atkreipti dėmesį į nepadarytus buitinius darbus. Nelengva bus viską suspėti, nes jausitės kiek ištižę. Galimi nesusipratimai bendraujant. Verčiau nelieskite praeities ir neprisiminkite senų nuoskaudų.

ŠAULYS. Vilios graži aplinka, maloni draugija. Intensyviai ir mielai bendrausite su artimos aplinkos žmonėmis, nesunkiai įsiminsite naują informaciją. Verta daugiau paskaityti, pasimokyti.

OŽIARAGIS. Vargu ar kam nors be išlygų rūpi jūsų gerovė. Visgi šiandien galite gauti naudingų patarimų, kuriais pravartu pasinaudoti. Tikriausiai pajusite didelį palengvėjimą, o galbūt ir nudžiuginsite jus dominantį asmenį.

VANDENIS. Komplikuotus asmeninius santykius galite nesunkiai pagerinti. Dažniau pagirkite kitus, nepagailėkite komplimentų, geranoriško dėmesio, pasiūlykite bendrą pramogą, išvyką.

ŽUVYS. Šiandieną jums derėtų save palepinti, patinginiauti. Venkite triukšmingų susibūrimų, ūkinių darbų. Pasirūpinkite, kad niekas jūsų neblaškytų, jei pajutote kūrybinį įkvėpimą ar paprasčiausiai trokštate pabūti vieni.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių