Quantcast

Dienos horoskopas 12 zodiako ženklų (kovo 30 d.)

  • Teksto dydis:

Astrologinė prognozė kovo 30-ajai, šeštadieniui.

AVINAS. Šiandien nusimato daug kontaktų. Gera diena pasibuvimui su smagia kompanija, apsilankymui kultūriniame renginyje ar tiesiog patinginiavimui.

JAUTIS. Tai bus produktyvi diena, jeigu būsite pareigingi ir daugiausiai energijos skirsite suplanuotai veiklai, seniems įsipareigojimams įvykdyti arba tiesiog aktyviai leisite laisvalaikį.

DVYNIAI. Domėsitės kelionėmis arba keliausite, bendrausite su svetimšaliais ir pan. Stenkitės būti taktiški, objektyvūs. Tuomet ir iš kitų išgirsite šį tą naudingo, pamokančio.

VĖŽYS. Ši diena gali pareikalauti neplanuotų išlaidų. Jeigu ims aštrėti psichologinės problemos, kamuoti slogi nuotaika, pamirškite griežtą dietą ir palepinkite save gardesniu kąsneliu, malonia pramoga.

LIŪTAS. Bus nesunku įtikti, patikti aplinkiniams, antrajai pusei, jeigu galvosite ne vien apie save ir nesusireikšminsite. Bus smagu patirti, kad esate verti pasitikėjimo bei nuoširdžių jausmų.

MERGELĖ. Jūsų pastangos įgyvendinti sumanytą planą nenueis veltui. Jeigu turite privatų verslą, tai jūsų pastangos jį plėtoti, stiprinti materialinę bazę, šiandien bus gana veiksmingos. Ir džiaugsmo, ir rūpesčių teks augintiniai.

SVARSTYKLĖS. Šiandien ramia sąžine pramogaukite, sportuokite, judėkite, užsiimkite hobiu, siekite gerbėjų ar publikos dėmesio. Žinoma, pabendraukite ir su artimais žmonėmis, ypač su vaikais.

SKORPIONAS. Veikiausiai trokšite supratimo, švelnumo, jaukumo. Puiku, jeigu tai galite rasti savo namuose ir niekur nereikia blaškytis, ieškant malonios užuovėjos. Visgi reikia ir jūsų pastangų, kad tai būtų sukurta.

ŠAULYS. Gana smagi, harmoninga diena. Net kasdieniai darbeliai, namų ruoša, apsipirkimas teiks džiaugsmo ir malonumo. Nesutarimus išsklaidyti padės draugiškas humoras.

OŽIARAGIS. Bendraudami būkite dosnūs, o ne godūs - juk tik duodantis užsitarnauja teisę ir pats kažką gauti. Tačiau jei susigundysite pirkti brangų daiktą, gerai pagalvokite, ar jo jums reikia. Būkite dėmesingi vaikams, mylimam žmogui.

VANDENIS. Pasižymėsite padidėjusiu jautrumu, nuotaikų kaita. Pasistenkite apsišarvuoti kantrybe ir taikiomis nuostatomis. Laisvalaikis bus kur kas linksmesnis, romantiškesnis, jeigu aplink save skleisite gerą energiją.

ŽUVYS. Jeigu kažkas vyks ne pagal jūsų planą, neskubėkite daryti išvadų ir skaldyti iš degtuko vežimo. Neverskite savęs kur nors vykti ar įtemptai darbuotis, bendrauti. Jeigu šiandien norite rinktis vienatvę, ramybę, poilsį, taip ir padarykite.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių