Quantcast

Astrologinė prognozė vasario 6 – 12 dienoms

AVINAS

Savaitgalį patirsite prieštaringų jausmų. Viena vertus, jausite didelį kūrybinį polėkį, norą reikštis viešai, seksis sužibėti originalumu, meistriškumu. Kita vertus, galite per daug rizikuoti, elgtis neadekvačiai, nepaisysite gresiančių pavojų, tad yra tikimybė patekti į nemalonias situacijas. Nuo pirmadienio prasideda mėnulio jaunatis ir Ugninės beždžionės metai, tad pats metas sau kelti naujas užduotis, atnaujinti kai kuriuos ryšius, megzti pažintis. Pasąmonėje kirbės naujos tendencijos ir potencialios galimybės. Turėtų pagerėti sveikata, vis dažniau galvosite ir apie meilę, trokštamus santykius bei potyrius. Gali megztis tarnybinis romanas.

JAUTIS

Savaitgalį nenuobodžiausite. Virtualūs arba realūs kontaktai su užsieniečiais, nepažįstamais gerbėjais žadins nepagrįstas viltis, teiks įdomios informacijos ir pan. Vis dėlto neskubėkite žavėtis ir pasitikėti, nes galite skaudžiai apsigauti. O žinių semkitės visais būdais – savišvieta išeis tik į naudą. Kitą savaitę pradėsite darbingai nusiteikę. Galbūt konkuruosite dėl darbo vietos, pozicijos ar projekto. Tai puikus metas ir meilei, pažintims, sceniniams pasirodymams. Tačiau nebūsite atsparūs infekcijoms, alergijoms. Jeigu pavyks nesusirgti, netrukus vėl būsite kupini žavesio ir polėkio.

DVYNIAI

Savaitgalį galite sumaniai transformuoti jau nebenaudojamus daiktus, seną informaciją, netgi meilės santykius. Tik neskubėkite kažko užsisakyti internetu, arba išmesti, nepabandę pataisyti. Nuo pirmadienio pats metas pagalvoti apie ateities planus ir tikslus, nusibrėžti gaires. Studijuojantiesiems ir rašantiems mokslinius darbus, straipsnius teks įtemptai paplušėti. Bet kokios rimtesnės veiklos daugiausia jėgų ir dėmesio pareikalaus savaitės viduryje, o artėjant savaitgaliui ims daugėti susitikimų su draugais, bendraminčiais, pasimatymų, renginių.

VĖŽYS

Savaitgalį turbūt neišvengsite meilės temos – arba kitiems tarpininkausite, arba spręsite savas dilemas, susijusias su meilės bedugnėmis ir viršūnėmis. Tiktų užsiimti protine veikla. Saugokite nuo pavojų vaikus. Kitą savaitę pradėsite rūpindamiesi finansiniais reikalais, paveldėjimo, draudimo, paskolų ar kt.dokumentais, psichologine artimo žmogaus būkle ir pan. Po truputį daugės optimizmo, filosofinio nusiteikimo, gebėjimo objektyviai vertinti situaciją, atsikratyti kai kurių vidinių suvaržymų. Galbūt meilė dovanos sparnus, o gal polėkį didins geros naujienos, laukiamos permainos.

LIŪTAS

Savaitgalį jums nestigs kūrybingumo, aktyvumo, tačiau padaugės ir agresijos, neatsargumo. Saugokite savo ir kitų sveikatą. Metas nuo pirmadienio bus jausmingas, gal net aistringas ir psichologiškai bei dvasiškai pakylėtas. Svajosite, planuosite kartu su artimu žmogumi apie šeimos kūrimą ar pagausinimą, gyvenimo gerovę. Tai, ką suplanuosite, turės tendenciją išsipildyti, t.y. sugebėsite praktiškai realizuoti. Meilės ir jaukumo namuose jau ir dabar turėtų padaugėti. Regis, prieš savaitgalį skubėsite pateikti rašto darbus, ataskaitas ar kt. Galbūt kažkur tolokai išvyksite.

MERGELĖ

Šeštadienis žada smagų laisvalaikį, pavyks pasirodymai scenoje ar apsilankymas šauniuose renginiuose, flirtas. Beje, netikėta meilės intriga, meilės trikampis, kvaila rizika gali sukomplikuoti, sugriauti netgi tai, kas, atrodo, patvaru, tikra. Nemaža traumų, avarijų, gaisrų grėsmė. Nuo pirmadienio iš karto pulsite į darbus ir stengsitės kuo daugiau nuveikti vienu įkvėpimu, kad vėliau turėtumėte laiko malonesniems dalykams. Ir išties gerai padirbėję, netrukus džiaugsitės romantika, meile. Tikėtini ir kūrybiniai ar kitokie laimėjimai, pasididžiavimas vaikų pasiekimais. Vieniši šio ženklo atstovai gali įsimylėti.

SVARSTYKLĖS

Savaitgalį jūsų nuotaika ir situacija labai kaitaliosis. Tai viskas atrodys nuostabu, jauku, tai vėl žemė tarsi slys iš po kojų. Branginkite ir saugokite tai, kas svarbiausia – artimus žmones, vaikus, savo namų erdvę. Kitą savaitę pradėsite gana nuotaikingai, galvodami apie patirtas ar planuojamas pramogas, pasimatymus ar dovanas.Vis dėlto netrukus teks surimtėti ir padirbėti. Turėtų sektis meninė, kūrybinė veikla bei verslas, susijęs su grožio, sveikatos paslaugomis. Stenkitės išlaikyti gerus santykius.

SKORPIONAS

Savaitgalio dienomis ir seksis, ir nesiseks. Regis, paaiškės, kuo galite pasikliauti ir kam esate brangūs, net susidūrę su nemalonia problema. Venkite scenų šeimoje, agresijos, saugokitės traumų, gaisro. Kita savaitė, prasidedanti svarbia mėnulio jaunatimi, jums gali nulemti situaciją, mikroklimatą namuose. Labai svarbu, kad namuose būtų švaru, jauku, vyrautų santarvė, venkite netvarkos ir įtampos. Apskritai, šis metas žada smagių patirčių, flirtų, romantiško susirašinėjimo ir pan. Regis, jus prisimins ankstesni gerbėjai. Galite puikiai pasirodyti scenoje, sužibėti kūrybos srityje.

ŠAULYS

Savaitgalį kažkas gali pasinaudoti jūsų dosnumu ar patiklumu. Ne visi komplimentai ir ketinimai, kuriuos girdite, yra nuoširdūs. Nežiopskite kelyje. Nuo pirmadienio jums teks gana vikriai suktis, kad laiku kai ką užbaigtumėte, išsiųstumėte, atsakytumėte, teks pasirūpinti transporto, ryšių, reklamos, interviu, mokslo reikalais. Prasidedant mėnulio jaunačiai pravartu planuoti naujus darbus. Šią savaitę teks daugiau dėmesio skirti ir šeimai, artimiems žmonėms, vaikams. Regis, viską sugebėsite suderinti ir pasidžiaugsite tiek darbo rezultatais, tiek aplinkinių meile ar parama.

OŽIARAGIS

Savaitgalį galima dviprasmiška situacija. Ten, kur tikėsitės labai daug, veikiausiai nusivilsite. Taip pat gali nuvilti ir meilė. Puikiai seksis kaupti ir demonstruoti žinias. Kita savaitė jums prasidės gana ramiai. Turėtumėte sėkmingai tvarkyti komercinius, piniginius, turtinius reikalus, užsitikrinti tam tikrą tęstinumą, susijusį su verlo sandoriais, tiekimu, nuoma ar kt. Regis, džiugins dominančių asmenų dėmesys, meilė, besipildančios viltys ir pan. Kiek sunkiau gali būti prieš savaitgalį, kuomet gresia netikėti nesusipratimai ar problemos šeimoje.

VANDENIS

Savaitgalį geriau girdėsite intuicijos balsą, galimas meninis įkvėpimas, tačiau dėl susilpnėjusio imuniteto kibs infekcijos. Traumų, agresijos, avarijų grėsmė irgi gana didelė. Savaitę pradėsite labai įsijautrinę, nerimastingi. Vis dėlto prasidedant mėnulio jaunačiai reikėtų susiimti bei pasistengti, kad psichologinė ir fizinė būklė būtų kuo geresnė, nes tai jums labai svarbu. Atrodo, teks pasirūpinti įvairiais smulkiais reikalais ir šiek tiek paišlaidauti tam, kas mylimam žmogui, aplinkiniams arba jums patiems teikia malonumo. Galite gauti honorarą, atlygį ar dėl to susitarti.

ŽUVYS

Savaitgalį pradėsite smagiai nusiteikę, vilios pasimatymai, renginiai, tačiau didelė tikimybė, kad sekmadienį pasijusite nekaip. Nuo pirmadienio Ugninės beždžionės metus tikriausiai pasitiksite užsisvajoję, kupini fantazijų dėl ateities. Pasistenkite, kad kiti jumis nemanipuliuotų, neužkrėtų fanatizmu. Savaitei įsibėgėjant emocijų tik daugės, o eufortijos, įsimylėjimo jausmas gali labai sustiprėti. Tikėtina, išsipildys kažkokia jūsų svajonė. Regis, išgirsite malonių komplimentų, gausite originalią dovanėlę ar intriguojamą pasiūlymą.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

  • Dienos horoskopas 12 Zodiako ženklų <span style=color:red;>(kovo 29 d.)</span>
    Dienos horoskopas 12 Zodiako ženklų (kovo 29 d.)

    AVINAS. Tai gali būti finansinių reikalų diena. Jeigu šioje srityje viskas sutvarkyta, apmokėta, tuomet mintys suksis apie meilės troškimus, erotiką, domins sportas ir pramogos. JAUTIS. Tarp jūsų ir aplinkinių šiandien užsimegs ...

  • Dienos horoskopas 12 Zodiako ženklų <span style=color:red;>(kovo 28 d.)</span>
    Dienos horoskopas 12 Zodiako ženklų (kovo 28 d.)

    AVINAS. Svarbios bus verslo, finansų problemos. Gali būti, kad teks aiškintis ir dalykinius, ir intymius santykius. Dėl norimos sėkmės teks koreguoti savo planus, požiūrį, eiti į kompromisus. JAUTIS. Gali kilti iššūkių. Veltui ...

  • Dienos horoskopas 12 Zodiako ženklų <span style=color:red;>(kovo 27 d.)</span>
    Dienos horoskopas 12 Zodiako ženklų (kovo 27 d.)

    AVINAS. Šiandien aiškinkitės santykius, kolegiškai dalykitės patirtimi, žiniomis. Seksis tarpininkauti, derėtis, megzti bendradarbiavimą, partnerystę, bylinėtis. Galite gauti darbo, verslo pasiūlymą, už kurį bus neblogai atlygin...

  • Dienos horoskopas 12 Zodiako ženklų <span style=color:red;>(kovo 26 d.)</span>
    Dienos horoskopas 12 Zodiako ženklų (kovo 26 d.)

    AVINAS. Iš ryto galite nekaip jaustis arba sveikatos rūpesčių turės šalia esantys artimieji, augintiniai. Jeigu taip nenutiks, daug laiko skirsite ūkiniams darbams ir apsipirkimui. JAUTIS. Laisvalaikis su vaikais, mylimu žmogumi išs...

  • Dvi savaites truksiantis užtemimų koridorius: ko galima tikėtis? <span style=color:red;>(horoskopas)</span>
    Dvi savaites truksiantis užtemimų koridorius: ko galima tikėtis? (horoskopas)

    2024 m. kovo 25 d. pusšešėliniu Mėnulio užtemimu prasideda užtemimų koridoriaus laikotarpis, kuris truks dvi savaites ir baigsis balandžio 8 d. visišku Saulės užtemimu. Dažniausia šis laikotarpis būna konfliktiškas ...

    2
  • Dienos horoskopas 12 Zodiako ženklų <span style=color:red;>(kovo 23 d.)</span>
    Dienos horoskopas 12 Zodiako ženklų (kovo 23 d.)

    AVINAS. Iš ryto galite nekaip jaustis arba sveikatos rūpesčių turės šalia esantys artimieji, augintiniai. Jeigu taip nenutiks, daug laiko skirsite ūkiniams darbams ir apsipirkimui. JAUTIS. Laisvalaikis su vaikais, mylimu žmogumi išs...

  • Astrologinė prognozė kovo 25–31 d.
    Astrologinė prognozė kovo 25–31 d.

    Ką žada žvaigždės? AVINAS Savaitės pradžioje patirsite įtampą, jei teks ginti savo interesus teisiniu būdu ar per viešas institucijas. Jums teks derintis prie kitų žmonių planų, interesų, atlikti tarpininkų vaidmenį. Svarbios bus vers...

    1
  • Dienos horoskopas 12 Zodiako ženklų <span style=color:red;>(kovo 22 d.)</span>
    Dienos horoskopas 12 Zodiako ženklų (kovo 22 d.)

    AVINAS. Leiskite darbams tekėti kasdienybės vaga. Nerimo gali sukelti sveikata arba su vaikais, augintiniais susijusi situacija. Jeigu trokštate palepinti kūną ir sielą, pasistenkite neprarasti saiko. JAUTIS. Rytas bus nesaugus. Lengvai kils konfl...

  • Dienos horoskopas 12 Zodiako ženklų <span style=color:red;>(kovo 21 d.)</span>
    Dienos horoskopas 12 Zodiako ženklų (kovo 21 d.)

    AVINAS. Būsite nusiteikę flirtuoti, šmaikštauti ir kur galima, ir kur nelabai. Regis, būsite priversti atkreipti didesnį dėmesį į vaikų elgesį ir poreikius. Įsitikinkite, kad jūsų duodamus pinigus jie leidžia tinkamai ir nedaro žalo...

  • Dienos horoskopas 12 Zodiako ženklų <span style=color:red;>(kovo 20 d.)</span>
    Dienos horoskopas 12 Zodiako ženklų (kovo 20 d.)

    AVINAS. Galite sulaukti kvietimo į pramoginį renginį, pobūvį, pasimatymą. Bus daug šaunių norų ir ūpo, tačiau galimi ir nemalonūs netikėtumai – galbūt sunegaluosite arba išaiškės nemalonus faktas. JAUTIS. Asmeniniai po...

Daugiau straipsnių