Quantcast

Astrologinė prognozė vasario 27 – kovo 4 dienoms

AVINAS

Savaitgalį visus stebinsite savo įžvalgomis, taikliais pastebėjimais, kritišku požiūriu. Trokšite ramybės ir atsipalaidavimo, bet kartu jausite transformacijų poreikį. Nepiktnaudžiaukite svaigalais. Nuo pirmadienio įmanoma parama, protegavimas iš įtakingų pažįstamų. Galima žinia iš toli. Tikriausiai ieškosite naujų saviraiškos formų ir romantiškų pažinčių. Jeigu eisite į aklą pasimatymą, patirsite didelį netikėtumą. Darbe kažko prisidirbsite, jeigu painiosite savo ir kitų pareigas, atsakomybę, o gal ir meilės jausmus su darbu. Galite ką nors sugadinti ar susižeisti.

JAUTIS

Savaitgalį galite pajusti, kad nebenorite toleruoti kai kurių asmenų elgesio, pažiūrų. Tai gali lemti santykių išbandymus. Vis dėlto turėtų pasitaikyti ir šaunių dalykų – įdomių pažinčių, flirtų, galimybių pasireikšti scenoje ar kitur. Kitą savaitę nevengsite rizikuoti tvarkydami finansinius ir verslo reikalus. Daugės optimizmo, pasitikėjimo savimi. Gali atsirasti naujų tobulėjimo galimybių. Galbūt dalyvausite renginyje, kuris jus išgarsins. Atkreipkite dėmesį į vaikų užsiėmimus ir išlaidas.

DVYNIAI

Savaitgalį trauksite priešingos lyties dėmesį. Norėsis pramogauti, tenkinti akimirkos įgeidžius. Nebūsite apsaugoti nuo klaidų. Bandymas manipuliuoti ar sukčiauti gali jums grįžti bumerangu. Nuo pirmadienio pasižymėsite gebėjimu lanksčiai bendrauti ir daryti įspūdį, ypač priešingai lyčiai. Pravartu peržiūrėti finansinius dokumentus, imtis ūkinių ar techninių darbų, nes kai ką būtina iš esmės sutvarkyti, kad nekiltų problemų jums ir kitiems. Neuždelskite grąžinti skolas ar jas atsiimti. Saugokitės traumų, nesivelkite į konfliktus. Atsargiai kelyje.

VĖŽYS

Savaitgalis palankus kūrybinei veiklai, namų ruošai ir sportuoti. Šiek tiek nerimo gali sukelti vaikų elgesys ar sveikata. Galite susidomėti dar negirdėta filosofine ar ezoterine teorija arba keistu asmeniu, paslaptinga grupuote. Kitą savaitę darbe gali tekti padirbėti už du. Jei vis dėlto turėsite laisvo laiko, tuomet daug dėmesio skirsite savo sveikatai, įvaizdžiui, mitybai, naminiams augintiniams. Galimas pasiūlymas sudaryti bendradarbiavimo sutartį. Laikykitės įstatymų, taisyklių ir instrukcijų. Tinkamai elkitės su technika, saugokite sveikatą.

LIŪTAS

Savaitgalį būsite įnoringi ir neramūs. Galite kažką padaryti iš įkvėpimo, pirmo impulso. Deja, įmanomos problemos dėl vidinės ir išorinės ramybės stygiaus. Atpalaiduotų namų ruoša, apsipirkimas, rankdarbiai, meistravimas. Kitą savaitę visas jūsų dėmesys bus nukreiptas į pramogas, varžybas, mokymus, vaikus. Seksis ir organizuoti, ir bendrauti su viršininkais, kolegomis. Trokšite meilės, romantikos, seksualinių malonumų. Regis, jūsų laukia tokie renginiai, kuriuose turėsite dalyvauti, nepriklausomai nuo savo norų ar net prieš juos. Į savaitės pabaigą didės traumų tikimybė.

MERGELĖ

Savaitgalį galite gauti pozityvią žinią, informaciją. Galite susitikti žmogų, su kuriuo svajojote atnaujinti ryšį. Nevengsite atskleisti jausmų, bet darysite tai taip keistai, kad jūsų gali nesuprasti. Nuo pirmadienio kur kas geriau nei darbe seksis pasidarbuoti namuose, buityje. Tikriausiai pajusite poreikį daug ką keisti. Saugokitės sukčių, vagių, venkite svaigalų. Nuo ketvirtadieno jums seksis blizgėti kūrybos, šou verslo srityje, su informacija susijusioje veikloje. Galbūt jus pakvies į pasimatymą. Atsargiai elkitės su technika, ugnimi, saugokite vaikus.

SVARSTYKLĖS

Savaitgalį gali kilti noras pasiraitoti rankoves ir kibti į nesunkius darbus. Galimi bandymai lengvai praturtėti. Kažkokiu neįtikimu būdu jums gali pavykti įgyvendinti kai kurias svajones, keistus kūrybinius sumanymus. Kitą savaitę neblogai seksis gilintis į aktualius klausimus, mokytis, kaupti informaciją, ją apdoroti, tvarkyti įvairius raštus, sutartis. Regis, susitikite su draugais, giminaičiais ir iš jų išgirsite naudingos informacijos. Laisvalaikiu netingėkite pasirūpinti buitimi, viską laiku sutvarkyti. Atsargiai kelyje.

SKORPIONAS

Savaitgalį tikriausiai blaškysitės bandydami išsiaiškinti savo santykius ir jausmus. Sentimentų kils daugiau nei paprastai. Daugiau geranoriško dėmesio skirkite vaikams, nes tai jiems išties suteiks laimės. Nuo pirmadienio svajosite apie prabangą, jaukumą, grožį, įvaizdžio tobulinimą. Tam tikslui galite išleisti pinigų. Gali atsirasti neatidėliotinų turtinių, techninių reikalų. Galite gauti neblogą pasiūlymą ar informaciją, kuri pasitarnaus dalykiniams, finansiniams tikslams. Būkite itin atidūs, jei esate atsakingi už techniką, vaikus ir paauglius. Pastarieji gali sukelti problemų.

ŠAULYS

Savaitgalį seksis gilintis į vidinį pasaulį, ieškoti gyvenimo prasmės. Gali būti, kad labai susidomėsite būrimais, magija, joga, slapta erotika. Bėdų gali pridaryti kitų manipuliavimas jumis ir jūsų patiklumas. Saugokite sveikatą ir piniginę. Nuo pirmadienio pasižymėsite lakia vaizduote, užsispyrimu, valia. Tiesa, kiti gali jūsų nesuprasti, tad visuotinio pritarimo ir palankumo nesitikėkite. Seksis tvarkytis buityje, prekiauti, spręsti turtinius reikalus. Neatsisakysite progos papildyti piniginę ar pigiau apsirūpinti tuo, ko jums reikia ar norisi. Tik nesusižavėkite azartiniais žaidimais.

OŽIARAGIS

Savaitgalį neblogai seksis, jeigu geranoriškai bendrausite, pastebėsite kitų žmonių emocijas ir poreikius. Padovanokite sau ir kitiems truputėlį džiaugsmo, romantikos. Nuo pirmadienio labiau įsiklausykite į giluminius sielos poreikius. Nedalyvaukite kolektyviniuose susibūrimuose, jeigu jaučiate, kad norisi atsiriboti. Galite gauti komercinį pasiūlymą, susitarti dėl kredito, piniginių atsiskaitymų. Tikriausiai kažkam esate autoritetas, tačiau tam tikri vidiniai stabdžiai ar negalavimai varžys jūsų iniciatyvą.

VANDENIS

Savaitgalį domins tai, kas neįprasta, naujoviška, ekstravagantiška. Jeigu jus domina kokia nors informacija, žaibiškai atsidursite laiku ir vietoje. Regis, gana lengvai prisitaikysite bet kurioje kompanijoje. Kitą savaitę su įvairiais pasiūlymais jus aktyviai atakuos seni ir nauji pažįstami, draugai. Daug laiko skirsite savo pomėgiui ir visuomeninei veiklai. Seksis atkreipti į save dėmesį, pasireikšti. Deja, galite prišnekėti to, ko nereikia. Verčiau saugokite savas ir svetimas paslaptis, būkite korektiški. Saugokitės nesąžiningų žmonių.

ŽUVYS

Savaitgalis bus malonus, tačiau tik tuo atveju, jei nepiktnaudžiausite svaigalais, kvaišalais, nemeluosite sau ir kitiems. Širdis atsigaus, jeigu išsivaduosite iš rutinos, pasitelksite kitokį požiūrį, fantaziją. Kitą savaitę reikės įtempti valią, kad pajėgtumėte atlikti būtinus reikalus, kurių pasirodys visa gausybė. Gali būti kalbama apie jūsų autoritetą ar kompetenciją. Regis, kils noras svaigintis alkoholiu ar kt. Nesigraužkite dėl kažkokio nenusisekusio reikalo, nekelkite sau per didelių reikalavimų. Verčiau pagalvokite apie kitas alternatyvas.



NAUJAUSI KOMENTARAI

wwww

wwww portretas
Dar vienas uzsakytas straipsnis dunduliams ir pupytems. Jeigu neturite daugiau ka protingesnio parasyti, tai geriau is vis nieko nerasykite, pataupysite popieriu.
VISI KOMENTARAI 1

Galerijos

  • Dienos horoskopas 12 Zodiako ženklų <span style=color:red;>(kovo 28 d.)</span>
    Dienos horoskopas 12 Zodiako ženklų (kovo 28 d.)

    AVINAS. Svarbios bus verslo, finansų problemos. Gali būti, kad teks aiškintis ir dalykinius, ir intymius santykius. Dėl norimos sėkmės teks koreguoti savo planus, požiūrį, eiti į kompromisus. JAUTIS. Gali kilti iššūkių. Veltui ...

  • Dienos horoskopas 12 Zodiako ženklų <span style=color:red;>(kovo 27 d.)</span>
    Dienos horoskopas 12 Zodiako ženklų (kovo 27 d.)

    AVINAS. Šiandien aiškinkitės santykius, kolegiškai dalykitės patirtimi, žiniomis. Seksis tarpininkauti, derėtis, megzti bendradarbiavimą, partnerystę, bylinėtis. Galite gauti darbo, verslo pasiūlymą, už kurį bus neblogai atlygin...

  • Dienos horoskopas 12 Zodiako ženklų <span style=color:red;>(kovo 26 d.)</span>
    Dienos horoskopas 12 Zodiako ženklų (kovo 26 d.)

    AVINAS. Iš ryto galite nekaip jaustis arba sveikatos rūpesčių turės šalia esantys artimieji, augintiniai. Jeigu taip nenutiks, daug laiko skirsite ūkiniams darbams ir apsipirkimui. JAUTIS. Laisvalaikis su vaikais, mylimu žmogumi išs...

  • Dvi savaites truksiantis užtemimų koridorius: ko galima tikėtis? <span style=color:red;>(horoskopas)</span>
    Dvi savaites truksiantis užtemimų koridorius: ko galima tikėtis? (horoskopas)

    2024 m. kovo 25 d. pusšešėliniu Mėnulio užtemimu prasideda užtemimų koridoriaus laikotarpis, kuris truks dvi savaites ir baigsis balandžio 8 d. visišku Saulės užtemimu. Dažniausia šis laikotarpis būna konfliktiškas ...

    2
  • Dienos horoskopas 12 Zodiako ženklų <span style=color:red;>(kovo 23 d.)</span>
    Dienos horoskopas 12 Zodiako ženklų (kovo 23 d.)

    AVINAS. Iš ryto galite nekaip jaustis arba sveikatos rūpesčių turės šalia esantys artimieji, augintiniai. Jeigu taip nenutiks, daug laiko skirsite ūkiniams darbams ir apsipirkimui. JAUTIS. Laisvalaikis su vaikais, mylimu žmogumi išs...

  • Astrologinė prognozė kovo 25–31 d.
    Astrologinė prognozė kovo 25–31 d.

    Ką žada žvaigždės? AVINAS Savaitės pradžioje patirsite įtampą, jei teks ginti savo interesus teisiniu būdu ar per viešas institucijas. Jums teks derintis prie kitų žmonių planų, interesų, atlikti tarpininkų vaidmenį. Svarbios bus vers...

    1
  • Dienos horoskopas 12 Zodiako ženklų <span style=color:red;>(kovo 22 d.)</span>
    Dienos horoskopas 12 Zodiako ženklų (kovo 22 d.)

    AVINAS. Leiskite darbams tekėti kasdienybės vaga. Nerimo gali sukelti sveikata arba su vaikais, augintiniais susijusi situacija. Jeigu trokštate palepinti kūną ir sielą, pasistenkite neprarasti saiko. JAUTIS. Rytas bus nesaugus. Lengvai kils konfl...

  • Dienos horoskopas 12 Zodiako ženklų <span style=color:red;>(kovo 21 d.)</span>
    Dienos horoskopas 12 Zodiako ženklų (kovo 21 d.)

    AVINAS. Būsite nusiteikę flirtuoti, šmaikštauti ir kur galima, ir kur nelabai. Regis, būsite priversti atkreipti didesnį dėmesį į vaikų elgesį ir poreikius. Įsitikinkite, kad jūsų duodamus pinigus jie leidžia tinkamai ir nedaro žalo...

  • Dienos horoskopas 12 Zodiako ženklų <span style=color:red;>(kovo 20 d.)</span>
    Dienos horoskopas 12 Zodiako ženklų (kovo 20 d.)

    AVINAS. Galite sulaukti kvietimo į pramoginį renginį, pobūvį, pasimatymą. Bus daug šaunių norų ir ūpo, tačiau galimi ir nemalonūs netikėtumai – galbūt sunegaluosite arba išaiškės nemalonus faktas. JAUTIS. Asmeniniai po...

  • Dienos horoskopas 12 Zodiako ženklų <span style=color:red;>(kovo 19 d.)</span>
    Dienos horoskopas 12 Zodiako ženklų (kovo 19 d.)

    AVINAS. Daug galvosite apie verslo, nuosavybės, gyvenamosios vietos, materialinius ir piniginius klausimus. Nestokosite praktiškumo ir nuoseklumo, tad galite pradėti įgyvendinti reikšmingą sumanymą. JAUTIS. Diena bus kupina įspūdžių, ko...

Daugiau straipsnių