Quantcast

Astrologinė prognozė vasario 18–24 d.

AVINAS

Savaitgalį turbūt pavyks padaryti neblogą įspūdį įtakingam asmeniui arba tam, kurio dėmesio trokštate. Tačiau gali kilti nesusipratimų dėl paaiškėjusių paslapčių, melo ar apsvaigimo. Jeigu remsitės protu, intelektu, tai kitą savaitę seksis kur kas geriau, nei elgiantis impulsyviai, emocijų ar jėgos pagrindu. Kažkieno kantrybės bandymas jums gali baigtis nekaip. Gerbkite kitus, kontroliuokite save. Būkite atsargūs kelyje ir su technika, ugnimi. Regis, jausite vidinį arba išorinį spaudimą iš peties pasidarbuoti.

JAUTIS

Savaitgalį kils noras siekti priešingos lyties dėmesio, meilės nuotykių arba finansinės naudos. Būsite linkę suteikti prasmės kiekvienam įvykiui, reiškiniui. Regis, jums nelabai patiks, jei kažkokia prasme pasijusite verčiami įsipareigoti. Kitos savaitės pradžioje dirbkite apskaičiavimų, planavimo, racionalaus požiūrio reikalaujančius darbus, nes jie seksis geriausiai. Tiktų eiti į pokalbius dėl darbo ar paskolų, teikti ataskaitas ir pan. Tikėtina, kad šiuo metu gausite žinią, kuri privers nerimauti. Nelengva bus apsispręsti, jei bus siūloma keisti darbą, leistis į kelionę.

DVYNIAI

Jei jausitės gerai, savaitgalį veršitės į žmones, į viešumą, o jeigu sveikata šlubuos, nederėtų savęs versti būti viešumoje. Regis, padaugės intuicijos, užuojautos, kartu ir patiklumo, veidmainystės, pasidavimo kitų įtakai. Kitą savaitę seksis geriau, jei veiksite ne vieni, o su sąjungininkais, partneriais bei pasinaudosite savo ir jų sukauptu žinių bagažu, naujausia informacija. Galite būti raginami imtis veiklos, kuri pareikalautų nemažų lėšų ir energijos. Galbūt mėginsite kažką rekonstruoti, taisyti, atnaujinti.

VĖŽYS

Savaitgalį jus gali nustebinti vaikų elgesys ir pareiškimai, arba intriguojantys dviprasmiški gerbėjų pasiūlymai. Numatomos meilės pagundos, kurioms bus sunku atsispirti. Gali sutrikti sveikata. Venkite svaigalų. Kita savaitė gana palanki darbo interviu, finansinėms deryboms ir pan. Daug sužinosite ir išmoksite bendraudami su dalykiniais partneriais ir oponentais. Vis dėlto jus gali apvilti žmonės, su kuriais dėl kažko svarbaus susitarėte. Būkite kantrūs, taktiški, gilinkitės į situaciją, besiklostančią bendraujant su aplinkiniais.

LIŪTAS

Savaitgalį trauks rizikingi nuotykiai ir aferos. Būsite populiarūs tarp priešingos lyties atstovų. Tikėtina erotiška pramoga. Jūsų noras kažką keisti artimą žmogų gali bauginti ar žeisti. Kita savaitė gana palanki įvairiai veiklai ir įvairiai bendrauti. Turėtų džiuginti ir pasimatymai, šou renginiai. Kils nenugalimas noras mylėti ir būti mylimiems. Nuo trečiadienio turbūt teks dirbti daugiau už kitus. Regis, nuotaiką gadins suvokimas, kad kažką turite paaukoti ar keisti. Galbūt staiga pasijusite priklausomi nuo nesuprantamų įtakų bei jėgų.

MERGELĖ

Savaitgalis gana palankus tiems, kurie mėgsta gvildenti paslaptis, spręsti galvosūkius, gilintis į sudėtingą literatūrą, naršyti po internetą. Kitų mintys suksis apie šeimą, gerovę, pinigus. Nepiktnaudžiaukite alkoholiu ir saugokitės sukčių, vagių. Kitą savaitę turbūt pareigingai ir kūrybingai darbuositės. Galite pajusti nenumaldomą aktyvios ir rizikingos veiklos troškulį bei nepasitenkinimą esama padėtimi. Galbūt apims dalykinis avantiūrizmas, sportinė rizika ar pan. Nerimo arba nuostolių gali suteikti vaikai. Atsargiai elkitės su ugnimi, technika.

SVARSTYKLĖS

Savaitgalis žada papildomo uždarbio galimybes ir apskritai gali padovanoti laimingų akimirkų. Numatomi įdomūs pokalbiai. Kita vertus, gali išaiškėti dalykai, kurie verčia sunerimti. Pasisaugokite intrigų. Nuo pirmadienio gana daug dėmesio skirsite šeimos ir meilės klausimams. Norėsis sudėlioti tam tikrus taškus, kad paaiškėtų, kaip gyventi toliau. Galbūt leisite sau įsigyti daiktą, kuriam anksčiau gailėjote pinigų. Galima tikėtis ir žavios pramogos, flirto. Tačiau, kalbant apie darbo reikalus, gali susikirsti jūsų ir dalykinių partnerių nuomonės bei interesai.

SKORPIONAS

Savaitgalį mintys daugiausia suksis apie pinigus, malonumus. Regis, būsite nusiteikę lankytis pramoginiuose renginiuose, taikytis su mylimaisiais ir vilioti tuos, kurių dėmesio seniai trokštate. Būtų gerai, kad nepražiopsotumėte palankios progos. Kitą savaitę gali pavykti papildomai užsidirbti. Tik nepiktnaudžiaukite tarnybine padėtimi, nereikalaukite ir neimkite padėkučių. Nenustebkite, jei slidus reikalas neišdegs. Verčiau nuoširdžiai domėkitės artimųjų reikalais, o ne stenkitės atsipirkti daiktais, pinigais.

ŠAULYS

Savaitgalį norėsis atsipalaiduoti, pabendrauti ir paplepėti be jokių įsipareigojimų bei įtampos. Deja, įmanomas melas, veidmainystė siekiant padaryti įspūdį. Kitą savaitę būsite emocingi, jausmingi, tačiau tai nesutrukdys puikiai darbuotis ir draugiškai bendrauti. Galite gauti pageidaujamą pagalbą, informaciją. Palanku prekiauti ir patiems pirkti reikalingas prekes ar paslaugas, tartis dėl nuomos, kredito. Vis dėlto bet koks nesaikingumas gali turėti nemalonių padarinių.

OŽIARAGIS

Savaitgalį būsite išsiblaškę, stigs realybės pojūčio. Stenkitės apsisaugoti nuo svetimos klastos. Jeigu pavyks, galima nauda iš nelegalios veiklos, meno. Labiau tausokite sveikatą. Kita savaitė gali būti labai permaininga. Darbas vys darbą, teks daug bendrauti, dalytis žiniomis. Būsite valdingi, įtaigūs, tad pašnekovus galite įkalbėti padaryti bet ką. Verčiau neįsipainiokite į abejotinus sandėrius. Savo reikalais, visų pirma, rūpinkitės patys, nesitikėdami valdininkų malonės.

VANDENIS

Savaitgalį su draugais, pažįstamais įdomiai leisite laiką, tačiau dėl ilgo liežuvio gali kilti nesusipratimų. Kažką galite prarasti ir dėl užvaldžiusių jausmų ar nesąžiningumo. Verčiau nesistenkite  gauti daugiau, nei nusipelnėte. Kitą savaitę būsite nusiteikę ramiai siekti savo planinių tikslų. Mokėsite pasinaudoti užuominomis, išgauti paslaptis. Jei jums neduoda ramybės baimės, prietarai, padėtų filosofinis požiūris į gyvenimą ir save. Atpalaiduotų ir menas, meditacijos, meilė. Tik susilaikykte nuo lengvabūdiškų poelgių.

ŽUVYS

Savaitgalį daug galvosite apie keliones, išvykusius draugus, artimuosius, galbūt intensyviai susirašinėsite ar pan. Traukte trauks svaigintis, guostis iliuzijomis. Tai gali vesti į nusivylimus, saviapgaules. Nuo pirmadienio seksis veikla, kuriai svarbi intuicija, psichologinė ir finansinė įžvalga, meniškumas, altruizmas. Galimos nelegalios pajamos ar slaptas sandėris. Galbūt atnaujinsite seną pažintį. Jeigu dėl kažko negalėjote pasiryžti, turbūt pagaliau pralaušite ledus. Regis, bus gundymų ryžtis finansinei rizikai. Venkite nepagrįstų sprendimų.


Šiame straipsnyje: astrologijahoroskopai

NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

  • Dienos horoskopas 12 Zodiako ženklų <span style=color:red;>(balandžio 24 d.)</span>
    Dienos horoskopas 12 Zodiako ženklų (balandžio 24 d.)

    AVINAS. Šiandien būkite atidesni su svetimomis vertybėmis ir dokumentais, jų nesugadinkite. Venkite aplaidumo, jeigu teks ruošti ar nagrinėti svarbų dokumentą, tekstą ir pan. Vadovaukitės teisingumo nuostata. JAUTIS. Jeigu turite galimyb...

  • Dienos horoskopas 12 Zodiako ženklų <span style=color:red;>(balandžio 23 d.)</span>
    Dienos horoskopas 12 Zodiako ženklų (balandžio 23 d.)

    AVINAS. Jeigu nebuvote sutvarkę finansinių reikalų, grąžinę skolų, nesistebėkite, kad užgrius rūpesčiai, išlaidos. Vakare galite pasielgti neįprastai, rizikingai – galbūt leisitės į avantiūrą. JAUTIS. Aplinkiniams darysite prie&s...

  • Dienos horoskopas 12 Zodiako ženklų <span style=color:red;>(balandžio 20 d.)</span>
    Dienos horoskopas 12 Zodiako ženklų (balandžio 20 d.)

    AVINAS. Tikriausiai mėginsite keisti išvaizdą, stilių ir jums pavyks. Kita vertus, tykos traumos, infekcijos, todėl pasisaugokite ir laikykitės higienos taisyklių, venkite nesveiko, nešviežio maisto. Neerzinkite gyvūnų. JAUTIS. Būsite ...

  • Dienos horoskopas 12 Zodiako ženklų <span style=color:red;>(balandžio 19 d.)</span>
    Dienos horoskopas 12 Zodiako ženklų (balandžio 19 d.)

    AVINAS. Aktualiausi bus sveikatos, grožio, augintinių ir namų komforto klausimai. Galite gauti džiugią žinią, sulaukti komplimentų, dovanų, meilės prisipažinimo ar pan. JAUTIS. Nuo pat ryto galvosite apie pramogas, pasimatymus ir pan. Regis, daug d...

  • Astrologinė prognozė balandžio 22–28 d.
    Astrologinė prognozė balandžio 22–28 d.

    Ką žada žvaigždės? ...

  • Dienos horoskopas 12 Zodiako ženklų <span style=color:red;>(balandžio 18 d.)</span>
    Dienos horoskopas 12 Zodiako ženklų (balandžio 18 d.)

    AVINAS. Gali kilti ūpas įgyvendinti drąsias idėjas, išbandyti save scenoje, sporte ar paskatinti tam vaikus. Regis, nevengsite naujų pažinčių, nuotykių. Galbūt įsigysite augintinį – šunį, katę ar kt. JAUTIS. Iki vakaro jums l...

  • Dienos horoskopas 12 Zodiako ženklų <span style=color:red;>(balandžio 17 d.)</span>
    Dienos horoskopas 12 Zodiako ženklų (balandžio 17 d.)

    AVINAS. Norėsis lengviau atsikvėpti ir pasilinksminti. Jus prisimins seni draugai, gerbėjai arba jūs patys jiems save priminsite. Puikiai suksitės, jeigu užsiimate pramogų verslu, kūryba ar esate gastrolėse. JAUTIS. Būsite nusiteikę iš petie...

  • Dienos horoskopas 12 Zodiako ženklų <span style=color:red;>(balandžio 16 d.)</span>
    Dienos horoskopas 12 Zodiako ženklų (balandžio 16 d.)

    AVINAS. Būsite nusiteikę rizikuoti. Galbūt sulauksite sėkmės. Galima netikėta staigmena, dovana. Derėtų pasisaugoti finansinių sukčių. JAUTIS. Nesibaigianti rūpesčių virtinė neleis jums atsipalaiduoti. Po nelengvų svarstymų galite priimti net...

  • Dienos horoskopas 12 Zodiako ženklų <span style=color:red;>(balandžio 13 d.)</span>
    Dienos horoskopas 12 Zodiako ženklų (balandžio 13 d.)

    AVINAS. Daug bendrausite, juokausite, flirtuosite. Galite susitarti dėl trokštamo pasimatymo, kelionės ar pan. Visgi svarbu neprarasti savitvardos su žmonėmis, nes situacija bus nestabili. Vakaras palankesnis ramiam buvimui namuose nei nuotykiams. ...

  • Dienos horoskopas 12 Zodiako ženklų <span style=color:red;>(balandžio 12 d.)</span>
    Dienos horoskopas 12 Zodiako ženklų (balandžio 12 d.)

    AVINAS. Regis, teks pabėgioti, jei norėsite suspėti nuveikti suplanuotus darbus. O jų išties nestigs. Tikėtina reikšminga informacija, kuri neramins. Venkite rizikos kelyje, neviršykite greičio. JAUTIS. Regis, sieksite susikurti tvi...

Daugiau straipsnių