Quantcast

Astrologinė prognozė sausio 24–30 dienoms

AVINAS

Savaitgalį būsite šiek tiek išsiblaškę, chaotiški, impulsyvūs. Tarpusavio santykiai bus gerokai neapibrėžti. Vis dėlto romantiški impulsai, meilės troškulys tikriausiai sustiprės. Pravartu maloniai atsipalaiduoti ir parodyti daugiau dėmesio artimiausiems žmonėms. Kitą savaitę galite nuveikti kelis nelengvus darbus. Jei negailėsite energijos, ne tik pasieksite gerus rezultatus, bet ir atsikratysite įtampos. Galite sudaryti verslo sandorį, gauti rūpimos informacijos. Kažkas netikėta gali nutikti artimam žmogui. Pasistenkite nesigraužti dėl menkniekių ir nepiktnaudžiauti alkoholiu.

JAUTIS

Savaitgalį daugiau klausykite, ką galvoja kiti, ir savo mintyse kritiškai įvertinkite. Nepasikliaukite vien vaizduote, kuri yra linkusi sutirštinti spalvas. Nederėtų ieškoti nuotykių, kur nors toli vykti. Labiau kibs infekcijos. Kitą savaitę galite šauniai padirbėti, naudodami ir smegenis, ir raumenis. Galite sulaukti malonių pasiūlymų, komplimentų. Ypač aktualūs bus komerciniai, nuomos, nuosavybės, tiekimo reikalai. Gana pažeidžiama bus meilės sritis. Nebūkite pernelyg patiklūs ir išlaidūs, nes tuo kiti gali nedorai pasinaudoti.

DVYNIAI

Savaitgalį veikiausiai pavyks susitikti su gerais draugais, papramogauti ar pasportuoti. Regis, džiaugsitės savo laisvalaikio pasirinkimu. Galite labiau išpopuliarėti. Yra vilties, kad sutiksite asmenį, kuris jus labai domina. Kitą savaitę pasistenkite suderinti savo troškimus su galimybėmis. Geriau jausitės, jeigu vengsite kompanijų, įtemptų darbų, skubos. Puikiai veiks intuicija, seksis gvildenti svetimas paslaptis. Gali būti, kad sąmoningai klaidinsite kitus. Tikriausiai labai rūpės pinigų ir meilės klausimai. Jums svarbi partnerystė gali patirti sukrėtimą, išbandymą.

VĖŽYS

Šį savaitgalį turėtų sektis kultūros, mokslo, filosofijos, religijos srityse. Galite dalyvauti viešuose pasirodymuose, susitikimuose, pristatyti savo kūrybą, diskutuoti. Nebijokite išbandyti jėgas. Net jei ne viskas pavyks tobulai, įgyta patirtis bus naudinga. Nuo pirmadienio pravartu atnaujinti kai kurias pažintis, sudaryti atidėtas ir jau pakoreguotas sutartis. Intriguojamo pasiūlymo galite sulaukti iš dominančio asmens. Nuo ketvirtadienio jums labiau tiktų tinginiauti, nei ką nors rimta dirbti. Jeigu pajusite meninį įkvėpimą, tuomet neleiskite veltui laiko. Saugokitės infekcijų, vagysčių, apgaulių.

LIŪTAS

Šį savaitgalį pajusite poreikį keistis patys ar keisti aplinką, atmesti tai, kas nebereikalinga, arba kaip tik susigrąžinti tai, kas prarasta, jei tai įmanoma. Galimi naudingi ryšiai, pažintys. Turite tvirtai žinoti, ko norite. Stiprių įspūdžių gali suteikti kelionė arba susirašinėjimas internetu su svetimšaliais. Kitą savaitę jums labiausiai rūpės darbai, pinigai, karjeros perspektyvos. Apie tai kalbėsitės su kolegomis, bendraminčiais. Vis dėlto santūriai įvertinkite savo galimybės ir neįsipareigokite per daug. Galimi nemalonumai per nesaikingumą. Meilė ir vaikai taip pat gali sukelti rūpesčių.

MERGELĖ

Savaitgalį turėtumėte labiau saugoti savo piniginę ir vaikus. Pasistenkite nesipykti su mylimu žmogumi, ypač dėl išlaidų ir sekso. Laiku prikandę liežuvį, laimėsite malonų ir erotišką meilės vakarą. Kitą savaitę mintys suksis apie finansinius reikalus arba numatomą kelionę, komandiruotę. Neblogai seksis intelektinė veikla, moksliniai tyrinėjimai. Jus gali pasiekti geros naujienos iš toli esančių draugų, pažįstamų. Net jei niekur nevyksite, darbe ar politikos arenoje būsite užimti taip, kad šeimai dėmesio tikrai pritrūks. Saugokitės gamybinių traumų ir nuostolių.

SVARSTYKLĖS

Savaitgalį pavyks uoliai paplušėti namų ūkyje arba darbe. Tiktų apsilankyti grožio salone, sporto klube. Galite sulaukti naujienų ar intriguojamų pasiūlymų iš žmonių, kuriems esate neabejingi. Šeiminius santykius padės sutvirtinti bendras interesas ar bendrų draugų ratas. Verta pasistengti. Kitą savaitę svarbūs bus mokesčių, finansinių įsipareigojimų klausimai. Visiems reikalams pasitarnaus gera psichologinė įžvalga arba puikus gebėjimas skaičiuoti pinigus, tvarkyti dokumentus. Kita vertus, būsite linkę kitus mokyti, moralizuoti, nors patys neatsisakysite abejotinų pagundų.

SKORPIONAS

Savaitgalį prisiplanuosite daug veiklos ir išties nemažai nuveiksite. Gali kilti ūpas rūpintis figūra, laikytis dietos. Galbūt kažkoks nekasdieniškas patyrimas privers labiau branginti santykius su artimais žmonėmis. Kitą savaitę galite išgirsti žinią, susijusią su darbo paieškomis arba sveikatos situacija. Galbūt gims meilės vilčių, kils noras atsipalaiduoti, pasimėgauti romantika, erotika. Savo įžvalgiais patarimais galite pasitarnauti partneriui ar draugui. Daugiau dėmesio skirkite dvasiniams dalykams. Pasielgę neetiškai ar neteisingai, kažką svarbaus prarasite.

ŠAULYS

Savaitgalį jums seksis meilės ir kūrybos fronte. Bus nesunku susitaikyti su žmogumi, kurį vertinate, bet esate įskaudinę. Puikus metas užsiėmimams su vaikais, dalyvauti konkursuose, žaidimuose. Vis dėlto optimizmą mažins kai kurie vidiniai kompleksai. Kitą savaitę neblogų idėjų gali kilti, jei ruošiatės modernizuoti įmonę, keisti baldus ar savo įvaizdį. Ne pro šalį įsiklausyti į originalių žmonių rekomendacijas. Auganti karta gali pateikti staigmenų. Regis, įtampa tvyros santykiuose su antrąja puse. Tikriausiai savo nepakantumu provokuosite konfliktines situacijas.

OŽIARAGIS

Savaitgalį nestokosite sąmojo ir tai prisidės prie jūsų sėkmės. Galite sulaukti viliojamo pasiūlymo, pakvietimo. Vis dėlto maloniausia bus savuose namuose. Galite tikėtis artimųjų paramos ir moraline, ir fizine prasme. Kitą savaitę galite pajusti romantikos ir nuotykių alkį. Meilės reikalai klostysis gana įdomiai. Vis dėlto turite aiškiai suvokti, ko norite ir kuo rizikuojate. Daugiau dėmesio skirkite vaikams. Gera vaizduotė jums padės kūrybinėje veikloje. Antroje periodo pusėje galbūt teks rūpintis kuo nors iš artimųjų dėl to asmens pašlijusios sveikatos ar tiesiog ką nors drąsinti, kam nors padėti.

VANDENIS

Savaitgalį jums turėtų sektis protinė veikla, diskusijos. Galbūt į svečius atvyks giminaitis ar būrelis senų draugų. Kita vertus, bus lengva suklysti, jei teks vertinti pažįstamo asmens pasiūlymą, motyvus. Kitą savaitę kažkuo gali pasitarnauti informacija, išgirsta kaip reklama ar paskalos. Namų ūkio ar šeimos situacija reikalaus išlaidų. Dėl ne pirmo būtinumo pirkinių tarkitės su artimaisiais. Nuo trečiadienio jums seksis protinė, kūrybinė, sceninė veikla, puikiai sutarsite su augančia karta. Traukte trauksite priešingos lyties dėmesį, bet jums turbūt labiau rūpės vaikų, verslo ar nuosavo ūkio reikalai.

ŽUVYS

Savaitgalį tikėtini susitikimai su giminaičiais. Galbūt kas nors jums padarys vertingą paslaugą. Vis dėlto būkite apdairesni skolindami pinigus ir ką nors pirkdami. Pasitarkite su šeimos nariais. Kitą savaitę veikiausiai nesėdėsite sudėję rankų ir stengsitės atkreipti į save dėmesį arba uoliai ieškosite išeičių iš keblių situacijų. Galbūt mėginsite įtikinti pašnekovus tuo, kas ne jiems, o jums būtų naudinga. Energiją nukreipkite gėrio link, pagalvokite apie bendrą gerovę. Tik dar šiek tiek palūkėkite su rimtais pažadais. Neskubėkite įsipareigoti, keisti darbo ar partnerio.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

  • Dienos horoskopas 12 Zodiako ženklų <span style=color:red;>(balandžio 24 d.)</span>
    Dienos horoskopas 12 Zodiako ženklų (balandžio 24 d.)

    AVINAS. Šiandien būkite atidesni su svetimomis vertybėmis ir dokumentais, jų nesugadinkite. Venkite aplaidumo, jeigu teks ruošti ar nagrinėti svarbų dokumentą, tekstą ir pan. Vadovaukitės teisingumo nuostata. JAUTIS. Jeigu turite galimyb...

  • Dienos horoskopas 12 Zodiako ženklų <span style=color:red;>(balandžio 23 d.)</span>
    Dienos horoskopas 12 Zodiako ženklų (balandžio 23 d.)

    AVINAS. Jeigu nebuvote sutvarkę finansinių reikalų, grąžinę skolų, nesistebėkite, kad užgrius rūpesčiai, išlaidos. Vakare galite pasielgti neįprastai, rizikingai – galbūt leisitės į avantiūrą. JAUTIS. Aplinkiniams darysite prie&s...

  • Dienos horoskopas 12 Zodiako ženklų <span style=color:red;>(balandžio 20 d.)</span>
    Dienos horoskopas 12 Zodiako ženklų (balandžio 20 d.)

    AVINAS. Tikriausiai mėginsite keisti išvaizdą, stilių ir jums pavyks. Kita vertus, tykos traumos, infekcijos, todėl pasisaugokite ir laikykitės higienos taisyklių, venkite nesveiko, nešviežio maisto. Neerzinkite gyvūnų. JAUTIS. Būsite ...

  • Dienos horoskopas 12 Zodiako ženklų <span style=color:red;>(balandžio 19 d.)</span>
    Dienos horoskopas 12 Zodiako ženklų (balandžio 19 d.)

    AVINAS. Aktualiausi bus sveikatos, grožio, augintinių ir namų komforto klausimai. Galite gauti džiugią žinią, sulaukti komplimentų, dovanų, meilės prisipažinimo ar pan. JAUTIS. Nuo pat ryto galvosite apie pramogas, pasimatymus ir pan. Regis, daug d...

  • Astrologinė prognozė balandžio 22–28 d.
    Astrologinė prognozė balandžio 22–28 d.

    Ką žada žvaigždės? ...

  • Dienos horoskopas 12 Zodiako ženklų <span style=color:red;>(balandžio 18 d.)</span>
    Dienos horoskopas 12 Zodiako ženklų (balandžio 18 d.)

    AVINAS. Gali kilti ūpas įgyvendinti drąsias idėjas, išbandyti save scenoje, sporte ar paskatinti tam vaikus. Regis, nevengsite naujų pažinčių, nuotykių. Galbūt įsigysite augintinį – šunį, katę ar kt. JAUTIS. Iki vakaro jums l...

  • Dienos horoskopas 12 Zodiako ženklų <span style=color:red;>(balandžio 17 d.)</span>
    Dienos horoskopas 12 Zodiako ženklų (balandžio 17 d.)

    AVINAS. Norėsis lengviau atsikvėpti ir pasilinksminti. Jus prisimins seni draugai, gerbėjai arba jūs patys jiems save priminsite. Puikiai suksitės, jeigu užsiimate pramogų verslu, kūryba ar esate gastrolėse. JAUTIS. Būsite nusiteikę iš petie...

  • Dienos horoskopas 12 Zodiako ženklų <span style=color:red;>(balandžio 16 d.)</span>
    Dienos horoskopas 12 Zodiako ženklų (balandžio 16 d.)

    AVINAS. Būsite nusiteikę rizikuoti. Galbūt sulauksite sėkmės. Galima netikėta staigmena, dovana. Derėtų pasisaugoti finansinių sukčių. JAUTIS. Nesibaigianti rūpesčių virtinė neleis jums atsipalaiduoti. Po nelengvų svarstymų galite priimti net...

  • Dienos horoskopas 12 Zodiako ženklų <span style=color:red;>(balandžio 13 d.)</span>
    Dienos horoskopas 12 Zodiako ženklų (balandžio 13 d.)

    AVINAS. Daug bendrausite, juokausite, flirtuosite. Galite susitarti dėl trokštamo pasimatymo, kelionės ar pan. Visgi svarbu neprarasti savitvardos su žmonėmis, nes situacija bus nestabili. Vakaras palankesnis ramiam buvimui namuose nei nuotykiams. ...

  • Dienos horoskopas 12 Zodiako ženklų <span style=color:red;>(balandžio 12 d.)</span>
    Dienos horoskopas 12 Zodiako ženklų (balandžio 12 d.)

    AVINAS. Regis, teks pabėgioti, jei norėsite suspėti nuveikti suplanuotus darbus. O jų išties nestigs. Tikėtina reikšminga informacija, kuri neramins. Venkite rizikos kelyje, neviršykite greičio. JAUTIS. Regis, sieksite susikurti tvi...

Daugiau straipsnių