Quantcast

Astrologinė prognozė rugsėjo 20–26 dienoms

Ką žada žvaigždės rugsėjo 20–26 dienoms?

AVINAS

Šeštadienį derėtų daugiau dėmesio skirti vaikams, mylimiesiems. Jų problemos gali būti per sunkios, kad savarankiškai paneštų savo naštą. Sekmadienį rūpės pramogos, meilė. Atrodo, kad šį tą gražaus nupirksite vaikui ar antrajai pusei. Kitą savaitę darbo, verslo reikalai gali kiek susikomplikuoti. Galbūt paaiškės, kad pamiršote kažką laiku išsiųsti, sutvarkyti, veikėte nelegaliai, nuslėpėte faktą ar klaidą. Arba koją kiš intrigos, šmeižtas. Tačiau jums puikiai seksis kurti grožį, užsiimti aplinkos dizainu, gydyti, kirpti ar masažuoti kitus. Į periodo pabaigą iš partnerių, gerbėjų galite sulaukti pasiūlymų.

JAUTIS

Savaitgalio dienomis itin nepageidaujamos atrodys profesinės pareigos, ūkio darbai, bet nuo to gali būti sunku išsisukti. Regis, maloniausiai jausitės namuose arba ten, kur esate įpratę ilsėtis savaitgaliais. Vilios gardus maistas, turbūt išbandysite naujo patiekalo receptą. Galimas meilės nuotykis. Nuo pirmadienio būsite nusiteikę ginti vaikų ir draugų interesus, užsiimti kūryba, mokytis dalykų, reikalingų profesiniam tobulėjimui, įsidarbinti, populiarinti save ir savo veiklą, rengti pristatymus, šou vakarėlius. Daug kas priklausys nuo to, kaip pasireklamuosite. Jei negaluojate,  pasitikrinkite sveikatą. Verta rimčiau pakovoti su blogais įpročiais.

DVYNIAI

Savaitgalį prisigalvosite daug veiklos, nusilakstysite, prisibendrausite. Kad ir ką darytumėte, nepraraskite saiko ir venkite stresų. Sekmadienį nederėtų imtis ilgai užsitęsiančios veiklos, nes jums norėsis greito rezultato ir trumpų kontaktų. Kitą savaitę pradėsite jausdami įtampą dėl profesinės ar šeiminės situacijos. Vėliau galite sužibėti savo gabumais, patrauklumu. Iš giminaičio ar draugo galite gauti itin viliojamą pasiūlymą. Regis, dosniai leisite pinigus artimųjų poreikiams ir įvairiems niekučiams, skirtiems namams. Daugės dėmesio, komplimentų iš priešingos lyties.

VĖŽYS

Savaitgalio dienomis jums seksis planuoti ir tvarkyti turto, pinigų, komercijos reikalus. Vis dėlto galite sulaukti pastabų, kad perkate ne tai, kas madinga, naudinga. Regis, kils noras ką nors skanaus pagaminti ir pasikviesti svečių. Vaikai, draugai, kaimynai tikrai neatsisakys pasmaguriauti. Nuo pirmadienio būsite nusiteikę priimti įvairią informaciją, tvarkyti dokumentus. Vis dėlto lengva suklysti vertinant išgirstas naujienas, gandus, pasirašant po dokumentais. Per jaunatį užsiprogramuokite profesinei sėkmei ir meilei. Regis, jus nudžiugins gautas uždarbis, pažadas ar dosnus pasiūlymas. Tik saugokitės traumų, elektros iškrovos.

LIŪTAS

Šį savaitgalį būsite stipriai blaškomi emocijų, aistringų troškimų, kurie atsitrenks į abejingumo ar gynybinę sieną. Jei nersite į pramogų sūkurį, turbūt neišvengsite priekaištų iš žmonių, kuriems labai rūpite. Pravartu pažvejoti, pagrybauti ar kt. Nuo pirmadienio seksis neblogai, jeigu nesislapstote nuo kreditorių, nevengiate mokėti įsiskolinimų. Į vaikų nusiskundimus, poreikius reaguokite rimtai, net jei jie atrodys nerealūs. Nepersitempkite sportuodami. Jums seksis, jeigu norite kitus ko nors išmokyti ar susirasti mokinių, naujų klientų ir pan. Ir patiems tiktų pradėti lankyti kursus, domėtis nauja informacija, reklama. Netikėtai galite rasti tai, kas atneš jums sėkmę.

MERGELĖ

Savaitgalį nusiteikite individualiai meninei veiklai. Bruzdesys, intensyvus bendravimas itin vargins, tad nežadėkite, kad dalyvausite kolektyvo vakarėlyje, ką nors organizuosite. Jei vis dėlto jau pažadėjote, pasitelkite į pagalbą partnerį, draugus. Kitą savaitę būsite emocionalūs, impulsyvūs. Vargas tam, kas ne laiku pasipainios jums po kojomis. Netikėkite gandais, nesinervinkite dėl partnerio, namiškių kaprizų ar paslapčių. Tvarkykite buities, turto reikalus. Tiktų sudaryti komercines sutartis. Gali pavykti rizikingas projektas ar investicija, tačiau tai kainuos. Jus prisimins senas pažįstamas.

SVARSTYKLĖS

Jus domins savaitgalio renginiai, draugų ir pažįstamų reikalai bei laisvalaikis ir turbūt mėginsite prie jų prisišlieti, patekti į norimą kompaniją, renginį. Prisibendrausite, jeigu ne realiai, tai virtualiai per socialinius tinklus. Pastaruosiuose ir meilės prisipažinimų galite sulaukti. Kitą savaitę porą dienų jums nesinorės su niekuo bendrauti, tačiau nesiseks išsisukti nuo nepageidaujamų kontaktų. Pasistenkite ramiai aiškintis keblius dalykus. Venkite piktnaudžiauti alkoholiu. Regis, trokšite meilės, slapto pasimatymo arba kūrybinės, meninės savirealizacijos. Gali būti kad asmuo, su kuriuo ryšys nutrūko, vėl atsiras akiratyje. Tikėtina, kad bauginanti permaina išeis į gera.

SKORPIONAS

Savaitgalį naudositės proga pabendrauti su įtakingais žmonėmis, kelti autoritetą. Tai gali pavykti. Vis dėlto gerai jaustis jums gali trukdyti didelės ambicijos, pavydėjimas kitiems jų pasiekimų, nuopelnų ar kt. Domėjimasis politika irgi vers susidurti su negatyviais dalykais. Laimei, džiugins draugų dėmesys. Kitą savaitę trauks sportas, šurmulingi renginiai, kolektyvinės pramogos. Galite susidomėti visuomenine ar klubine veikla. Nepatartini azartiniai žaidimai. Nuo trečiadienio pajusite meninį įkvėpimą ar romantinį polėkį. Rūpės svetimos paslaptys, slapti erotiniai žaidimai. Kitus stebinsite savo įžvalga.

ŠAULYS

Savaitgalį artimieji tikėsis iš jūsų supratimo ir palaikančio draugiško žodžio, tačiau jums gali būti svarbiau, ką galvoja ir jaučia svetimi žmonės, ypač jeigu iš jų kažko tikitės. Jeigu buvote toli išvykę, sekmadienį pradėsite nerimauti dėl numatomų darbo reikalų, būsimo oficialaus pokalbio. Nuo pirmadienio porą dienų būsite impulsyvūs, neramūs. Tikėtini ginčai, nesusipratimai darbe ir namuose. Kas buvo slapta, gali tapti vieša. Būkite atsargūs kelyje ir tvarkydami techniką, su ugnimi. Vis dėlto šis laikas gali jums padovanoti laimės, atseikėti kažką ypatinga. Tikėtina staigmena, svarbi permaina.

OŽIARAGIS

Savaitgalį stipriau pajusite pasąmonės įtaką, vidines energijas. Tikėtina, kad užsimegs gilus emocinis ryšys su dominančiu asmeniu. Galite domėtis finansų politika, buhalterinėmis naujovėmis, kreditavimu, palūkanų normomis, muitais, pinigų keitimais ir kt. Rasite naudingos informacijos. Kitą savaitę neblogai seksis, ypač protinis darbas, ryšiai su užsieniu, tarptautiniai projektai. Tačiau technika, ugnis kels pavojų, tad būkite itin atidūs. Savaitės viduryje nesnauskite, jeigu jums aktualu susirasti darbą, pradėti savo verslą, įsigyti nekilnojamojo turto ar pan. Jums gali pasisekti.

VANDENIS

Šeštadienį lengvai galite įžeisti kitų žmonių jausmus, neteisingai įvertinti situaciją. Tačiau galite įveikti nelengvą dalykinę, techninę arba ūkinę problemą. Sekmadienį turbūt nepatirsite vienatvės, nes jūsų draugijos ir pagalbos kažkam labai reikės. Veikiausiai partneriui, antrajai pusei. Kitą savaitę daug energijos reikalaus dalykiniai, finansiniai reikalai, tačiau stipriai pasistūmėsite pirmyn. Labai tikėtina, kad velsitės į nelegalias aferas, ką nors slapta proteguosite ar imsite kyšius. Nuo trečiadienio ypač seksis veikla, reikalaujanti intelekto, originalumo, užsienio kalbos įgūdžių, gebėjimo improvizuoti. Kita vertus, nemaža avarijų grėsmė.

ŽUVYS

Šį savaitgalį pravartu pasirūpinti sveikata ir kūno priežiūra. Jums bus netgi malonu leisti laiką, rūpinantis gyvūnais ar augalais, jų priežiūra, grožiu. Namų ruoša, mityba, drabužiai, higiena bus bene aktualiausios temos. Neatsisakykite padėti ir draugui, kolegai, jeigu jam to prireiks. Kitą savaitę prieštaringų jausmų suteiks žmogus, kurį laikote konkurentu, oponentu ar buvusiu partneriu. Turbūt ieškosite paaiškinimo savo įtarimams, kaltinimams ar iliuzijoms pagrįsti. Svarbu atkreipti dėmesį į juridinę aktualių reikalų pusę. Savaitės viduryje būsite seksualūs, azartiški. Regis, mėginsite pagerinti finansinę padėtį, tvarkysite verslo, paskolų, draudimo reikalus. Gali pavykti įsidarbinti.



NAUJAUSI KOMENTARAI

KLP

KLP portretas
Piktasis kėsinasi į visą žmogų, jam reikia žmogaus kūno, kur galėtų apsigyventi, valdo jausmus, kelia depresiją, nusiminimą; jo varginamas žmogus tolydžio praranda savo asmenybę, užvaldytas jis gali įgyti neįtikėtinų sugebėjimų (tai ateities spėjimai, nežinomo žinojimas ir pan.). Iš visa tai pavardijusio kun. A. Valkausko, taip pat iš jo tarnystės paliudijimų aiškėjo, kaip pavojingai rizikuoja žmogus, domėdamasis horoskopais, magija, okultizmu, astrologija ir net tai praktikuodamas (psichiatrai netgi sako, kad žmogaus polinkis į ezoteriką rodo jo polinkį į ligą).
VISI KOMENTARAI 1

Galerijos

  • Dienos horoskopas 12 Zodiako ženklų <span style=color:red;>(balandžio 19 d.)</span>
    Dienos horoskopas 12 Zodiako ženklų (balandžio 19 d.)

    AVINAS. Aktualiausi bus sveikatos, grožio, augintinių ir namų komforto klausimai. Galite gauti džiugią žinią, sulaukti komplimentų, dovanų, meilės prisipažinimo ar pan. JAUTIS. Nuo pat ryto galvosite apie pramogas, pasimatymus ir pan. Regis, daug d...

  • Dienos horoskopas 12 Zodiako ženklų <span style=color:red;>(balandžio 18 d.)</span>
    Dienos horoskopas 12 Zodiako ženklų (balandžio 18 d.)

    AVINAS. Gali kilti ūpas įgyvendinti drąsias idėjas, išbandyti save scenoje, sporte ar paskatinti tam vaikus. Regis, nevengsite naujų pažinčių, nuotykių. Galbūt įsigysite augintinį – šunį, katę ar kt. JAUTIS. Iki vakaro jums l...

  • Dienos horoskopas 12 Zodiako ženklų <span style=color:red;>(balandžio 17 d.)</span>
    Dienos horoskopas 12 Zodiako ženklų (balandžio 17 d.)

    AVINAS. Norėsis lengviau atsikvėpti ir pasilinksminti. Jus prisimins seni draugai, gerbėjai arba jūs patys jiems save priminsite. Puikiai suksitės, jeigu užsiimate pramogų verslu, kūryba ar esate gastrolėse. JAUTIS. Būsite nusiteikę iš petie...

  • Dienos horoskopas 12 Zodiako ženklų <span style=color:red;>(balandžio 16 d.)</span>
    Dienos horoskopas 12 Zodiako ženklų (balandžio 16 d.)

    AVINAS. Būsite nusiteikę rizikuoti. Galbūt sulauksite sėkmės. Galima netikėta staigmena, dovana. Derėtų pasisaugoti finansinių sukčių. JAUTIS. Nesibaigianti rūpesčių virtinė neleis jums atsipalaiduoti. Po nelengvų svarstymų galite priimti net...

  • Dienos horoskopas 12 Zodiako ženklų <span style=color:red;>(balandžio 13 d.)</span>
    Dienos horoskopas 12 Zodiako ženklų (balandžio 13 d.)

    AVINAS. Daug bendrausite, juokausite, flirtuosite. Galite susitarti dėl trokštamo pasimatymo, kelionės ar pan. Visgi svarbu neprarasti savitvardos su žmonėmis, nes situacija bus nestabili. Vakaras palankesnis ramiam buvimui namuose nei nuotykiams. ...

  • Dienos horoskopas 12 Zodiako ženklų <span style=color:red;>(balandžio 12 d.)</span>
    Dienos horoskopas 12 Zodiako ženklų (balandžio 12 d.)

    AVINAS. Regis, teks pabėgioti, jei norėsite suspėti nuveikti suplanuotus darbus. O jų išties nestigs. Tikėtina reikšminga informacija, kuri neramins. Venkite rizikos kelyje, neviršykite greičio. JAUTIS. Regis, sieksite susikurti tvi...

  • Astrologinė prognozė balandžio 15–21 d.
    Astrologinė prognozė balandžio 15–21 d.

    Ką žada žvaigždės? ...

  • Dienos horoskopas 12 Zodiako ženklų <span style=color:red;>(balandžio 11 d.)</span>
    Dienos horoskopas 12 Zodiako ženklų (balandžio 11 d.)

    AVINAS. Šiandien turėtumėte pasikliauti savo protu, nuojauta ir galimybėmis. Būsite smalsūs, nuovokūs, kitus stebinsite savo žiniomis. Aplinkiniai bus geranoriški ir linkę padėti. JAUTIS. Aktualiausi šiandien bus finansų ir turt...

  • Dienos horoskopas 12 Zodiako ženklų <span style=color:red;>(balandžio 10 d.)</span>
    Dienos horoskopas 12 Zodiako ženklų (balandžio 10 d.)

    AVINAS. Tikriausiai sudarysite naudingą sandorį arba išleisite pinigų samdydami talkininkus ir pirkdami daiktus, kurie palengvintų darbą. Patyrę draugai, pažįstami gali duoti vertingų patarimų. JAUTIS. Bendravimas su konkrečiais, reikliais a...

  • Dienos horoskopas 12 Zodiako ženklų <span style=color:red;>(balandžio 9 d.)</span>
    Dienos horoskopas 12 Zodiako ženklų (balandžio 9 d.)

    AVINAS. Būsite susirūpinę asmenine gerove, pajamų šaltiniais, pardavimo, skolų, nekilnojamojo turto klausimais. Gali įvykti ir naudingų, JAUTIS. Ne itin palankiomis sąlygomis teks rūpintis turtiniais, piniginiais reikalais, tiekimu, verslo sut...

Daugiau straipsnių