Quantcast

Astrologinė prognozė rudens pradžiai

Ką žada žvaigždės rugpjūčio 30 – rugsėjo 5 dienoms?

Ką žada žvaigždės rugpjūčio 30 – rugsėjo 5 dienoms?

AVINAS

Savaitgalis žada romantiško polėkio, aistrų. Kažką nejučiomis galite suvilioti, sugundyti ar patys susigundyti. Nevenkite kalbėti, lieti jausmus, tačiau pasistenkite girdėti ir pašnekovus. Suprasti kitus jums gali trukdyti seni stereotipai. Kitą savaitę atsiras vilčių, susijusių su finansinėmis problemomis. Galbūt gausite siuntą, pelningą užsakymą. Ypač seksis dirbti protinį, pedagoginį, organizacinį darbą. Galimos naujienos iš toli. Tikėtina, kad per darbo reikalus užsimezgęs romantiškas ryšys įgis pagreitį. Arba per tokį ryšį įgysite šansą įsidarbinti, įgyti daugiau įtakos.

JAUTIS

Savaitgalio dienos palankios asmeninių santykių užmezgimui, atkūrimui. Stiprių pojūčių ieškoti nereikės – jie patys jus susiras. Visgi santykių aiškinimasis išeis į gerą tik tuo atveju, jeigu jūsų jausmai nuoširdūs ir stiprūs. Kitą savaitę tikriausiai padarysite gerą įspūdį neeiliniam asmeniui. Regis, imsite galvoti apie esmines permainas santykiuose, versle. Jeigu jums aktualu užmegzti dalykinę ar kitokią partnerystę, tai gali pavykti. Tikėtina kelionė į renginį, konferenciją. Pasižymėsite intelektiniu aktyvumu ir diplomatiniais sugebėjimais. Tai labai pravers, jeigu teks bendrauti su užsieniečiais.

DVYNIAI

Šį savaitgalį jums seksis tvarkyti ūkinius reikalus bei rūpintis įvaizdžiu, sveikata Jeigu privalote atlikti susikaupusius darbus, reikia įtempti jėgas ir dar šiek tiek pasistengti. Nenumokite ranka į savo augintinių sveikatos problemas ar pakitusį elgesį, pasirūpinkite jais. Kitą savaitę jums itin rūpės santykiai su aplinkiniais, kolegomis. Darbar įmanoma situaciją pakreipti taip, kad vietoj konkurentų ir priešų įgytumėte puikių partnerių. Galbūt dėl tam tikros patirties ar informacijos kitaip pažvelgsite ir į savo meilės objektą. Būsite linkę pasiduoti aistroms arba užsiimti psichologine savianalize/analize.

VĖŽYS

Savaitgalio atkarpa bus nuotaikinga, įkvepianti romantikai, kūrybai. Kils noras rūpintis grožiu, sveikata. Išties bus dėl ko stengtis - kažkam kritote į akį. Domins įvairūs renginiai. Skirkite pakankamai dėmesio vaikams, kad netektų atsakyti už jų eibes. Kitą savaitę kūrybingai ir aktyviai darbuositės tarnyboje arba savo ūkyje. Gana sėkmingai spręsite technines bei su informacija, tarpininkavimu susijusias problemas. Seksis mokyti(s), ruošti straipsnius. Jei eisite į darbo pokalbį, padarysite gerą įspūdį ir turėsite galimybę įveikti konkurentus. Šiuo metu užmegzta partnerystė turėtų būti patvari.

LIŪTAS

Savaitgalis turėtų būti ramus, šeimyniškas. Jį pravartu leisti su artimiausiais žmonėmis namuose ar gamtoje, skiriant laiko ir buitiniam apsitvarkymui prieš artėjantį rimtų darbų metą. Tiesa, rūpesčių gali sukelti pagyvenęs šeimos narys. Nuo pirmadienio vis labiau norėsis pramogų, flirtų, komplimentų. Tvarkydami darbo, verslo reikalus būsite linkę rizikuoti. Regis, trokštate pakilti karjeros laiptais. Mokėkite vertinti tai, ką turite, tuo pačiu kaupdami žinias, tobulėdami. Tiktų pradėti sveikatos ar grožio atstatymo, masažo kursą, įsigyti abonementą į sporto klubą ar pan.

MERGELĖ

Šį savaitgalį nenustygsite vietoje, daug bendrausite, viskuo domėsitės, noriai mokysitės. Galite gauti naujieną ar žinią apie giminaitį, pažįstamą asmenį. Jums išties nepakenks dideli emociniai ir informaciniai krūviai. Kitą savaitę būsite nusiteikę nuoširdžiai pasirūpinti šeimos nariais, spręsti jų problemas. Be to seksis mokytis ir mokyti, publikuoti, apdoroti informaciją. Nuo ketvirtadienio jūsų mintys, norai vis labiau kryps pramogų, linksmybių ir meilės pusėn. Regis, jūsų viltys pasiteisins su kaupu. Svarbesnės taps ir tėviškos pareigos.

SVARSTYKLĖS

Savaitgalį tiktų užsiimti nuoma, komerciniais reikalais. Džiugins pagerėjusi finansinė padėtis arba pagerėję santykiai šeimoje. Visus nesklandumus galima bus išspręsti be ypatingų pastangų – tereikia parodyti, kokie svarbūs jums yra aplinkiniai, kaip juos vertinate. Kitą savaitę tikriausiai skirsite lėšų modernesniam savo išorinio įvaizdžio formavimui. Galite atsidurti žiniasklaidos taikinyje. Tikėtini kontaktai su žmonėmis, kurie bando iškreipinėti informaciją. Tačiau pasitaikys ir teisingai informuojančių, tad nesusipainiokite. Galite sužinoti, kokį siurprizą slapta jums ruošia artimas žmogus. Arba gali būti, kad išgirsti gandai, konfidenciali informacija pasitarnaus jums ar šeimos nariui.

SKORPIONAS

Šį savaitgalį galite patirti įspūdžių dėl naujo pomėgio, susižavėjimo objekto, sportinės, klubinės ar visuomeninės veiklos. Galite įsigyti ilgalaikio naudojimo daiktą. Bet kuriuo atveju, savęs negailėsite – eikvosite energiją reikia ar nereikia. Nepersitempkite. Kitą savaitę su įprastiniais darbo reikalais susitvarkysite be problemų. Be to atsiras gerų vilčių, susijusių su nauju darbu, verslu, partneryste. Seksis ruoštis paskaitoms, pasisakymams, rašyti publikacijas, laiškus, bendrauti. Net gali pasirodyti, kad jūsų planai, reikalai tampa diskusijų objektu, o ne vien jūsų asmeniniu reikalu.

ŠAULYS

Savaitgalį jus gali aplankyti kūrybinio įkvėpimo banga, sustiprės intuicija. Geras skonis padės išsirinkti meniškas prekes. Pasistenkite išnaudoti kiekvieną progą palepinti savo kūną, pastiprinti sveikatą, nervus. Gerai veiks joga, meditavimas. Nuo pirmadienio jūsų vaizduotė, intuicija pravers psichologijos, medicinos, socialinėje srityje. Būsite linkę žavėtis keistomis idėjomis. Po truputį pirmyn gali pajudėti reikalai, susiję su verslu, mokesčiais, draudimu, investicijomis, rinkų ar rėmėjų paieška. Neblogas metas tartis, derėtis dėl atlygio už darbą ar paslaugą, dėl projektinio finansavimo, kredito, norimos prekės ar pan.

OŽIARAGIS

Savaitgalį smagių akimirkų suteiks draugai, o gal ir nauji pažįstami. Galite būti pakviesti į proginį vakarėlį, visuomeninį renginį ar bendraminčių susibūrimą. Jeigu ne draugų, tai jūsų pačių pasirinktas įdomus renginys žada gerų įspūdžių, malonaus prasiblaškymo. Kitą savaitę sustiprėjusi jūsų intuicija gali padiktuoti protingą mintį, kaip racionaliau tvarkyti savo gyvenimą, verslą. Elgsitės ir kalbėsite taip, tarsi gebėtumėte spėti ateitį ar skanuoti kitų žmonių mintis, jų sąžinę. Tvirtai laikysitės savo vertybių ir duoto žodžio. Tuo pelnysite pagarbą ir pasitikėjimą. Įmanoma svarbi permaina.

VANDENIS

Šį savaitgalį romantišką polėkį jumyse gali sužadinti dėmesį parodęs asmuo, kurio beveik nepažįstate. Arba jūs patys ką nors nudžiuginsite komplimentais, dovana. Tačiau nieko gero nebus, jeigu vadovausitės vien emocijomis ar ambicijomis. Kitą savaitę didelę vertę jums turės draugiški ryšiai. Galite tikėtis nesavanaudiškos pagalbos, pažįstamų žmonių palaikymo. Nevenkite naujovių ir naujų pažinčių. Daugiau laimėsite, jei mokate naudotis informacija, pastebite smulkmenas. Keisti likimo ženklai gali suteikti nemažai informacijos. Nuo ketvirtadienio jau tiktų daugiau laiko leisti vienumoje, siekti ramybės.

ŽUVYS

Šį savaitgalį domėsitės globaliais dalykais, filosofuosite, ieškosite gyvenimo prasmės. Nesunkiai megsite reikalingus kontaktus, plėsite akiratį. Seksis šauniai pasirodyti žmonėms, kurie jums atrodo reikšmingi, sublizgėti savo pasisakymais. Kitą savaitę galite turėti reikalų su įtakingais asmenimis arba užsieniečiais. Tikėtina, kad palankia linkme pakryps juridiniai reikalai, jei šiuo metu juos tvarkote. Visgi turėsite rūpesčių, jeigu ruošiatės profesinei atestacijai, naujoms užduotims, kelionei ar pan. Gyvenimo draugas arba meilės partneris jus gali nustebinti savo jausmų proveržiais.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

  • Dienos horoskopas 12 Zodiako ženklų <span style=color:red;>(balandžio 19 d.)</span>
    Dienos horoskopas 12 Zodiako ženklų (balandžio 19 d.)

    AVINAS. Aktualiausi bus sveikatos, grožio, augintinių ir namų komforto klausimai. Galite gauti džiugią žinią, sulaukti komplimentų, dovanų, meilės prisipažinimo ar pan. JAUTIS. Nuo pat ryto galvosite apie pramogas, pasimatymus ir pan. Regis, daug d...

  • Dienos horoskopas 12 Zodiako ženklų <span style=color:red;>(balandžio 18 d.)</span>
    Dienos horoskopas 12 Zodiako ženklų (balandžio 18 d.)

    AVINAS. Gali kilti ūpas įgyvendinti drąsias idėjas, išbandyti save scenoje, sporte ar paskatinti tam vaikus. Regis, nevengsite naujų pažinčių, nuotykių. Galbūt įsigysite augintinį – šunį, katę ar kt. JAUTIS. Iki vakaro jums l...

  • Dienos horoskopas 12 Zodiako ženklų <span style=color:red;>(balandžio 17 d.)</span>
    Dienos horoskopas 12 Zodiako ženklų (balandžio 17 d.)

    AVINAS. Norėsis lengviau atsikvėpti ir pasilinksminti. Jus prisimins seni draugai, gerbėjai arba jūs patys jiems save priminsite. Puikiai suksitės, jeigu užsiimate pramogų verslu, kūryba ar esate gastrolėse. JAUTIS. Būsite nusiteikę iš petie...

  • Dienos horoskopas 12 Zodiako ženklų <span style=color:red;>(balandžio 16 d.)</span>
    Dienos horoskopas 12 Zodiako ženklų (balandžio 16 d.)

    AVINAS. Būsite nusiteikę rizikuoti. Galbūt sulauksite sėkmės. Galima netikėta staigmena, dovana. Derėtų pasisaugoti finansinių sukčių. JAUTIS. Nesibaigianti rūpesčių virtinė neleis jums atsipalaiduoti. Po nelengvų svarstymų galite priimti net...

  • Dienos horoskopas 12 Zodiako ženklų <span style=color:red;>(balandžio 13 d.)</span>
    Dienos horoskopas 12 Zodiako ženklų (balandžio 13 d.)

    AVINAS. Daug bendrausite, juokausite, flirtuosite. Galite susitarti dėl trokštamo pasimatymo, kelionės ar pan. Visgi svarbu neprarasti savitvardos su žmonėmis, nes situacija bus nestabili. Vakaras palankesnis ramiam buvimui namuose nei nuotykiams. ...

  • Dienos horoskopas 12 Zodiako ženklų <span style=color:red;>(balandžio 12 d.)</span>
    Dienos horoskopas 12 Zodiako ženklų (balandžio 12 d.)

    AVINAS. Regis, teks pabėgioti, jei norėsite suspėti nuveikti suplanuotus darbus. O jų išties nestigs. Tikėtina reikšminga informacija, kuri neramins. Venkite rizikos kelyje, neviršykite greičio. JAUTIS. Regis, sieksite susikurti tvi...

  • Astrologinė prognozė balandžio 15–21 d.
    Astrologinė prognozė balandžio 15–21 d.

    Ką žada žvaigždės? ...

  • Dienos horoskopas 12 Zodiako ženklų <span style=color:red;>(balandžio 11 d.)</span>
    Dienos horoskopas 12 Zodiako ženklų (balandžio 11 d.)

    AVINAS. Šiandien turėtumėte pasikliauti savo protu, nuojauta ir galimybėmis. Būsite smalsūs, nuovokūs, kitus stebinsite savo žiniomis. Aplinkiniai bus geranoriški ir linkę padėti. JAUTIS. Aktualiausi šiandien bus finansų ir turt...

  • Dienos horoskopas 12 Zodiako ženklų <span style=color:red;>(balandžio 10 d.)</span>
    Dienos horoskopas 12 Zodiako ženklų (balandžio 10 d.)

    AVINAS. Tikriausiai sudarysite naudingą sandorį arba išleisite pinigų samdydami talkininkus ir pirkdami daiktus, kurie palengvintų darbą. Patyrę draugai, pažįstami gali duoti vertingų patarimų. JAUTIS. Bendravimas su konkrečiais, reikliais a...

  • Dienos horoskopas 12 Zodiako ženklų <span style=color:red;>(balandžio 9 d.)</span>
    Dienos horoskopas 12 Zodiako ženklų (balandžio 9 d.)

    AVINAS. Būsite susirūpinę asmenine gerove, pajamų šaltiniais, pardavimo, skolų, nekilnojamojo turto klausimais. Gali įvykti ir naudingų, JAUTIS. Ne itin palankiomis sąlygomis teks rūpintis turtiniais, piniginiais reikalais, tiekimu, verslo sut...

Daugiau straipsnių