Quantcast

Astrologinė prognozė lapkričio 25–gruodžio 1 d.

AVINAS

Savaitgalį pravartu pabendrauti su draugais, bendraminčiais, pasportuoti, tačiau tai darykite šeštadienį. Sekmadienį bus daug mažiau energijos ir atsparumo infekcijoms. Kitą savaitę jausitės nesmagiai dėl keistų nuojautų arba dėl sveikatos sutrikimo. Gerai apmąstykite situaciją, įsiklausykite į vidinį balsą. Viskas seksis geriau, jeigu turėsite pakantumo ir kantrybės. Galite įgyvendinti kai kuriuos planus, susijusius su mokslu, teise, užsieniu ar kt. Saugokitės traumų, ugnies.

JAUTIS

Savaitgalį nelabai seksis atitrūkti nuo aktualijų, susijusių su darbu, politika, viešais renginiais. Sekmadienį neišsisuksite nuo draugų dėmesio. Vargu ar tuo džiaugsis jūsų partneris. Kitą savaitę pastebėsite, kad kai kurie draugystės ryšiai darosi jums nuostolingi. Branginkite kitų žmonių, partnerio jausmus, bet kartu gerbkite save, paisykite savo interesų. Nuo trečiadienio geriau būtų nepasirašyti svarbių dokumentų, neišlaidauti. Neužkibkite ant sukčių kabliuko. Būkite atidūs kelyje, saugokite savo ir kitų sveikatą.

DVYNIAI

Savaitgalį nardysite po interneto platybes ar netgi kažkur realiai išvyksite. Jus gali dominti tarptautiniai renginiai, konferencijos. Pasistenkite nieko neįžeisti savo kritiškomis užuominomis. Kitą savaitę jums prireiks pagalbos, tarpininkavimo, norint išspręsti sudėtingas problemas. Nesistenkite bet kokia kaina atrodyti pranašesni, protingesni už kitus. Jums patiems bus naudingiau rodyti palankumą ir pagarbą pašnekovams savęs nesureikšminant. Labiau prižiūrėkite vaikus.

VĖŽYS

Savaitgalis gundys išlaidauti ir atsinaujinti. Galite kiek pakeisti aprangos stilių ar šukuoseną, įsigyti naujų drabužių, avalynės. Galbūt tai bus susiję su naujais vėjais jūsų gyvenime. Kitą savaitę turbūt teks tvarkyti teisinius reikalus arba su mokslu, kultūra, etika susijusius klausimus, ir tai nebus įprastiniai reikalai. Šis metas jums gali suteikti naujos patirties, rimtų dalykinių įgūdžių. Regis, stengsitės aprėpti per daug. Galite sulaukti spaudimo dėl kažko apsispręsti, pasirinkti. Saugokitės traumų, ugnies.

LIŪTAS

Savaitgalį pajusite norą bendrauti ir su kitais dalytis, padėti. Kuo daugiau dėmesio skirkite partneriui ir seksualinei gyvenimo sričiai. Kitaip galimas nesklandumas, kuris užsitęs. Kitą savaitę bus nelengva tartis su verslo partneriais, kreditoriais. Gali tekti labiau susirūpinti ir augančios kartos elgesiu. Galiausiai vis dėlto sulauksite žinių, susijusių su finansinėmis, teisinėmis perspektyvomis, užsieniu, tarptautiniu projektu, studijomis, stažuote ar kt. Palaikymo galite tikėtis iš užsieniečių, specialistų. Būkite atsargūs kelyje.

MERGELĖ

Savaitgalio dienos privers pagalvoti apie savo ar partnerio sveikatą, ūkinius reikalus. Gali kilti noras atnaujinti asmeninį garderobą. Deja, jūsų ir partnerio jausmų amplitudės gali nesutapti. Norėsis aiškintis meilės santykius, bet tam reikėtų šiltesnės atmosferos. Kitą savaitę pravartu rūpestingiau elgtis su pinigais, materialinėmis vertybėmis. Per neapdairumą galite prisidaryti teisinių ar finansinių problemų. Jausite kai kurių žmonių priešiškumą, savanaudiškumą. Stenkitės neišpūsti smulkių nesklandumų.

SVARSTYKLĖS

Savaitgalį pradėsite gana smagiai. Galite gauti viliojamų pasiūlymų. Daug dėmesio skirsite vaikams ir mylimam žmogui. Deja, po šeštadienio pramogų sekmadienį galite pasijusti nekaip. Nuo pirmadienio teks imtis daugybės darbų. Verčiau nesitikėkite, kad kažkas taisys jūsų klaidas, lopys spragas. Jeigu ieškote darbo, galite gauti vertingos informacijos ar pasiūlymą. Vis dėlto bus apmaudu, kad negalite pakeisti įprastos tvarkos darbe ir kitur. Įvairiai gali pakrypti jūsų santykiai tiek su kolegomis, tiek su antrąja puse.

SKORPIONAS

Savaitgalį jus pasiglemš buitis, artimųjų problemos. Jausite pareigą susitvarkyti, tačiau turėsite prisiversti, kad pradėtą darbą galėtumėte pabaigti. Jūsų dėmesio ir gerumo ypač reikia vaikams, tačiau jūs būsite linkę per daug reikalauti iš partnerio, vaikų. Kitą savaitę darbe tikėtinos reformos, naujovės. Gali pavykti sudaryti naudingą komercinę ar tiekimo sutartį. Labai svarbu laikyti technikos saugumo reikalavimų, instrukcijų, nes nemaža gamybinių ir kitokių avarijų, sprogimų, gedimų, traumų grėsmė.

ŠAULYS

Savaitgalį tarsi padalysite į dvi dalis. Šeštadienį turbūt skirsite draugams, renginiams, o sekmadienį – šeimai ir buičiai. Jeigu bandysite kelti nuotaiką sau abejotinais nuotykiais, nusivylimų neišvengsite. Kitą savaitę lengvai neateis nei pinigai, nei šlovė. Viską reikės užsidirbti, o darbovietėje ir namie reikalai nejudės taip sklandžiai, kaip norėtųsi. Pasistenkite įveikti sunkumus, nenuleiskite rankų. Nepasiduokite pagundai lošti, veltis į avantiūras. Saugokite vaikus. Ir jiems, ir jums gresia traumos.

OŽIARAGIS

Savaitgalį turbūt panorėsite įsigyti modernią prekę ir ją užsisakysite internetu. Galite galvoti apie investicijas ar pajamas, susijusias su nekilnojamuoju turtu, verslu. Internete aktyviai naršysite ir kitais tikslais. Kitą savaitę daug lems sugebėjimas pasinaudoti konfidencialia informacija, o gal ir paprasčiausia reklama. Šiuo metu neskubėkite imtis darbų, kuriems reikia daug pastangų ir laiko. O privalomus darbus atlikite itin atidžiai, nes aplaidumas gali baigtis skaudžiai. Saugokitės traumų, ugnies.

VANDENIS

Savaitgalį jums seksis sužibėti visur, kur reikia originalaus mąstymo, apsukrumo. Labai suaktyvės jūsų kūrybinės galios ir tai gali padovanoti kažką originalaus. Įdomios gyvenimo patirties nestokojantis ar daug keliaujantis asmuo gali duoti vertingą patarimą. Kitą savaitę nuosavybės, šeimos, būsto klausimai gali pareikalauti daug dėmesio, laiko ir pinigų, o gal ir konsultacijų su specialistais, notarais. Gali būti, kad reikalausite atlygio už darbą, kompensacijos, išmokos. Jei elgsitės diplomatiškai, galite šį tą pasiekti.

ŽUVYS

Savaitgalį derėtų leisti ramiai, vengiant žmonių susibūrimų, nes kibs infekcijos. Iš dalies seksis meninė veikla, bus stiprios nuojautos. Domins apkalbos, fantazijos, užkulisiniai įvykiai. Nepiktnaudžiaukite svaigalais. Nuo pirmadienio būsite linkę bendrauti, tačiau jums stigs logikos, objektyvumo. Atidžiau dirbkite kasdienius darbus. Prisiimdami didesnę atsakomybę turite būti įsitikinę, kad sugebėsite pateisinti kitų pasitikėjimą. Pravartu pamąstyti, kam esate skolingi ar neišpildę pažadų.


Šiame straipsnyje: horoskopaiastrologijaprognozės

NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių