Quantcast

Astrologinė prognozė kovo 5–11 dienoms

AVINAS

Savaitgalį jums reikės geros draugijos, nes vienatvė itin slėgs. Tačiau su nepažįstamais žmonėmis bendravimas gali būti komplikuotas. Labai tikėtinas nesusikalbėjimas politikos, kultūros, ideologinėmis, religinėmis temomis. Nuo pirmadienio iki savaitės vidurio labai svarbu užbaigti kai kuriuos darbus, pateikti ataskaitas. Vis dėlto pasistenkite nepervargti, nes sveikata gana trapi. Siekite dvasinės ramybės, pozityviai mąstykite. Nuo ketvirtadienio jau galite planuoti naujus darbus. Tik neužkibkite ant sukčių kabliuko.

JAUTIS

Nelabai džiugiai jausitės ši savaitgalį. Turėsite rimto darbo arba apie jį galvosite, planuosite. Jeigu ne darbas, tai politika, tarptautinė situacija neišeis jums iš galvos. Nuo pirmadienio neblogai seksis komandinis darbas, bet galite patirti nerimo dėl finansinių reikalų. Svarbu objektyviai įvertinti kitų indėlį, ne vien galvoti apie savo naudą. Nuo ketvirtadienio labai kibs infekcijos, tad pasaugokite sveikatą, venkite masinių susibūrimų. Domins įvairūs keistuoliai, menininko tipo žmonės. Galite kažkuo susižavėti.

DVYNIAI

Savaitgalio dienos žadins naujovių, tolimų erdvių, nekasdieniškų patirčių troškulį. Regis, jūsų planai, pamąstymai nelabai derės su partnerio, namiškių. Bendravimo sunkumų gali kilti ir dėl paprasčiausių smulkmenų. Nuo pirmadienio nestigs įtampos darbe. Regis, jums norėsis, kad ne iš jūsų, o iš kitų būtų daugiau reikalaujama. Nerimą gali kelti teisinės peripetijos. Nuo ketvirtadienio aktyviai bendrausite. Vis dėlto bendraminčių palaikymas bus ribotas, jausis veidmainiavimas, nenuoširdumas.

VĖŽYS

Savaitgalis ne itin džiugins, ypač jei turite finansinių, sveikatos ar psichologinių problemų. Arba jei jų turi tie, su kuriais teks bendrauti. Gali būti nelengva priimti kitokį požiūrį ar elgesio stilių. Saugokite sveikatą, nes lengva užsikrėsti, peršalti. Kitą savaitę įtemptai darbuositės, ypač protinio darbo srityje. Gali tekti pasidomėti įstatymų pakeitimais, turėti reikalų su užsieniečiais. Labai svarbu nepakenkti savo ar darbdavio autoritetui, neįžeisti kitų žmonių vertybinių nuostatų. Geras metas dvasiniams atradimams, pasaulėžiūrai, akiračiui plėsti.

LIŪTAS

Savaitgaliu daug labiau džiaugsitės, jeigu laisvalaikį leisite kartu su gyvenimo partneriu, žinoma, prieš tai bendromis pastangomis šį tą nuveikę namų ūkyje, šeimos versle ar pan. Regis, dėl vaikų poreikių ar jų lavinimo, auklėjimo kils tam tikros įtampos. Vis dėlto blogiau būtų, jei vienas kitam sukeltumėte abejonių dėl meilės ir nuoskaudų. Jei kitą savaitę norite išvengti praradimų santykių, finansų srityse, nesielkite savanaudiškai ir nesvaidykite epitetų, susijusių su psichiatrinėmis diagnozėmis. Kita vertus, galite puikiai pasireikšti, jei jūsų veikla susijusi su psichosocialine, dvasine pagalba ar bandote atsiimti skolą, pasidalyti turtą. Regis, seksis sėkmės vertiems.

MERGELĖ

Šeštadienis gali atnešti smagių akimirkų, jei tik nebūsite spėję prisidaryti problemų ir išprovokuoti agresijos, konfliktų. Vis dėlto per šį savaitgalį tikriausiai nepavyks maloniai atsipalaiduoti. Jei ne jūs, tai partneriai ar vaikai kels rūpesčių, sunkins susikalbėjimą aktualiais klausimais. Nieko gero, jei neišsprendę senų nesutarimų ir su nuoskaudomis, pykčiais sulauksite trečiadienio mėnulio jaunaties ir Saulės užtemimo. Galite ilgam sugadinti jums svarbius santykius. Perdėti reikalavimai, pretenzijos tik skatintų kitą pusę veidmainiauti, meluoti, išsisukinėti. Pakantumas ir atlaidumas – geriausi santykių vaistai.

SVARSTYKLĖS

Jeigu sukatės šou verslo, sporto, kūrybos srityse, dalyvaujate mugėse, parodose, šį savaitgalį neturėsite atokvėpio. Teks daug kuo pasirūpinti arba prisiimti atsakomybę už kitus žmones. Tie, kuriems dirbti nereikės, turbūt ras laiko senam pomėgiui, meilei, vaikams. Saugokite savo ir kitų sveikatą, atsargiai vairuokite. Kitą savaitę aktualiausi bus darbo arba sveikatos reikalai. Tai, kaip seksis šiose srityse, užsifiksuos gana ilgam laikui. Kažkam darbinis etapas gali pasibaigti, kažkam prasidėti naujas. Neskatinkite intrigų savo prieštaringu elgesiu ar santykiais.

SKORPIONAS

Savaitgalį reikėtų labiausiai atsigręžti į artimus žmones, nepagailėti jėgų, lėšų, atjautos, kad jiems padėtumėte, jeigu tik to reikia. Ypač jautrūs šilumos, dėmesio stokai bus jūsų vaikai. Daiktais, pirkiniais to nepakeisite, neišsipirksite. Arba kaip tik jums reikės jūsų suaugusių vaikų palaikymo ir būsite linkę aitrinti senas nuoskaudas, jas lieti. Kitos savaitės viduryje ir gėris, ir blogis ilgam fiksuosis, tad pasistenkite apvalyti sielą nuo negatyvių jausmų, minčių, ypač susijusių su vaikais, globotiniais, mylimais žmonėmis. Kieno širdis prisipildys meilės, tas su ja ir pasitiks pavasarį.

ŠAULYS

Savaitgalį tikėtini susitikimai su giminaičiais, kaimynais ar draugais, kad pagaliau išsiaiškintumėte, kuo vieni kitiems nebeįtinkate ar dėl ko nebetelpate vienoje erdvėje. Triukšmo kėlimas, agresija būtų netinkami būdai interesams derinti. Pasistenkite vadovautis ne egoizmu, ne savanaudiškais ketinimais, o gera valia, supratingumu. Kitą savaitę prasidėsianti jaunatis kartu su Saulės užtemimu gali lemti, kaip klostysis nuosavybės reikalai, ypač kaip pakryps santykiai su artimais žmonėmis. Galite apsispręsti dėl šeimos kūrimo arba jos ardymo.

OŽIARAGIS

Per savaitgalį su artimais žmonėmis pravartu aptarti rūpimus klausimus, susijusius su nekilnojamuoju turtu, akcijomis, nuosavybės teisėmis ar jos perrašymu, dovanų deklaravimu, neįgalių ar senų artimųjų išlaikymu, slauga ir t.t. Apskritai, tokios temos netrukus gali tapti aktualios, tad pasidomėti būtų pravartu. Kitą savaitę veikiausiai daugiau laimėsite, jei paslaptingai patylėsite susiklosčius tokioms situacijoms, kur nesate tikri dėl savo žinių, faktų. Nevykusios interpretacijos kažkam gali labai nepatikti. Atidumas dirbant su dokumentais ir vairuojant itin svarbus.

VANDENIS

Savaitgalį neprisiplanuokite daugybės užsiėmimų, nes jums būtina ramybė, poilsis, vidinis komfortas. Net jei susiviliosite įdomia draugija, veikiausiai grįšite ja nusivylę ir pavargę. Galbūt jums primins senas skolas ar paprašys abejotinos paslaugos. Kitą savaitę turto, finansų, pinigų sritys rūpės bene labiausiai. Regis, suksite galvą, konsultuositės, kaip čia nieko nepraradus ir daugiau gavus. Jeigu jūsų ketinimai neetiški, bumerangas neužtruks.

ŽUVYS

Savaitgalis bus malonesnis, jeigu jūs nieko iš savęs ir kitų nereikalausite bei tiesiog atsipalaidavę leisite gyvenimo srovei nešti jus. Nesidraskykite dėl kokio nors pranašumo, naudos, politinių dividendų. Jums reikia susivokti savyje ir tiesiog pailsėti, pastiprinti sveikatą. Kitą savaitę bus nelengva, nes viskas, ką kalbėsite, mąstysite, darysite, tarsi programuos tolesnį jūsų gyvenimą. Privalėsite elgtis itin atsakingai, neregzti intrigų, nors to turbūt norėsis. Galite sulaukti praeityje nusipelnyto atpildo – tiek gero, tiek blogo.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

  • Dienos horoskopas 12 Zodiako ženklų <span style=color:red;>(balandžio 19 d.)</span>
    Dienos horoskopas 12 Zodiako ženklų (balandžio 19 d.)

    AVINAS. Aktualiausi bus sveikatos, grožio, augintinių ir namų komforto klausimai. Galite gauti džiugią žinią, sulaukti komplimentų, dovanų, meilės prisipažinimo ar pan. JAUTIS. Nuo pat ryto galvosite apie pramogas, pasimatymus ir pan. Regis, daug d...

  • Dienos horoskopas 12 Zodiako ženklų <span style=color:red;>(balandžio 18 d.)</span>
    Dienos horoskopas 12 Zodiako ženklų (balandžio 18 d.)

    AVINAS. Gali kilti ūpas įgyvendinti drąsias idėjas, išbandyti save scenoje, sporte ar paskatinti tam vaikus. Regis, nevengsite naujų pažinčių, nuotykių. Galbūt įsigysite augintinį – šunį, katę ar kt. JAUTIS. Iki vakaro jums l...

  • Dienos horoskopas 12 Zodiako ženklų <span style=color:red;>(balandžio 17 d.)</span>
    Dienos horoskopas 12 Zodiako ženklų (balandžio 17 d.)

    AVINAS. Norėsis lengviau atsikvėpti ir pasilinksminti. Jus prisimins seni draugai, gerbėjai arba jūs patys jiems save priminsite. Puikiai suksitės, jeigu užsiimate pramogų verslu, kūryba ar esate gastrolėse. JAUTIS. Būsite nusiteikę iš petie...

  • Dienos horoskopas 12 Zodiako ženklų <span style=color:red;>(balandžio 16 d.)</span>
    Dienos horoskopas 12 Zodiako ženklų (balandžio 16 d.)

    AVINAS. Būsite nusiteikę rizikuoti. Galbūt sulauksite sėkmės. Galima netikėta staigmena, dovana. Derėtų pasisaugoti finansinių sukčių. JAUTIS. Nesibaigianti rūpesčių virtinė neleis jums atsipalaiduoti. Po nelengvų svarstymų galite priimti net...

  • Dienos horoskopas 12 Zodiako ženklų <span style=color:red;>(balandžio 13 d.)</span>
    Dienos horoskopas 12 Zodiako ženklų (balandžio 13 d.)

    AVINAS. Daug bendrausite, juokausite, flirtuosite. Galite susitarti dėl trokštamo pasimatymo, kelionės ar pan. Visgi svarbu neprarasti savitvardos su žmonėmis, nes situacija bus nestabili. Vakaras palankesnis ramiam buvimui namuose nei nuotykiams. ...

  • Dienos horoskopas 12 Zodiako ženklų <span style=color:red;>(balandžio 12 d.)</span>
    Dienos horoskopas 12 Zodiako ženklų (balandžio 12 d.)

    AVINAS. Regis, teks pabėgioti, jei norėsite suspėti nuveikti suplanuotus darbus. O jų išties nestigs. Tikėtina reikšminga informacija, kuri neramins. Venkite rizikos kelyje, neviršykite greičio. JAUTIS. Regis, sieksite susikurti tvi...

  • Astrologinė prognozė balandžio 15–21 d.
    Astrologinė prognozė balandžio 15–21 d.

    Ką žada žvaigždės? ...

  • Dienos horoskopas 12 Zodiako ženklų <span style=color:red;>(balandžio 11 d.)</span>
    Dienos horoskopas 12 Zodiako ženklų (balandžio 11 d.)

    AVINAS. Šiandien turėtumėte pasikliauti savo protu, nuojauta ir galimybėmis. Būsite smalsūs, nuovokūs, kitus stebinsite savo žiniomis. Aplinkiniai bus geranoriški ir linkę padėti. JAUTIS. Aktualiausi šiandien bus finansų ir turt...

  • Dienos horoskopas 12 Zodiako ženklų <span style=color:red;>(balandžio 10 d.)</span>
    Dienos horoskopas 12 Zodiako ženklų (balandžio 10 d.)

    AVINAS. Tikriausiai sudarysite naudingą sandorį arba išleisite pinigų samdydami talkininkus ir pirkdami daiktus, kurie palengvintų darbą. Patyrę draugai, pažįstami gali duoti vertingų patarimų. JAUTIS. Bendravimas su konkrečiais, reikliais a...

  • Dienos horoskopas 12 Zodiako ženklų <span style=color:red;>(balandžio 9 d.)</span>
    Dienos horoskopas 12 Zodiako ženklų (balandžio 9 d.)

    AVINAS. Būsite susirūpinę asmenine gerove, pajamų šaltiniais, pardavimo, skolų, nekilnojamojo turto klausimais. Gali įvykti ir naudingų, JAUTIS. Ne itin palankiomis sąlygomis teks rūpintis turtiniais, piniginiais reikalais, tiekimu, verslo sut...

Daugiau straipsnių