Quantcast

Astrologinė prognozė kovo 4–10 dienoms

AVINAS

Savaitgalį užmirškite senas nuoskaudas ir praradimus. Nederėtų griebtis taurelės ir taip bandyti atgauti pusiausvyrą. Verčiau pajudėkite, pasportuokite. Palanku kurti ir kokį nors naują, tvirtą pamatą – ir tiesiogine, ir perkeltine prasme. Jeigu šmirinėsite po Kaziuko mugę, pasisaugokite vagių. Nuo pirmadienio kelias dienas itin rūpės materialūs dalykai, nuosavybės, statybų aktualijos. Nuo trečiadienio širdyje tarsi prabus pavasaris. Imsite svajoti apie romantiką, kūrybinę ar kitokią sėkmę, vaikus, įvairius laimėjimus.

JAUTIS

Savaitgalį kils ūpas kaip reikiant apsipirkti, kažką įsigyti už kreditą, domėtis nekilnojamuoju turtu arba nepigiais patyrusių meistrų gaminiais tautinėse mugėse. Tik neužkibkite ant sukčių kabliuko. Kitą savaitę turbūt atsiras progų atnaujinti kontaktus su kai kuriais senais pažįstamais, išsiaiškinti nesusipratimus ir pan. Regis, jums seksis mokslo srityje, gausite gerus įvertinimus arba parengsite vykusią prezentaciją, publikaciją ir t.t. Artėjant savaitgaliui, vis daugiau laiko rasite šeimai, vaikams. Pastarieji neabejotinai tuo džiaugsis.

DVYNIAI

Savaitgalį būkite atidesni artimų žmonių, antrosios pusės poreikiams ir problemoms. Kartu viską išspręsite lengviau. Tik neskubėkite bet kam girtis, plepėti apie savo planus – tuo gali kažkas pasinaudoti. Viešose vietose, viešajame transporte derėtų labiau pasisaugoti kišenvagių. Kitą savaitę jums turėtų sektis protinė ir finansinė veikla, tačiau pasitaikys ne itin malonių kontaktų. Nuo savaitės vidurio dar geriau suksitės tose srityse, kur reikia iškalbos, apskaičiavimų, žinių. Nenuvils interviu arba puikiai pavyks kažkoks pokalbis, pasisakymas.

VĖŽYS

Savaitgalį norėsis nuveikti daug, bet pavyks kur kas mažiau. Negraužkite savęs dėl to. Gali būti, kad jūsų organizmas reikalauja poilsio ir ramybės. Palanku užsiimti menu, joga, medituoti. Kita savaitė iš esmės turėtų būti gera, produktyvi. Vis dėlto iki savaitės vidurio pasitaikys nervinančių situacijų. Reikėtų labiau saugotis traumų ir agresijos. Nuo trečiadienio turėtumėte atsipalaiduoti, nusiraminti, pasimėgauti vidiniu komfortu, o gal ir pasidžiaugti naudingu kontraktu, kokybišku pirkiniu. Gali kiek papilnėti piniginė.

LIŪTAS

Savaitgalio bendravimas su menininkais ir keistuoliais suteiks naujų įspūdžių. Tik neužkibkite ant sumanių sukčių kabliuko. Pas jus gali atvykti svečių iš toli arba patys aplankysite senus draugus, pažįstamus. Nuo pirmadienio kelias dienas turėtumėte itin tausoti savo jėgas ir sveikatą bei saugotis užkulisinių intrigų. Permainos, kurios bręsta už jūsų nugaros, veikiausiai nepraeis pro šalį jūsų nepalietusios. Galimas pokalbis apie darbą, finansus, uždarbį. Regis, jis nuteiks pozityviai, tačiau reali eiga priklausys nuo jūsų reakcijos ir pastangų.

MERGELĖ

Savaitgalį būsite įtarūs ar net neįprastai prietaringi, arba su tokiais žmonėmis turėsite reikalų. Pravartu elgtis subtiliau, nes galite įžeisti pašnekovų jausmus, neteisingai įvertinti situaciją. Nuo nervinės įtampos gelbės mėgstama veikla, prasmingas laisvalaikis. Nuo pirmadienio jumis labai domėsis aplinkiniai, kolektyvas. Gali atsirasti naujų gerbėjų arba atsinaujinti draugystė, partnerystė. Tiktų dalyvauti visuomeninėje veikloje, telkti bendraminčius ir pan. Diskutuokite, repetuokite, demonstruokite sugebėjimus. Artėjant savaitgaliui trumpam pasijusite pavargę nuo šurmulio. Venkite svaigalų.

SVARSTYKLĖS

Savaitgalis žada netikėtų naujienų, intriguojančių pasiūlymų. Regis, leisitės į kelionę, dalyvausite tarptautiniame renginyje, varžybose ar jas stebėsite. O galbūt vyksite į kitame mieste vykstančią Kaziuko mugę ir joje uoliai darbuositės. Kitą savaitę tikėtinas didelis aktyvumas, noras pasireikšti, paveikti kitus. Vis dėlto kai kurie dalykiniai susitikimai gali būti komplikuoti. Saugokitės traumų. Nuo trečiadienio puikus metas ir darbui, ir meilei. Neatsisakykite renginių, pasimatymų. Tiktų eiti ir į darbo pokalbius, teikti interviu.

SKORPIONAS

Savaitgalį būsite linkę dramatinti nesklandumus, praradimus. Galbūt nerimausite dėl sveikatos ar išvaizdos. Regis, išleisite nemažai pinigų, kad taptumėte sveikesni, lieknesni ir dailesni. Neapsigaukite pirkdami ir parduodami, skolindamiesi ir skolindami. Kitą savaitę palanku užsiimti veikla, susijusia su teisėtvarka, informacija, kelionėmis, tarptautine komercija. Galbūt sulauksite gero įvertinimo moksle, įtakingo asmens dėmesio ar pan. Tikėtina, kad nusipelnysite daugiau pagarbos, sustiprinsite savo įtaką.

ŠAULYS

Savaitgalį seksis sportuoti ir palaikyti savo mėgstamą komandą ar sportininkus, bet nesiseks sklandžiai bendrauti. Vis nepataikysite į taktą su kitų nuotaikomis. Dėl kažkokio lengvabūdiško poelgio gali tekti apgailestauti, teisintis. Nepiktnaudžiaukite alkoholiu. Kitą savaitę tvarkykite svarbius dalykinius, finansinius reikalus. Pravartu susirasti aktualios informacijos ir užmegzti ryšių, užtikrinančių sėkmę karjeroje, kūryboje. Galite gauti gera lemiančių žinių iš toli arba iš aukštesnės institucijos. Galbūt dėl rimtų dalykų konsultuositės su profesionaliais specialistais, kurie jums labai padės.

OŽIARAGIS

Savaitgalis gana palankus sukurti tvarką buityje, gyvenimo būdui bei mitybai koreguoti. Tik svarbu nepersitempti ir vengti eksperimentų. Svetimi receptai gali visiškai netikti jums. Galvokite, ką kalbate, rašote, kad nesuklaidintumėte kitų žmonių. Kitą savaitę jums svarbi partnerystė gali patirti tam tikrą išbandymą. Viskas susireguliuos, jei tik nepristigsite emocinės pusiausvyros, pagarbos ir pakantumo kitiems. Regis, mėginsite pagerinti savo finansinę padėtį, tvarkysite paskolų, draudimo reikalus. Tikėtina, kad jums pavyks įgyvendinti tai, ką numatėte.

VANDENIS

Savaitgalį rūpesčių gali sukelti vaikai, mylimas žmogus, kūrybinė saviraiška. Jums gali pasirodyti, kad dalis gerų norų pavirto muilo burbulais. Neverta dramatinti – nebūtinai esate teisūs. Gali suintriguoti pažintis internetu ar kelionėje. Nuo pirmadienio pasistenkite daryti tai, ką privalote, protingai spręskite profesines ir kitas problemas. Jeigu kils noras keisti darbą, sutuoktinį ar politinę partiją, neskubėkite nešti pareiškimo. Saugokite savo sveikatą, turtą, atsargiai vairuokite. Artėjant savaitgaliui, jaudinamų įspūdžių galite tikėtis, jeigu išsiruošite į pramoginį renginį arba pasimatymą.

ŽUVYS

Savaitgalį būsite neramūs ir emocionalūs. Galite prarasti savitvardą arba įklimpti į veidmainystės, melo, girtuoklystės liūną. Dėl to kentės artimiausi žmonės. Galvokite, ką sakote ir būkite atidesni prie vairo. Saugokitės vagių. Nuo pirmadienio jus gali aplankyti įkvėpimas, romantiškas polėkis. Regis, sulauksite pasiūlymų, susijusių su verslu, kūrybiniais ar kitokiais projektais. Jeigu aktualu susirasti darbą, išties nesnauskite, nes pastangos pasiteisins. Siųskite CV, kalbėkitės, derėkitės, reklamuokitės, stenkitės išmokti naujų dalykų, reikalingų profesiniam tobulėjimui.


Šiame straipsnyje: horoskopaiastrologija

NAUJAUSI KOMENTARAI

Kaunietis

Kaunietis portretas
Man kaip visada puikus horoskopas, garantuoja puikų laiką :D
VISI KOMENTARAI 1

Galerijos

  • Dienos horoskopas 12 Zodiako ženklų <span style=color:red;>(kovo 28 d.)</span>
    Dienos horoskopas 12 Zodiako ženklų (kovo 28 d.)

    AVINAS. Svarbios bus verslo, finansų problemos. Gali būti, kad teks aiškintis ir dalykinius, ir intymius santykius. Dėl norimos sėkmės teks koreguoti savo planus, požiūrį, eiti į kompromisus. JAUTIS. Gali kilti iššūkių. Veltui ...

  • Dienos horoskopas 12 Zodiako ženklų <span style=color:red;>(kovo 27 d.)</span>
    Dienos horoskopas 12 Zodiako ženklų (kovo 27 d.)

    AVINAS. Šiandien aiškinkitės santykius, kolegiškai dalykitės patirtimi, žiniomis. Seksis tarpininkauti, derėtis, megzti bendradarbiavimą, partnerystę, bylinėtis. Galite gauti darbo, verslo pasiūlymą, už kurį bus neblogai atlygin...

  • Dienos horoskopas 12 Zodiako ženklų <span style=color:red;>(kovo 26 d.)</span>
    Dienos horoskopas 12 Zodiako ženklų (kovo 26 d.)

    AVINAS. Iš ryto galite nekaip jaustis arba sveikatos rūpesčių turės šalia esantys artimieji, augintiniai. Jeigu taip nenutiks, daug laiko skirsite ūkiniams darbams ir apsipirkimui. JAUTIS. Laisvalaikis su vaikais, mylimu žmogumi išs...

  • Dvi savaites truksiantis užtemimų koridorius: ko galima tikėtis? <span style=color:red;>(horoskopas)</span>
    Dvi savaites truksiantis užtemimų koridorius: ko galima tikėtis? (horoskopas)

    2024 m. kovo 25 d. pusšešėliniu Mėnulio užtemimu prasideda užtemimų koridoriaus laikotarpis, kuris truks dvi savaites ir baigsis balandžio 8 d. visišku Saulės užtemimu. Dažniausia šis laikotarpis būna konfliktiškas ...

    2
  • Dienos horoskopas 12 Zodiako ženklų <span style=color:red;>(kovo 23 d.)</span>
    Dienos horoskopas 12 Zodiako ženklų (kovo 23 d.)

    AVINAS. Iš ryto galite nekaip jaustis arba sveikatos rūpesčių turės šalia esantys artimieji, augintiniai. Jeigu taip nenutiks, daug laiko skirsite ūkiniams darbams ir apsipirkimui. JAUTIS. Laisvalaikis su vaikais, mylimu žmogumi išs...

  • Astrologinė prognozė kovo 25–31 d.
    Astrologinė prognozė kovo 25–31 d.

    Ką žada žvaigždės? AVINAS Savaitės pradžioje patirsite įtampą, jei teks ginti savo interesus teisiniu būdu ar per viešas institucijas. Jums teks derintis prie kitų žmonių planų, interesų, atlikti tarpininkų vaidmenį. Svarbios bus vers...

    1
  • Dienos horoskopas 12 Zodiako ženklų <span style=color:red;>(kovo 22 d.)</span>
    Dienos horoskopas 12 Zodiako ženklų (kovo 22 d.)

    AVINAS. Leiskite darbams tekėti kasdienybės vaga. Nerimo gali sukelti sveikata arba su vaikais, augintiniais susijusi situacija. Jeigu trokštate palepinti kūną ir sielą, pasistenkite neprarasti saiko. JAUTIS. Rytas bus nesaugus. Lengvai kils konfl...

  • Dienos horoskopas 12 Zodiako ženklų <span style=color:red;>(kovo 21 d.)</span>
    Dienos horoskopas 12 Zodiako ženklų (kovo 21 d.)

    AVINAS. Būsite nusiteikę flirtuoti, šmaikštauti ir kur galima, ir kur nelabai. Regis, būsite priversti atkreipti didesnį dėmesį į vaikų elgesį ir poreikius. Įsitikinkite, kad jūsų duodamus pinigus jie leidžia tinkamai ir nedaro žalo...

  • Dienos horoskopas 12 Zodiako ženklų <span style=color:red;>(kovo 20 d.)</span>
    Dienos horoskopas 12 Zodiako ženklų (kovo 20 d.)

    AVINAS. Galite sulaukti kvietimo į pramoginį renginį, pobūvį, pasimatymą. Bus daug šaunių norų ir ūpo, tačiau galimi ir nemalonūs netikėtumai – galbūt sunegaluosite arba išaiškės nemalonus faktas. JAUTIS. Asmeniniai po...

  • Dienos horoskopas 12 Zodiako ženklų <span style=color:red;>(kovo 19 d.)</span>
    Dienos horoskopas 12 Zodiako ženklų (kovo 19 d.)

    AVINAS. Daug galvosite apie verslo, nuosavybės, gyvenamosios vietos, materialinius ir piniginius klausimus. Nestokosite praktiškumo ir nuoseklumo, tad galite pradėti įgyvendinti reikšmingą sumanymą. JAUTIS. Diena bus kupina įspūdžių, ko...

Daugiau straipsnių