Quantcast

Astrologinė prognozė gegužės 2 - 8 dienoms

AVINAS

Savaitgalį smagiau leistumėte laiką su antrąja puse, partneriu nei vienumoje. Tačiau jei santykiai įtempti, teks labiau pasverti kiekvieną žodį, derintis, prisitaikyti. Ir tolimos, ir artimos kelionės vargu ar bus saugios, tad kelyje elkitės drausmingai, būkite atidūs. Nuo pirmadienio aplinkiams atrodys, jog finansiniai interesai visiškai užvaldė jūsų dėmesį, o kitų žmonių poreikiai nustumiami į šalį, ignoruojami. Dėl to galite netekti dalies palankumo. Nuo savaitės vidurio pajusite daugiau optimizmo. Galbūt nustebins kolega ar pažįstamas iš užsienio. Regis, kils minčių apie permainas versle, gyvenime.

JAUTIS

Per išeigines mintys daugiau suksis apie žemės ūkį, amatus, įvairius darbus, buitį nei apie kokias nors pramogas. Jeigu partneriui ar jums kiltų noras investuoti santaupas ar kažką pirkti skolon, rimtai pasvarstykite, nes tos rizikos pasekmes jausite ilgai. Nuo pirmadienio kitaip gali pakrypti jūsų santykiai tiek su kolegomis, tiek su antrąja puse. Jei jaučiate, kad nesate pasirengę reformoms, atsiskaitymams, tarpininkavimui, ruoškite argumentus – jų gali prireikti. Stenkitės išsaugoti finansinį ir kitokį stabilumą. Yra tikimybė, kad nusipelnysite daugiau pagarbos, sustiprinsite savo įtaką.

DVYNIAI

Savaitgalį teks daug bendrauti su vaikais, partneriu, gerbėjais ir kt. Laimės ir meilės paieškos gali atnešti rezultatų. Visgi ne visi potyriai bus malonūs. Pasitaikys įžeidžiamų replikų, nepagarbos. Sunku bus diskutuoti su vyresnio amžiaus žmonėmis. Pagyvenęs žmogus jums arba jūs jam galite sukelti keblumų. Kitą savaitę nekokia savijauta arba smulkios nesėkmės gali trikdyti planus. Svarbu nieko neskubinti, nepasikliauti neaiškia informacija ar gandais. Išleiskite vieną kitą litą savo įvaizdžio patobulinimui. Regis, kai kurie sprendimai visiškai nepriklausys nuo jūsų, nors jus tiesiogiai palies.

VĖŽYS

Per išeigines noriai leisite laiką gamtoje arba šeimininkausite virtuvėje, bendrausite su artimais žmonėmis. Būsite jautrūs aplinkiniams, globėjiški, arba tiesiog kiti tikėsis iš jūsų dosnumo, rūpestingumo. Visgi jūs jausite, jog negalite daug sau leisti ar tiek skirti labdarai, kiek norėtųsi. Labai lengva ištuštinti piniginės turinį, deja, papildyti žymiai sunkiau. Rūpinkitės sveikata, vaikais, šeima, tegul tai būna prioritetas. Kitą savaitę bus malonu jausti, kad esate mylimi, reikalingi. Galbūt atkaklus gerbėjas pagaliau privers jus atkreipti į jį dėmesį. Gana palanku sudaryti sutartis, derėtis, reklamuotis, mėginti įsidarbinti. Drąsiai ginkite savo poziciją darbe ir kitur.

LIŪTAS

Šeštadienį nenustygsite vietoje, vis dairysitės su kuo paplepėti ir turbūt nepaleisite iš rankų telefono. Noriai sėsitės ir už vairo, nebūtinai automobilio, tiks ir dviratis. Galimas piknikas ar draugiška talka. Sekmadienis primins vaikystę, mamą, tradicijas. Teks gana įtemptai ruoštis ir naujai darbo savaitei. Kitą savaitę visose srityse bus daug emocijų, blaškymosi, todėl ne viskas gali kaip reikiant pavykti. Geriau būtų savo dėmesį labiau koncentruoti į šeimos reikalus. Galite sužinoti kažką įdomaus apie savo vaikus ar mylimą asmenį, gerbėją. Jeigu ieškote darbo, galite tikėtis pasiūlymų.

MERGELĖ

Savaitgalio dienomis jus itin vilios gamta, žemiški džiaugsmai, nevengsite pagundų prekyvietėse, pramogų vietose, tačiau iš galvos neišeis ir pareigos – tiek susijusios su šeima, tiek su darbu. Gali būti, kad kažko nespėjate pagal planą, jaučiate spaudimą ir pan. Rūpesčių gali kilti ir dėl senyvo giminaičio ar viešumoje kilusio konflikto su paaugliais. Atsargiai kelyje. Nuo pirmadienio dvi dienas noriai bendrausite, bet kai kurie pokalbiai baigsis ne taip, kaip norėtųsi. Siekite darnos santykiuose su aplinkiniais, neskleiskite apkalbų. Aktualūs bus su mokslu, žiniasklaida, korespondencija, reklama, pervežimais susiję reikalai. Trokšite komforto, prabangos. Galbūt kažką rimtai pertvarkinėsite.

SVARSTYKLĖS

Geriausia būtų, jei savaitgalį skirtumėte sau, nes būsite itin jautrūs ir nusipelnę pasilepinimo. Rinkitės kuo ramesnę, darnesnę aplinką, o jei visgi vyksite į talką giminėms ar draugams, tai nepersitempkite ir nepraraskite saiko vaišindamiesi. Kitą savaitę būsite užsiėmę verslo, nuosavybės ar gerbūvio klausimų sprendimu. Verslo partneriai gali daryti jums spaudimą dėl investavimo, skolų grąžinimo. Verta pamąstyti, kas nereikalinga, nenaudinga, kam esate skolingi. Pravartu tvarkyti su korespondencija, ryšiais, transportu, informacija, reklama, įvairiais raštais susijusius reikalus.

SKORPIONAS

Jums derėtų šį savaitgalį skirti poilsiui, atsiriboti nuo triukšmingų kompanijų, niekam neprižadėti nei talkinti prie sunkių darbų, nei ką nors organizuoti. Patausokite sveikatą ir pataupykite pinigus. Pagalvokite apie tai, ar nederėtų atsikratyti kai kurių žalingų įpročių. Kitą savaitę nersitės iš kailio, tvarkydami verslo bei nuosavybės reikalus. Nuo jūsų elgesio su kitais žmonėmis priklausys ir bendra nuotaika, ir kitokios galimybės. Nemaža tikimybė, kad pasiseks derybose, komercijoje. Galbūt sudarysite sutartį, gausite norimą kreditą arba susitarsite dėl nekilnojamojo turto nuomos, pirkimo – pardavimo.

ŠAULYS

Savaitgalio dienomis rūpės renginiai, susibūrimai, draugų kompanijos. Gali būti, kad taip nersite į visuomeninio gyvenimo šurmulį, veršitės visur pasireikšti, jog sekmadienį pajusite nesaikingumo pasekmes. Gali pasirodyti, kad įgijote užkulisinių priešų, pasipylė apkalbos, kritika ir pan. Nepiktnaudžiaukite svaigalais, nesielkite neetiškai ir neatsargiai. Kitą savaitę galite nekaip jaustis dėl keisto negalavimo. Jei turėsite jėgų, vertėtų šiek tiek apsitvarkyti darbo aplinką, namus. Nuo trečiadienio jau būsite nusiteikę demonstruoti, ką sugebate sporte, versle, politikoje ar scenoje. Jeigu aktualu įsidarbinti, jums gali pavykti.

OŽIARAGIS

Savaitgalis gali būti kažkoks nepanašus į suplanuotą, ypač jei tikėjotės smagaus, atpalaiduojamo laisvalaikio. Regis, atsiras rūpesčių dėl savos ar kito žmogaus sveikatos, dėl neatlikto darbo. Galbūt kažkas nutiks jūsų draugui, kils techninė problema ar kt. Galite susitikti su asmeniu, su kuriuo jus sieja neįvykdytas įsipareigojimas. Kitą savaitę pasinersite į kolektyvinius reikalus. Iš kitų reikalausite to paties. Nepakenktų daugiau tolerancijos, optimizmo, tačiau turite išlikti atidūs ir rūpestingi bei tausoti sveikatą. Galite išgirsti užkulisines kalbas, kurios turbūt pakels nuotaiką. Regis, kils idėjų, susijusių su verslu, statybomis, žemės ūkiu, nuoma ar kt.

VANDENIS

Atėjus savaitgaliui nebenustygsite vietoje, kaip norėsis kuo toliau lėkti bėgti nuo įgrisusių sienų bei veidų. Galbūt tai pavyks realiai, o gal tik virtualiai, tačiau nuo rutinos visgi atitrūksite. Galite paviešėti pas žmones, su kuriais susitinkate gana retai. Pasistenkite dėl nuotykio neišduoti draugystės. Kitą savaitę sutelkite dėmesį į profesinius reikalus, tačiau kol kas nekelkite naujų tikslų. Regis, bus nelengva racionaliai bendrauti, tartis dėl konkrečių dalykų. Galite susidurti su kitų nenoru taikstytis su jūsų trūkumais ar kokiais nors atidėliojimais. Visgi matydami, kad stengiatės, aplinkiniai turėtų darytis draugiškesni, solidaresni, linkę bendradarbiauti.

ŽUVYS

Savaitgalį būsite linkę gilintis į psichikos paslaptis arba labai domins seksas, svetimi pinigai ir turtai. Galbūt taip mėginsite užmiršti savas problemas. Visgi niekur nepabėgsite nei nuo nepatenkintų artimųjų, nei nuo neišvengiamų pareigų. Nelaukto pasiūlymo galite tikėtis iš mažai pažįstamo asmens arba naujo gerbėjo. Atsargiai kelyje. Kitą savaitę neblogai jausitės neįprastoje aplinkoje tarp nepažįstamų žmonių. Jausite jų susidomėjimą jūsų asmeniu. Tačiau dėl savo įsivaizduojamo reikšmingumo ir kompetentingumo galite klysti. Pravartu stabtelėti ir susimąstyti prieš žengiant svarbų žingsnį. Yra tikimybė, kad įsidarbinsite, sudarysite naudingą kontraktą, gausite kreditą, imsitės reformų ar pan.


Šiame straipsnyje: horoskopaiastrologijaprognozės

NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

  • Dienos horoskopas 12 Zodiako ženklų <span style=color:red;>(balandžio 17 d.)</span>
    Dienos horoskopas 12 Zodiako ženklų (balandžio 17 d.)

    AVINAS. Norėsis lengviau atsikvėpti ir pasilinksminti. Jus prisimins seni draugai, gerbėjai arba jūs patys jiems save priminsite. Puikiai suksitės, jeigu užsiimate pramogų verslu, kūryba ar esate gastrolėse. JAUTIS. Būsite nusiteikę iš petie...

  • Dienos horoskopas 12 Zodiako ženklų <span style=color:red;>(balandžio 16 d.)</span>
    Dienos horoskopas 12 Zodiako ženklų (balandžio 16 d.)

    AVINAS. Būsite nusiteikę rizikuoti. Galbūt sulauksite sėkmės. Galima netikėta staigmena, dovana. Derėtų pasisaugoti finansinių sukčių. JAUTIS. Nesibaigianti rūpesčių virtinė neleis jums atsipalaiduoti. Po nelengvų svarstymų galite priimti net...

  • Dienos horoskopas 12 Zodiako ženklų <span style=color:red;>(balandžio 13 d.)</span>
    Dienos horoskopas 12 Zodiako ženklų (balandžio 13 d.)

    AVINAS. Daug bendrausite, juokausite, flirtuosite. Galite susitarti dėl trokštamo pasimatymo, kelionės ar pan. Visgi svarbu neprarasti savitvardos su žmonėmis, nes situacija bus nestabili. Vakaras palankesnis ramiam buvimui namuose nei nuotykiams. ...

  • Dienos horoskopas 12 Zodiako ženklų <span style=color:red;>(balandžio 12 d.)</span>
    Dienos horoskopas 12 Zodiako ženklų (balandžio 12 d.)

    AVINAS. Regis, teks pabėgioti, jei norėsite suspėti nuveikti suplanuotus darbus. O jų išties nestigs. Tikėtina reikšminga informacija, kuri neramins. Venkite rizikos kelyje, neviršykite greičio. JAUTIS. Regis, sieksite susikurti tvi...

  • Astrologinė prognozė balandžio 15–21 d.
    Astrologinė prognozė balandžio 15–21 d.

    Ką žada žvaigždės? ...

  • Dienos horoskopas 12 Zodiako ženklų <span style=color:red;>(balandžio 11 d.)</span>
    Dienos horoskopas 12 Zodiako ženklų (balandžio 11 d.)

    AVINAS. Šiandien turėtumėte pasikliauti savo protu, nuojauta ir galimybėmis. Būsite smalsūs, nuovokūs, kitus stebinsite savo žiniomis. Aplinkiniai bus geranoriški ir linkę padėti. JAUTIS. Aktualiausi šiandien bus finansų ir turt...

  • Dienos horoskopas 12 Zodiako ženklų <span style=color:red;>(balandžio 10 d.)</span>
    Dienos horoskopas 12 Zodiako ženklų (balandžio 10 d.)

    AVINAS. Tikriausiai sudarysite naudingą sandorį arba išleisite pinigų samdydami talkininkus ir pirkdami daiktus, kurie palengvintų darbą. Patyrę draugai, pažįstami gali duoti vertingų patarimų. JAUTIS. Bendravimas su konkrečiais, reikliais a...

  • Dienos horoskopas 12 Zodiako ženklų <span style=color:red;>(balandžio 9 d.)</span>
    Dienos horoskopas 12 Zodiako ženklų (balandžio 9 d.)

    AVINAS. Būsite susirūpinę asmenine gerove, pajamų šaltiniais, pardavimo, skolų, nekilnojamojo turto klausimais. Gali įvykti ir naudingų, JAUTIS. Ne itin palankiomis sąlygomis teks rūpintis turtiniais, piniginiais reikalais, tiekimu, verslo sut...

  • Dienos horoskopas 12 Zodiako ženklų <span style=color:red;>(balandžio 6 d.)</span>
    Dienos horoskopas 12 Zodiako ženklų (balandžio 6 d.)

    AVINAS. Neaptarinėkite su visais savo sumanymų, būkite paslaptingesni. Venkite triukšmingų renginių. Geriau jausitės ir mažiau pralošite, jeigu dažniau pabūsite vieni su savo mintimis. Tausokite sveikatą. JAUTIS. Nuo pat ryto tikėtini...

  • Dienos horoskopas 12 Zodiako ženklų <span style=color:red;>(balandžio 5 d.)</span>
    Dienos horoskopas 12 Zodiako ženklų (balandžio 5 d.)

    AVINAS. Daryti įtaką besiklostančioms aplinkybėms bus nelengva. Pajusite jėgų trūkumą. Galbūt prireiks pagalbos. Meilės santykiuose nuoširdžius jausmus šiek tiek slopins abejonės, tačiau aistra dėl to nesusilpnės, veikiau – a...

Daugiau straipsnių