Quantcast

Astrologinė prognozė birželio 11–17 dienoms

AVINAS

Savaitgalį kils noras įsigyti naują drabužį ar papuošalą, pakeisti įvaizdį arba susikurti modernią aplinką, sužavėti dominantį asmenį. Dėl geros nuotaikos ir savijautos verta pasistengti. Tik nežiopsokite kelyje. Nuo pirmadienio galimi kažkokie įvykiai, susiję su konkurencija, partneryste, meile. Norint kai ką taikiai išsiaiškinti jums gali prireikti tarpininkų pagalbos. Saugokitės rizikingų situacijų, traumų, žaibo. Tvarkydami finansinius reikalus ir dokumentus remkitės sąžinės ir proto balsu. Abejotinų dalykų naudingiau būtų atsisakyti.

JAUTIS

Savaitgalį neturėtumėte skųstis draugų ir gerbėjų dėmesio stoka. Tam tikra prasme atsiras daugiau romantiško polėkio bei kūrybinės sėkmės, užsiimant įvairia veikla, ypač pramogine ir menine. Gali atsirasti naujas pomėgis, užsiėmimas arba susižavėjimo objektas. Kitos savaitės pradžioje galima tikėtis rimtų dalykinių pokalbių, įpareigojimų. Regis, labiau nei paprastai rūpinsitės savo ir aplinkinių sveikata, taisyklinga mityba, švara, higiena, grožiu. Partnerystės reikaluose tikėtina didelė įtampa. Stenkitės draugiškai susitarti dėl aktualių dalykų su partneriais, oponentais, antrąja puse.

DVYNIAI

Savaitgalį kils noras pasidarbuoti namuose tam, kad jie padvelktų švara ir jaukumu. Norėdami ištaisyti padėtį asmeniniuose santykiuose, turite išmokti globoti, nuoširdžiai padėti, teikti malonias staigmenas. Nuo pirmadienio gana palankus metas nedidelėms pramogoms, draugiškiems susitikimams su mielais jums žmonėmis, bendravimui su vaikais. Stiprės noras kai ką keisti, jei jaučiatės nusivylę savo įvaizdžiu, veikla ar gyvenimo būdu. Iškils didelė tikimybė suklysti. Aplink save galite pamatyti daug falšo, netikrumo. Jums nekaip seksis įrodyti savo tiesą, rasti patikimų sąjungininkų.

VĖŽYS

Savaitgalį tikėtinas flirtas, intriguojami pasiūlymai, pakvietimai į renginius, pasimatymus. Šiuo metu užsimezgę santykiai ar jų atnaujinimas teiks nemažų vilčių. Nepiktnaudžiaukite alkoholiu, nevairuokite išgėrę. Kitą savaitę laukia įvairios peripetijos profesijos sferoje ir giminėje, šeimoje. Jūs ar kažkas iš artimųjų turės ruoštis kelionei, egzaminui, vestuvėms, krikštynoms ar pan. Vaikai, draugystė ar meilė tikriausiai sukels keistų abejonių, nerimo. Nuo pavojų itin saugokite vaikus. Jeigu turėsite reikalų su užsieniečiais ar su įtakingais veikėjais, galimi nesusipratimai.

LIŪTAS

Savaitgalio dienomis būsite linkę pataikauti savo įgeidžiams, ieškoti malonumų. Daug leisite ir kitiems žmonėms, išskyrus vaikus, kuriuos arba dusinsite perdėtu dėmesiu ir lepinimu, arba kaip tik varžysite visokiais draudimais. Kitą savaitę galbūt gausite laišką, pasiūlymą, žinią iš toli arba susijusią su studijomis, juridinėmis peripetijomis. Ji sukels jaudulį ir aibę klausimų. Saugokite sveikatą, nepersidirbkite ir nekonfliktuokite su kolegomis. Nuo jūsų elgesio labai priklauso, ką gausite iš aplinkos ir ką prarasite. Gali spręstis svarbus šeimyninis arba nuosavybės klausimas.

MERGELĖ

Savaitgalį kažkas iš artimųjų gali jus kaltinti nenuoširdumu, neištikimybe. Arba jūs patys jausitės neužtikrinti dėl santykių ateities. Palanku tvarkytis namuose, palepinti šeimos narius. Nuo pirmadienio sieksite daugiau užsidirbti, rasti papildomą uždarbio šaltinį, sutvarkyti nuosavybės, nuomos, komercinius reikalus. Galite patirti abejotinų gundymų. Savaitės viduryje labiau grės avarijos, tad atsargiai kelyje. Apskritai visose srityse daug kas priklausys nuo jūsų reakcijos, apsukrumo, informuotumo ir tinkamų frazių kalbant. Galbūt paaiškės, kad padarėte klaidą, neteisingai supratote aktualų dalyką.

SVARSTYKLĖS

Savaitgalį turbūt užplūs abejonės, iliuzijos. Labai lengva suklysti dėl kitų žmonių motyvų ir tikslų. Kita vertus, kokia nors svajonė keistu būdu gali išsipildyti. Tikėtina meilės intriga, flirtas, slaptas nuotykis. Nuo pirmadienio visi jausmai ims veržtis į išorę. Galite iškrėsti tai, kas jums paprastai nebūdinga. Deja, keistų įtarimų, nepasitikėjimo gali sukelti žmogus iš artimos aplinkos, galbūt kolega ar giminaitis. Darbe nieko nedarykite atmestinai, kad nebūtų progos slaptiems priešams suvesti su jumis sąskaitų. Jums gali pavykti išsiaiškinti svarbius santykius, sudaryti naudingą sutartį.

SKORPIONAS

Savaitgalį būsite draugiški ir linkę bendrauti. Nusimato šaunus renginys. Išties gerai jausitės būdami tarp žmonių, visuomeniniuose renginiuose ir kt. Galima tikėtis populiarumo, nesavanaudiškos pagalbos. Nuo pirmadienio atsiras reikalų, kuriuos turėsite tvarkyti slapta. Lengva įsivelti į intrigas, nepadorius žaidimus ir aferas. Gali išaiškėti nelegalūs darbeliai ar nuslėpta informacija. Jei įmanoma, pravartu porai dienų atsiriboti nuo šurmulio ir pabūti vienumoje, atsipalaiduoti. Nuo savaitės vidurio tebebūsite jautrūs aplinkos poveikiui, bet jau labai aktyvūs, azartiški, jausmingi ir manipuliuojantys.

ŠAULYS

Savaitgalį turėsite daugybę smulkių rūpesčių, ypač jei laiku neįvykdėte prisiimtų įsipareigojimų, apvylėte pažįstamą žmogų arba jis nesilaikė savo pažado. Nuotaiką gerins flirtai, mylimo žmogaus arba vaikų pokštai, komplimentai. Nuo pirmadienio noriai bendrausite ir neblogai sutarsite su aplinkiniais. Deja, nelengva bus išlikti korektiškiems. Verčiau neišplepėkite jums patikėtų paslapčių, net jei tai būtų vaikų paslaptys. Šiuo metu problemų galite turėti per kitų žmonių ar savo neapdairumą, nesąžiningumą. Venkite avantiūrų. Atsakingiau vertinkite pateikiamą ir gaunamą informaciją.

OŽIARAGIS

Savaitgalis gali išbandyti jūsų jausmų ir asmenybės brandumą. Tai susiję ir su meile, ir su principais. Neblogai seksis protinė ir meninė veikla. Ryškių emocijų patirsite bendraudami su žmogumi, atvykusiu iš toli, arba su su tuo, iš kurio galima daug ko pasimokyti. Kitą savaitę jums labai rūpės profesinės ir turtinės perspektyvos. Galite imtis nelengvo projekto, kuris pareikalaus ir jėgų, ir lėšų. Jautriai reaguosite į kolegų pastabas. Net jei aiškiai žinote, ką turite nuveikti ir to pragmatiškai siekiate, nusimato trukdymų. Gali pasirodyti, kad kažkas taikosi pakišti jums koją.

VANDENIS

Savaitgalį trauks meilės bei kitokios avantiūros ir turbūt patirsite realių pagundų, kurioms vargu ar atsispirsite. Venkite svaigalų, labiau prilaikykite piniginę, kad neprarastumėte jos turinio. Kitą savaitę nusiteikite oficialiems vizitams, kontaktams su įtakingais veikėjais, užsieniečiais, jei tik tai aktualu. Turbūt jausite susirūpinimą dėl būsimo konkurso, kompetencijos patikrinimo, viešo pasisakymo ar pan. Jūsų geri ar blogi ketinimai neliks neįvertinti. Lengvai galite likti be nieko, prarasti perspektyvas. Bet gali nutikti ir atvirkščiai. Galite patirti sėkmę tose srityse, kur daug ką lemia įtakingi ryšiai.

ŽUVYS

Savaitgalį tikriausiai spręsite emocines ir psichologines artimųjų problemas arba aiškinsitės savo santykius su asmeniu, kuriam staiga tapote keistai neabejingi. Regis, neišvengsite pavydo ir abejonių. Kitą savaitę aktualūs gali būti mokesčių, draudimo, investicijų, alimentų klausimai. Būtų gerai, kad konkrečiai spręstumėte iškilusius klausimus, nes labai svarbu nepalikti neaiškumų. Ir nesitikėkite ką nors gauti už dyką. Venkite aplaidumo, jei teks spręsti kokį nors supainiotą reikalą, ruošti ar nagrinėti svarbų dokumentą, tekstą ir pan. Nepasiduokite jokioms provokacijoms.

 



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

  • Dienos horoskopas 12 Zodiako ženklų <span style=color:red;>(balandžio 19 d.)</span>
    Dienos horoskopas 12 Zodiako ženklų (balandžio 19 d.)

    AVINAS. Aktualiausi bus sveikatos, grožio, augintinių ir namų komforto klausimai. Galite gauti džiugią žinią, sulaukti komplimentų, dovanų, meilės prisipažinimo ar pan. JAUTIS. Nuo pat ryto galvosite apie pramogas, pasimatymus ir pan. Regis, daug d...

  • Dienos horoskopas 12 Zodiako ženklų <span style=color:red;>(balandžio 18 d.)</span>
    Dienos horoskopas 12 Zodiako ženklų (balandžio 18 d.)

    AVINAS. Gali kilti ūpas įgyvendinti drąsias idėjas, išbandyti save scenoje, sporte ar paskatinti tam vaikus. Regis, nevengsite naujų pažinčių, nuotykių. Galbūt įsigysite augintinį – šunį, katę ar kt. JAUTIS. Iki vakaro jums l...

  • Dienos horoskopas 12 Zodiako ženklų <span style=color:red;>(balandžio 17 d.)</span>
    Dienos horoskopas 12 Zodiako ženklų (balandžio 17 d.)

    AVINAS. Norėsis lengviau atsikvėpti ir pasilinksminti. Jus prisimins seni draugai, gerbėjai arba jūs patys jiems save priminsite. Puikiai suksitės, jeigu užsiimate pramogų verslu, kūryba ar esate gastrolėse. JAUTIS. Būsite nusiteikę iš petie...

  • Dienos horoskopas 12 Zodiako ženklų <span style=color:red;>(balandžio 16 d.)</span>
    Dienos horoskopas 12 Zodiako ženklų (balandžio 16 d.)

    AVINAS. Būsite nusiteikę rizikuoti. Galbūt sulauksite sėkmės. Galima netikėta staigmena, dovana. Derėtų pasisaugoti finansinių sukčių. JAUTIS. Nesibaigianti rūpesčių virtinė neleis jums atsipalaiduoti. Po nelengvų svarstymų galite priimti net...

  • Dienos horoskopas 12 Zodiako ženklų <span style=color:red;>(balandžio 13 d.)</span>
    Dienos horoskopas 12 Zodiako ženklų (balandžio 13 d.)

    AVINAS. Daug bendrausite, juokausite, flirtuosite. Galite susitarti dėl trokštamo pasimatymo, kelionės ar pan. Visgi svarbu neprarasti savitvardos su žmonėmis, nes situacija bus nestabili. Vakaras palankesnis ramiam buvimui namuose nei nuotykiams. ...

  • Dienos horoskopas 12 Zodiako ženklų <span style=color:red;>(balandžio 12 d.)</span>
    Dienos horoskopas 12 Zodiako ženklų (balandžio 12 d.)

    AVINAS. Regis, teks pabėgioti, jei norėsite suspėti nuveikti suplanuotus darbus. O jų išties nestigs. Tikėtina reikšminga informacija, kuri neramins. Venkite rizikos kelyje, neviršykite greičio. JAUTIS. Regis, sieksite susikurti tvi...

  • Astrologinė prognozė balandžio 15–21 d.
    Astrologinė prognozė balandžio 15–21 d.

    Ką žada žvaigždės? ...

  • Dienos horoskopas 12 Zodiako ženklų <span style=color:red;>(balandžio 11 d.)</span>
    Dienos horoskopas 12 Zodiako ženklų (balandžio 11 d.)

    AVINAS. Šiandien turėtumėte pasikliauti savo protu, nuojauta ir galimybėmis. Būsite smalsūs, nuovokūs, kitus stebinsite savo žiniomis. Aplinkiniai bus geranoriški ir linkę padėti. JAUTIS. Aktualiausi šiandien bus finansų ir turt...

  • Dienos horoskopas 12 Zodiako ženklų <span style=color:red;>(balandžio 10 d.)</span>
    Dienos horoskopas 12 Zodiako ženklų (balandžio 10 d.)

    AVINAS. Tikriausiai sudarysite naudingą sandorį arba išleisite pinigų samdydami talkininkus ir pirkdami daiktus, kurie palengvintų darbą. Patyrę draugai, pažįstami gali duoti vertingų patarimų. JAUTIS. Bendravimas su konkrečiais, reikliais a...

  • Dienos horoskopas 12 Zodiako ženklų <span style=color:red;>(balandžio 9 d.)</span>
    Dienos horoskopas 12 Zodiako ženklų (balandžio 9 d.)

    AVINAS. Būsite susirūpinę asmenine gerove, pajamų šaltiniais, pardavimo, skolų, nekilnojamojo turto klausimais. Gali įvykti ir naudingų, JAUTIS. Ne itin palankiomis sąlygomis teks rūpintis turtiniais, piniginiais reikalais, tiekimu, verslo sut...

Daugiau straipsnių