Quantcast

Astrologinė prognozė balandžio 16 – 22 dienoms

AVINAS

Savaitgalį maloniai leisite laiką su artimaisiais, vaikais. Galite patirti ir žavių meilės akimirkų. Seksis reikalai, susiję su pramogų verslu, šou renginių organizavimu. Nuo pirmadienio tinkamas metas įvairiems dalykiniams ir ūkiniams reikalams. Galima pirkti reikalingas medžiagas, inventorių, užsisakyti transportą. Apie savaitės vidurį galite pajusti permainų dvelksmą jums svarbių santykių srityje. Regis, kamuos abejonės, baimė įsipareigoti. Jei nenorite, kad jausmų taurė sudužtų, venkite priekaištų, pavydo, būkite taktiški. Lengva išprovokuoti nesusipratimus, prarasti meilės objektą, įgyti priešų.

JAUTIS

Šeštadienį geriausiai jausitės įprastoje aplinkoje. Daug nedirbkite, pailsėkite, pabendraukite su šeima. Sekmadienis žadins romantišką polėkį, kūrybingumą. Galite veržtis į sceną arba palaikyti savo vaikus, mylimuosius, kurie siekia kažkokių tikslų. Nuo pirmadienio neblogai klostysis verslo ir meilės reikalai. Galite išbandyti savo sėkmę žaidimuose, loterijoje, tik nepraraskite saiko. Galbūt kažkuo nustebins jaunoji karta. Darbe laikykitės darbo tvarkos, neieškokite, kam primesti savo pareigas ir atsakomybę. Gali būti, kad nuspręsite kažką aukoti – atidžiai rinksitės svarbiausius darbus. Venkite svaigalų.

DVYNIAI

Savaitgalį jums reikėtų daugiau pabūti gryname ore. Aplankykite gerą draugą, giminaitį. Seksis sklandžiai perteikti savo mintis, bendrauti. Galite sužinoti naujieną apie pažįstamą asmenį. Nuo pirmadienio ims varginti abejonės, netikrumas, susijęs su materialiniais interesais. Galimas manipuliavimas, siekiant pasipelnyti ar padaryti įspūdį. Meilėje romantikos bus mažiau nei išskaičiavimo. Savaitės viduriukas gana pavojingas mėgstantiems rizikuoti, elgtis lengvabūdiškai. Tai gali baigtis nekaip. Labiau prižiūrėkite, saugokite vaikus. Pravartu didesnį dėmesį skirti sveikatai, mitybai, grožio profilaktikai.

VĖŽYS

Poilsio dienomis derėtų pabendrauti su draugais, užsiimti visuomenine veikla, hobiu, nes įvairūs kontaktai suteiks optimizmo, leis pajusti svetimus džiaugsmus bei rūpesčius. Realiau suvoksite tai, kas vyksta aplink jus. Kitos savaitės pradžioje jums turėtų pavykti nuveikti kažką svarbaus dėl savęs bei aplinkinių. Galite tikėtis meilės intrigos arba laukia žinia apie įsidarbinimo galimybes. Deja, stigs kantrybės, supratingumo iš aplinkinių. Kažkas gali mėginti manipuliuoti, išnaudoti, įvelti į avantiūras. Jei jausitės sudirgę, venkite aiškintis santykius, keistis nuomonėmis. Periodo pabaiga gali atnešti keistų netikėtumų.

LIŪTAS

Šeštadienį lydės gera nuotaika ir sėkmė, ypač seksis smulkūs darbeliai. Dėl didelio jūsų jautrumo kiekvieno pašnekovo asmeninė problema gali tapti jūsų rūpesčiu. Saugokitės sukčių, vagių. Kitą savaitę galite imtis rimtų projektų, reformų, teks įdėti daug pastangų, kol pavyks įkalbėti įtakingus asmenis prie jų prisidėti, paremti. Galbūt gausite pasiūlymą, susijusį su verslu, politine karjera ar kt. Tačiau pravartu pasaugoti savo reputaciją, neskatinti apkalbų. Raskite laiko pasimokyti, paieškoti reikalingos informacijos, jeigu to reikia kvalifikacijai kelti arba viešai pasisakyti. Regis, turėsite progų kai ko pasimokyti, pasisemti iš kitų.

MERGELĖ

Savaitgalį apims prieštaringi jausmai: galite jausti vienatvės poreikį arba priešingai – jos baimę. Nors patys iniciatyvos beveik nerodysite, galite sulaukti neabejingo žmogaus dėmesio. Regis, daug nuveiksite, jei imsitės protinio ar kūrybinio darbo. Saugokite savo bei kitų sveikatą, turtą. Kitą savaitę būsite linkę vadovautis protu, intuicija. Galimos naujienos, kuriomis seksis pasinaudoti reklamos ar kitais tikslais. Kita vertus, gali nutikti kažkas tokio, kas sukliudys darbotvarkę, sukels nerimo dėl turto, vaikų ar kt. Nedelsdami tvarkykite nuosavybės dokumentus, vertybinius popierius. Tik atsargiai, nes nesnaus sukčiai.

SVARSTYKLĖS

Savaitgalį, ypač sekmadienį, pasijusite žavūs ir paslaptingi. Smagiai praleisti laiką padės draugai, giminaičiai. Galite tikėtis šilto supratimo, populiarumo, o gal net jaudinamo meilės nuotykio. Vis dėlto labai trauks įvairūs svaiginimosi būdai, o tai gali būti pavojinga. Kitą savaitę būsite nusiteikę spręsti asmeninio gyvenimo galvosūkius ir, atrodo, neblogai seksis. Kita vertus, nesistenkite pergudrauti, apgauti dalykinių ar vedybinių partnerių, nes tai atsigręš prieš jus. Valdykite seksualines aistras, godumo ir irzlumo protrūkius. Labiau saugokite ir turtą, ir vaikus.

SKORPIONAS

Šeštadienį galite pakliūti į įtakingą draugiją ir padaryti jai deramą įspūdį. Sekmadienį yra vilties, kad realizuosite savo troškimus, fantaziją, dėl kažko jums svarbaus susitarsite. Tačiau pasisaugokite nesąžiningų žmonių. Nuo pirmadienio įdomiai klostysis santykiai su partneriais ir naujais pažįstamais. Galbūt jums kas nors pasiūlys labiau suartėti arba įsijungti į bendraminčių draugiją. Tikėtina, kad atgis sena aistra arba atsinaujins ankstesnė širdgėla. Verčiau nerizikuokite jausmais, pinigais, darbu, nes svajonės ir realybė skirsis. Pasistenkite neskrajoti padebesiais, ypač tvarkydami finansinius ar verslo reikalus.

ŠAULYS

Savaitgalį bus smagu, jeigu sugebėsite negalvoti apie darbo problemas, politinę situaciją. Tačiau tai beveik neįtikima. Jei turite kokį mielą pomėgį, galintį atitraukti nuo nelengvų minčių, pasinerkite į jį. Pažintinė išvyka irgi būtų geras pasirinkimas. Nuo pirmadienio vienu metu užsiimsite šimtu reikalų. Teks bendrauti su įtakingais veikėjais. Labai svarbu vykdyti prisiimtas pareigas, laikytis esminių principų, duoto žodžio. Netikėtai galite gauti laišką arba sulaukti intriguojamo skambučio. Būsite linkę griebtis avantiūros, kad tik atkreiptumėte į save publikos ar vieno asmens dėmesį.

OŽIARAGIS

Šeštadienį geriausiai atsigausite, jei sugebėsite pakilti virš kasdienybės. Sekmadienį tikėtina išvyka arba apsilankys svečias, kurio nesitikėjote. Net jei dėl to kai kurie planuoti reikalai liks nerealizuoti, tikriausiai nesigailėsite. Kitą savaitę galite pasiekti norimą rezultatą diskutuodami ar lankydami įtakingus asmenis, laikydami egzaminus ir kt. Galbūt atnaujinsite svarbų ryšį. Regis, imsite galvoti apie permainas ir didesnę naudą. Vis dėlto saugokitės klastos, aferų, nes dėl to akimirksniu gali daug kas sugriūti. Išgirstą kritiką vertinkite rimtai. Periodo pabaiga žada netikėtų susitikimų, bet ne visi jie džiugins.

VANDENIS

Savaitgalio dienomis daug galvosite apie turto reikalus, paveldėjimą, paskolas. Bet jei tai nelabai aktualu, tuomet parūps meilė, seksas ir linksmybės. Galite ryžtis romantiškai avantiūrai. Kitą savaitę galima investicija ar neplanuotos išlaidos, kurios tam tikra prasme apsimokės. Galbūt jums pavyks atnaujinti, sutaisyti itin brangų daiktą arba jį atrasite, atgausite. Srityse, susijusiose su mokslu, politika, teise, užsieniu, gali kilti nenumatytų keblumų. Išorinės įtakos bus tokios nevaldomos, kad ne viską pavyks realizuoti. Vis dėlto kūrybinėje srityje galite daug nuveikti, sublizgėti originalumu.

ŽUVYS

Šeštadienį skirsite didelį dėmesį aplinkai ir kūno higienai, grožiui. Sekmadienį ypatingai sieksite partnerio supratimo, draugystės ar kažko, kas pakeistų jūsų gyvenimą. Į gyvenimo pateiktus klausimus atsakymų ieškokite patys – nelaukite jų iš kitų. Kitą savaitę jus daug kas domins. Regis, seksis bendrauti, derėtis, reklamuoti, pasirašyti sutartis, megzti ryšius. Tačiau galimas nesusipratimas meilės santykiuose arba jūs elgsitės taip, kad partneris pasijus neįvertintas. Pats metas atsikratyti žalingo įpročio, apsikuopti, išmesti nereikalingus daiktus, sutvarkyti su mokesčiais susijusius reikalus.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

  • Dienos horoskopas 12 Zodiako ženklų <span style=color:red;>(balandžio 19 d.)</span>
    Dienos horoskopas 12 Zodiako ženklų (balandžio 19 d.)

    AVINAS. Aktualiausi bus sveikatos, grožio, augintinių ir namų komforto klausimai. Galite gauti džiugią žinią, sulaukti komplimentų, dovanų, meilės prisipažinimo ar pan. JAUTIS. Nuo pat ryto galvosite apie pramogas, pasimatymus ir pan. Regis, daug d...

  • Dienos horoskopas 12 Zodiako ženklų <span style=color:red;>(balandžio 18 d.)</span>
    Dienos horoskopas 12 Zodiako ženklų (balandžio 18 d.)

    AVINAS. Gali kilti ūpas įgyvendinti drąsias idėjas, išbandyti save scenoje, sporte ar paskatinti tam vaikus. Regis, nevengsite naujų pažinčių, nuotykių. Galbūt įsigysite augintinį – šunį, katę ar kt. JAUTIS. Iki vakaro jums l...

  • Dienos horoskopas 12 Zodiako ženklų <span style=color:red;>(balandžio 17 d.)</span>
    Dienos horoskopas 12 Zodiako ženklų (balandžio 17 d.)

    AVINAS. Norėsis lengviau atsikvėpti ir pasilinksminti. Jus prisimins seni draugai, gerbėjai arba jūs patys jiems save priminsite. Puikiai suksitės, jeigu užsiimate pramogų verslu, kūryba ar esate gastrolėse. JAUTIS. Būsite nusiteikę iš petie...

  • Dienos horoskopas 12 Zodiako ženklų <span style=color:red;>(balandžio 16 d.)</span>
    Dienos horoskopas 12 Zodiako ženklų (balandžio 16 d.)

    AVINAS. Būsite nusiteikę rizikuoti. Galbūt sulauksite sėkmės. Galima netikėta staigmena, dovana. Derėtų pasisaugoti finansinių sukčių. JAUTIS. Nesibaigianti rūpesčių virtinė neleis jums atsipalaiduoti. Po nelengvų svarstymų galite priimti net...

  • Dienos horoskopas 12 Zodiako ženklų <span style=color:red;>(balandžio 13 d.)</span>
    Dienos horoskopas 12 Zodiako ženklų (balandžio 13 d.)

    AVINAS. Daug bendrausite, juokausite, flirtuosite. Galite susitarti dėl trokštamo pasimatymo, kelionės ar pan. Visgi svarbu neprarasti savitvardos su žmonėmis, nes situacija bus nestabili. Vakaras palankesnis ramiam buvimui namuose nei nuotykiams. ...

  • Dienos horoskopas 12 Zodiako ženklų <span style=color:red;>(balandžio 12 d.)</span>
    Dienos horoskopas 12 Zodiako ženklų (balandžio 12 d.)

    AVINAS. Regis, teks pabėgioti, jei norėsite suspėti nuveikti suplanuotus darbus. O jų išties nestigs. Tikėtina reikšminga informacija, kuri neramins. Venkite rizikos kelyje, neviršykite greičio. JAUTIS. Regis, sieksite susikurti tvi...

  • Astrologinė prognozė balandžio 15–21 d.
    Astrologinė prognozė balandžio 15–21 d.

    Ką žada žvaigždės? ...

  • Dienos horoskopas 12 Zodiako ženklų <span style=color:red;>(balandžio 11 d.)</span>
    Dienos horoskopas 12 Zodiako ženklų (balandžio 11 d.)

    AVINAS. Šiandien turėtumėte pasikliauti savo protu, nuojauta ir galimybėmis. Būsite smalsūs, nuovokūs, kitus stebinsite savo žiniomis. Aplinkiniai bus geranoriški ir linkę padėti. JAUTIS. Aktualiausi šiandien bus finansų ir turt...

  • Dienos horoskopas 12 Zodiako ženklų <span style=color:red;>(balandžio 10 d.)</span>
    Dienos horoskopas 12 Zodiako ženklų (balandžio 10 d.)

    AVINAS. Tikriausiai sudarysite naudingą sandorį arba išleisite pinigų samdydami talkininkus ir pirkdami daiktus, kurie palengvintų darbą. Patyrę draugai, pažįstami gali duoti vertingų patarimų. JAUTIS. Bendravimas su konkrečiais, reikliais a...

  • Dienos horoskopas 12 Zodiako ženklų <span style=color:red;>(balandžio 9 d.)</span>
    Dienos horoskopas 12 Zodiako ženklų (balandžio 9 d.)

    AVINAS. Būsite susirūpinę asmenine gerove, pajamų šaltiniais, pardavimo, skolų, nekilnojamojo turto klausimais. Gali įvykti ir naudingų, JAUTIS. Ne itin palankiomis sąlygomis teks rūpintis turtiniais, piniginiais reikalais, tiekimu, verslo sut...

Daugiau straipsnių