Quantcast

Ar tiesa, kad vyrai apie seksą galvoja kas 7 sekundes?

Ar vyrai yra labiau pasileidę už moteris?  Ar jie tik apsimeta? Atskirkime mitus nuo faktų.

Žinios apie seksą nuo neatmenamų laikų prasideda nuo daugybės „ką daryti“, „kaip daryti“ ir „ko nedaryti“. Tačiau pusė tų kalbų yra paremtos pramanais. „The Times of India“ ėmėsi jų paneigimo.

Fantazuoti apie kitą žmogų per sueitį yra blogai. Dėl šio mito griuvo daug gerų santykių. Bet juk seksualinė patirtis yra grindžiama ne tik organais, bet ir smegenimis. O smegenys turi tendenciją klajoti. Tad nėra jokio skirtumo, apie ką galvojate lovoje.

Moteris yra saugi, jeigu vyras ištraukia prieš ejakuliaciją. Blogos naujienos, vyručiai. Vyrai ne visuomet supranta, kada išsiskiria ejakuliacinis skystis. O jame yra spermos, tad jūsų partnerė gali pastoti.

Vyrai apie seksą galvoja kas septynias sekundes. Pasak JAV esančiame Kinsey instituto tyrėjų, 14 proc. vyrų apie seksą galvoja keletą kartų per dieną, 43 proc. - keletą kartų per mėnesį arba savaitę, o 4 proc. - net rečiau, nei kartą per mėnesį.

Įdomu tai, kad 19 proc. moterų apie seksą galvoja kasdien arba kelis kartus per dieną, 67 proc. - kelis kartus per mėnesį arba per savaitę, o 14 proc. - rečiau nei kartą per mėnesį. Anot JAV tyrėjų, tiek vyrai, tiek moterys mintimis apie seksą yra bemaž vienodi.

Vyrai yra visuomet pasirengę seksui. Vienas iš labiausiai paplitusių mitų yra tas, kad vyrai yra visuomet pasirengę seksui. Tačiau faktas yra tas, kad vyrai yra ne robotai. Jie taip pat jaučia įtampą, būna pavargę, o kartais gali tiesiog neturėti nuotaikos seksui. Be to, juos veikia emocijos, kurios turi įtakos jų libido.

Puikus seksas tiesiog nutinka. Tiesa. Tačiau taip nutinka tik kartais. Tad jeigu norite mėgautis visaverčiu  seksualiniu gyvenimu, kuriame kiekvienas iš partnerių jaustųsi laimingas, sustokite ir prisiimkite atsakomybę. Nėra jokių standartinių „privalu daryti“ sąrašų, kurie veiktų kaskart. Tačiau geras bendravimas ir bendras noras eksperimentuoti yra būtinas. Pakylėtas seksas su orgazmu pasibaigia lovoje, tačiau prasideda pokalbiu ant sofos.


Šiame straipsnyje: seksassekso pozosorgazmas

NAUJAUSI KOMENTARAI

Vyras

Vyras portretas
Pavadinime rašo kas septynias sekundes, o straipsnyje apie mokslininkų atliktus tyrimus, jog ne kas septynias minutes. Logikos rašysenoje nestokokite, mielieji :)

Senmergė

Senmergė portretas
Nu, gal... nežinau...

1-jam komentarui

1-jam komentarui portretas
tamsta, nejaugi nori logikos šiame bordeliukyje? Čia galvojama, tik kaip kuo daugiau skaitytojų ištvirkinti. O tamsta ieškai logikos. Nebūk juokingas.
VISI KOMENTARAI 7

Galerijos

Daugiau straipsnių