Quantcast

Kas penktas žmogus negauna darbo dėl „skysto“ rankos paspaudimo

Išmokti teisingai paspausti ranką – būtina savybė sėkmingai gauti darbą.

Ekspertai teigia, kad būtent dėl nesugebėjimo teisingai paspausti rankos, daug į darbo pokalbius atėjusių kandidatų negauna darbo.

Didžiojoje Britanijoje atliktas tyrimas parodė, kad kas penktas žmogus „skystai“ spaudžia ranką, rašo „Daily Mail“.

Iš apklausoje dalyvavusių 2000 žmonių, 20 proc. prisipažino, kad apie pašnekovą nusprendžia dėl rankos paspaudimo.

Trečdalis teigė, kad netvirtas rankos paspaudimas palieką blogą įspūdį apie asmenį. 36 proc. apklaustųjų tvirtino, kad „skystas“ rankų paspaudimas verčia juos galvoti, kad pašnekovas yra nervingas arba yra intravertas.

Kūno kalbos specialistė Judi James sako: „Rankos paspaudimas yra vienas iš svarbiausių ir pagrindinių komunikacijos formų. Šis signalas parodo apie norą bendradarbiauti ir išvengti agresijos. Kartu rankos paspaudimu pranešama apie savo statusą, galią, drąsą, atvirumą, pasitikėjimą savimi. Teisingas rankos paspaudimas gali padėti gauti svajonių darbą“.



NAUJAUSI KOMENTARAI

jo

jo portretas
man ypač nemalonu ir netgi sutrinku, ir nežinau ką daryti su ta suglebusia ranka, kai atkiša sveikintis. Pažįstu vyrų, užimančių aukštas pareigas, kurie taip sveikinasi, tartum atkišdami negyvą žuvį.

tai

tai portretas
delto ir nera reikalo paduoti ranka moteriai - negi spausi kaip vyrui, o kitaip ir paciam sunku kauliuku nesutraiskyt, ir nemalonu kaip letena istiesti. Uztenka akiu sypsenos. Ir jokia cia diskriminacija.
VISI KOMENTARAI 2

Galerijos

Daugiau straipsnių