Quantcast

Jaunimui SMS svarbiau nei seksas?

Neseniai atlikto tyrimo duomenimis paaiškėjo, kad  10 proc. jaunų žmonių, kuriems dar nesuėjo 25 metai, įsitikino, kad surinkti SMS galima ir mylintis, rašoma portale Metro.co.uk.

Apklausa, kurią atliko britų prekybos tinklo portalas „Retrevo“ nustatė, kad kas dešimtas jaunas britas atsako į gautą SMS pranešimą, kai jis mylisi. O valgant tai padarė beveik pusė apklaustųjų.

Tačiau vyresni nei 25 metų respondentai, mažiau pakantūs, kai mobilusis telefonas trukdo jiems gyventi. Tik 6 proc. iš jų atsako į SMS žinutes intymaus suartėjimo metu ir 27 proc. valgydami.

Aktyviai naudojasi komunikacijos priemonėmis gulėdami lovoje“Komunikacijos priemonės jau kaip reikiant įsitvirtino mūsų gyvenime, - taip pakomentavo šios apklausos rezultatus prekybos tinklo, prekiaujančios elektronikos gaminiais, „Retrevo“ atstovas.-Štai kodėl žmonės prieš eidami į restoraną patikrina jų specializuotus portalus, o užsisakę patiekalų, padaro jų nuotraukas ir patalpina jas „Facebook“.

Atstovo tvirtinimu, jie surengė tokio pobūdžio apklausą norėdami sužinoti, kiek mobiliųjų telefonų ir kompiuterių naudojimas turi įtakos prekių pardavimams. 

“Įdomu tai, kad nors atsakančiųjų skaičius savo „elektroniniam draugui“ sekso metu ir nedidelis, tačiau maždaug pusė dalyvavusių apklausoje dalyvių prisipažino, kad aktyviai naudojasi mobiliuoju telefonu ir internetu gulėdami lovoje“, -pridūrė „Retrevo“ atstovas.


Šiame straipsnyje: seksasSMS

NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių