Quantcast

Ekstremalūs pokyčiai: mergina per trejus metus atsikratė 127 kg

Natalie Strawn iš JAV prieš trejus metus svėrė daugiau nei 250 kilogramų. Ji buvo priversta mesti mokyklą, kol suprato, kad jos gyvenime kažkas turi pasikeisti.

Dėl per didelio svorio Natalie kentėjo nuo vaikystės.

„Aš buvau liūdnas vaikas. Paguodą rasdavau valgydama“, - pasakoja mergina, kuri šeštoje klasėje jau svėrė daugiau nei 155 kilogramus. Augant svoriui, mokykloje daugėjo ir patyčių.

„Tai buvo skaudžiausia. Dėl patyčių buvau priversta mokytis namie“, - pasakojo 20-metė Natalie.

Svoriui perkopus 250 kilogramų, Natalie tapo sunku vaikščioti, ji nebetilpo prie automobilio vairo. Pagaliau mergina nusprendė pakeisti savo gyvenimą ir prisijungė prie svorio metimo programos. Kiekvieną savaitę ji lankosi susitikimuose, o savo pasiekimus fiksuoja vaizdo tinklaraštyje.

Per trejus metus ji atsikratė pusės savo svorio - 127 kilogramų - ir sako, kad tai dar ne pabaiga.

„Užuot galvojusi: „O Dieve, aš turiu atsikratyti 136 kilogramų“, aš galvojau: „Aš turiu atsikratyti dviejų, paskui - dar dviejų“, - pastangas turėti normalų gyvenimą prisiminė N.Strawn.

Jos patarimas antsvorio turintiems žmonėms - laiku padaryti sprendimą.

„Padarykite tai, kai būsite pasirengę. Žinosite, kada laikas bus atėjęs“, - savo patirtimi dalijosi Natalie.

Anksčiau mitusi greitais, kaloringais užkandžiais, mergina visiškai pakeitė savo maitinimosi įpročius. Dabar jos kasdienis racionas - šviežios daržovės ir vaisiai bei daug vandens.


Šiame straipsnyje: svoris

NAUJAUSI KOMENTARAI

Tikra

Tikra portretas
šaunuolė.10 valio,valio...

lefo

lefo portretas
Jėėzau, aš galiu valgyt ne valgyt tą kaloringą maistą, jei ir priiaugu kelis kg, tai jie netrukus nukrenta, mano svajonė būtų sverti bent 10kg daugiau, gydytojai sakiau, sako genai, bet mano giminėje yra ir labai stambių ir laibai lieknų tai nesuprasi. Gal jūs žinot kaip priaugt svorio ?

J.from UK

J.from UK portretas
saunuole ;)
VISI KOMENTARAI 13

Galerijos

Daugiau straipsnių