Quantcast

Vyrą susiradusi G. Asipauskaitė sieks rekordo – nori turėti didžiausias krūtis

  • Teksto dydis:

Mediumė Gražina Asipauskaitė pretenduoja pagerinti rekordą – seksuali gražuolė ketina turėti didžiausias krūtis Lietuvoje.

„Krūtinės nepridėsi. Bandžiau ir sportuoti, bet krūtinė neauga. Bandžiau gerti proteinus, bet tam yra plastikos chirurgai, kurie išpildo mūsų svajones“, – šį trečiadienio vakarą 19 val. 30 min. LNK laidoje KK2 kalbės G. Asipauskaitė.

Gražina po plastikos chirurgų skalpeliu gulsis jau ketvirtą kartą. Į jos krūtinę bus įdėta net po pusantro tūkstančio mililitrų silikono, tai yra trys litrai silikono per abi krūtis. Tačiau moteris sakys, kad šiuolaikiniai implantai yra tuščiaviduriai ir svoris nesijaučia.

Didžiausia krūtinė Lietuvoje – sena Gražinos svajonė.

„Mes, moterys, esame išrankios. Mes visada rasime trūkumų viename ar kitame dalyke, todėl plastinių operacijų sustojimo neplanuoju. Galbūt kartais stabdo, kai neturiu pinigų“, – kalbės G. Asipauskaitė.

Tačiau moteris pripažins, kad būti gražia – ne tik didelė laimė, bet ir problema. Seksuali moteris vis dažniau susiduria su viena bėda – jos grožis atbaido kai kuriuos vyrus, nes jie galvoja, kad ši dama ne jų nosiai.

Gražina atskleis, kad pastaruoju metu labiausiai ją atakuoja moterys – kloja po kojomis gėlių puokštes ir siūlosi būti meilužėmis.

„Gaunu labai daug asmeninių laiškų iš moterų, kurios siūlo tapti meilužėmis ar gyvenimo palydovėmis. Jos nori išpildyti visas mano svajones, apdovanoti tomis dovanomis, ko nori moteris“, – kalbės Gražina.

Tačiau Gražina sako, kad jai moterų nereikia, jai reikia vyrų. Pašnekovė laidoje prasitars, kad visai neseniai ji sužavėjo garsų ir turtingą Amerikos aktorių.

„Likimas atsiuntė man žmogų. Tas žmogus, kuris pavergė mano širdį, yra labai garsus Amerikos aktorius ir aš labai tikiuosi, kad viskas mums pavyks“, – paslaptingai kalbės gražuolė.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Anonimas

Anonimas portretas
Kaži ko pradejo gaišti tos didžiapapės botoksinės ? Viena po kitos ...gal botulinas nuodija ?

Jovita Valeikaitė

Jovita Valeikaitė portretas
Tačiau Gražina sako, kad jai moterų nereikia, jai reikia vyrų. Pašnekovė laidoje prasitars, kad visai neseniai ji sužavėjo garsų ir turtingą Amerikos aktorių. „Likimas atsiuntė man žmogų. Tas žmogus, kuris pavergė mano širdį, yra labai garsus Amerikos aktorius ir aš labai tikiuosi, kad viskas mums pavyks“, – paslaptingai kalbės gražuolė. -------------- Įdomu, tas garsus, turtingas aktorius dalyvaus laidotuvėse

baisiausia

baisiausia portretas
kai trukumas yra galvoje, tada jo neistaisysi..........
VISI KOMENTARAI 59

Galerijos

Daugiau straipsnių