Quantcast

Tinklaraštininkė patarė, kaip derinti madingus drabužius su turimu garderobu

  • Teksto dydis:

„Mada šiandien yra daugiaveidė, tad aklai teigti, kad madinga tik viena ar kita būtų neprotinga. Tendencijos kinta labai greitai ir jų daug, tad bėgti paskui jas nelabai įmanoma“, – sako „TryOn“ tinklaraščio autorė Kristina Danilevičė.

Tačiau, pastebi K. Danilevičė, mada labiau formuojasi gatvėje. „Todėl iš dalies mes visi prie to prisiliečiame ir galime iš labai arti stebėti jos dinamiką bei rinktis iš visos gausos, rašoma pranešime spaudai.

„Tačiau asmeninis stilius išlieka ir toliau pasakoja jūsų pačių sukurtą istoriją. Todėl renkantis drabužius, jų detales svarbu suvokti ir žinoti pagrindinę taisyklę – kas jums tinka, kas patinka, kas dera ir papildo jau turimą garderobo turinį“, – sakė K. Danilevičė.

K. Danilevičė pataria, kad vos tik pasirodžius naujausioms kolekcijoms parduotuvių lentynose nereikia bėgti ir šluoti visko iš eilės, o planingai apgalvoti, ko trūksta, ką reikėtų atnaujinti savo spintoje, ką padovanoti draugei ar kaimynei. Ir galiausiai – ką įsigyti.

„Nereikia skubėti atsisakyti pernykščio švarko ar pernai taip mylėtos vasarinės suknelės, kuri puikiai derėtų prie naujų sportinių batelių ir kojinių.

Prieš pirkdamos drabužį atidžiai permąstykite bei mintyse susidėliokite mažiausiai tris derinius, kaip drabužis bus dėvimas. Taip išvengsite dar vienos pakabos giliai spintoje“, – patarimais dalijasi tinklaraštininkė.

Pixabay nuotr.

Vis tik kiekvienas sezonas įneša ir tam tikras mados tendencijas. Kokios jos šią vasarą?

„Tai – linas, taškučiai, midi sijonai ir suknelės, dryžiai, langučiai, ultravioletas su visais savo atspalviais, pintos rakinės. Ir dar daug visko“, – vardija K. Danilevičė.

Pati tinklaraščio autorė sako, kad rinktųsi burbuliukus, taškučius, nes tokiu raštu margintas drabužis pagyvina spintą.

„Nauja, plazdanti midi suknelė nepamirštamai vasarai – ji pabrėš jūsų moteriškumą, atskleis privalumus. Tik svarbu pasirinkti tinkamiausią jos variantą. O raštas toks, koks patinka jums – gėlės, taškučiai, dryžiai“, – sakė K. Danilevičė.

Tinklaraštininkė pataria atkreipti dėmesį ir į universalumą. Pavyzdžiui, languotas švarkas gelbės ne tik vėsų vasaros vakarą, bet bus ištikimas draugas visus metus.

„Su juo visur – į biurą, į vakarėlį, į  gatvę su drauge. Jis puikiai „suskambės“ sijono, džinsų, suknelės ansamblyje. Tai – labai geras ilgalaikis pirkinys.

Dėl naujumo į garderobą įmaišykite vieną kitą madingą spalvą, detalę – taip atsigaus spintos turinys. Be to, nebijokite rengtis praėjusių sezonų primirštus drabužius kartu su naujais.

Žaiskite audinių faktūromis bei raštais. Nebijokite žongliruoti jų sezoniškumais, o sezonų kaitą palikime tik avalynei ir kailiniams.

Pirkime protingai ir atsakingai, kad paskui, atsidarius spintą, netektų ilgai sukti galvos ir kartoti banalią frazę: ir vėl nėra ką rengtis“, – kalbėjo K. Danilevičė.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių