Quantcast

Šalia dailių modelių – šunys iš prieglaudos

  • Teksto dydis:

Be naujų stiliaus vėjų mūsų išvaizda – apranga, šukuosenos, makiažai – žinoma, nebūtų įdomūs. Tačiau žodis „madinga“ pamažu ima peržengti savo ribas. Į „madinga“ ir „nemadinga“ kategorijas dabar gali būti skirstomi net augintiniai.

Šios absurdiškos situacijos naikinti ėmėsi išskirtinis duetas – pirmieji Lietuvoje gintaro aukciono namai „AmberAuctions“ bei nepelno siekianti „SOS Gyvūnai“ organizacija. Ši kompanija sieks įrodyti, kad šunys negali tapti stiliaus dalimi.

„Vilniaus centre nuolat sukasi būriai stilingų gražuolių. Visos jos galėtų tapti modeliais. Neretai į senamiestį jos išlenda pavedžioti savo šunų, kurie irgi būtinai būna veisliniai. Kitaip tariant tokie, kurie dailiai atrodo „Instagram“ nuotraukose. Kuo naujesnė, brangesnė veislė – tuo geriau.

Liūdna, tačiau beveisliai šunys kažkodėl nėra „madingi“. Madingiau, matyt, išmesti juos į gatves. Mes norime įrodyti, kad ir tokie gyvūnai gali atrodyti dar stilingiau nei prašmatnieji veisliniai. Tad savo fotosesijoje siekėme juos pateikti kitu kampu. Susipynė mada ir... jie“, – socialinę fotosesiją apibūdino organizatorė Santa Babikaitė.

Minėta fotosesija – pirmas žingsnis idėjos įgyvendinimo link. Socialinės organizacijos ir gintaro namų duetas šią idėją žada pratęsti.

„Antrame mūsų darbe dominuos gintarai. Jie, visai kaip ir šie beveisliai šunys, nuvertinami. Mes juos akcentuosime, parodysime, kad ir jie gali atrodyti prabangiai. Visgi šių papuošalų atsisakyti nereikėtų. Gintarų kainos šiomis dienomis prilygsta aukso“, – atskleidė S. Babikaitė.

Prie projekto organizatoriai prisijungti pakvietė šunelius Florį bei Pūkutį iš „SOS Gyvūnai“ globos namų. Augintinius jie puošė juodojo gintaro „Bambero“ apyrankėmis, o įvaizdį užbaigė „Make Heads Turn“ aksesuarais. Šunys dar labiau sublizgėjo prabangioje „Cafe Monmartre“ aplinkoje.

„Esame be galo dėkingi kavinės darbuotojams kurie mus priėmė šiai fotosesijai. Pasijautėme tarsi Paryžiuje“, – džiaugėsi S. Babikaitė.

Prie darbo taip pat prisidėjo modeliai Žaneta Seniut ir Benita Guzikaitė, visažistė Lina Saukaitytė, plaukų stilistė Monika Sungailaitė, įvaizdžio stilistė: Agnė Adomaitienė, įvaizdžio stilistės asistentė Ieva Urbutytė, asistentė: Jelena Gedrovskienė.



NAUJAUSI KOMENTARAI

ne pakazuchą reikia rengti

ne pakazuchą reikia rengti portretas
o padėti tiems varguolėliams iš tikro. Prieglaudose jų nėra kas pavedžioja, uždaryti apšnerkštuose narvuose alkani ir ištroškę, O žiemą dar stingstantys nuo šalčio. Labai reikia savanorių, geraširdžių žmonių. Jei negalite pasiimti prieglaudos šunelio, tai ateikite nors pavedžioti. Gelbėkite kas galite gyvūnus - šunis ir kates.

WWW

WWW portretas
Taigi cia tik reklamai paeme tuos vargsus sunelius kad savo strosnas marmuzes pareklamuotu, gerai kad su juodais akiniais tai nesimato kokios baisios tos mergos

idomu

idomu portretas
tuos benamius sunelius pasieme i savo namus ar tik suteike jiems tuscia vilti? jei tik nuotraukai tai ar nebaisu suteik mazai sirdelei didele vilti ir ja vienu mostu sunaikint
VISI KOMENTARAI 3

Galerijos

Daugiau straipsnių