Quantcast

Pienės pūko papuošalai ant išskirtinių bruožų modelio

  • Teksto dydis:

Pastaruoju metu lietuvių kūryba vis dažniau įsigali ne tik mūsų tautiečių, bet ir užsieniečių spintose. Ne išimtis ir dizainerės Lauros Dailidėnienės prekinis ženklas „Laura Daili“, kuris siūlo ne tik išskirtinio dizaino drabužius, bet ir jau vizitine kūrėjos kortele tapusius papuošalus iš stiklo. 

Naujausios dizainerės stiklo papuošalų kolekcijos „a Wish“ veidu tapo išskirtinių bruožų modelis Rasa Ciūnė.

Ši subtili papuošalų linija pradėta gaminti dar 2005 metais, tačiau stileivų pamėgti auskarai ir kaklo papuošalai šį pavasarį pasipildė visa skale naujų spalvų ir kompozicijų. Krištolinio stiklo papuošalams su pienės pūko inkliuzais sukurtos naujos pakuotės iš šilko popieriaus. Kaip sako pati dizainerė, pienės pūkas simbolizuoja norą arba norų išsipildymą.

„Ši stiklo papuošalų linija pasipildė naujomis spalvomis, atsirado geltona žydinčios pienės spalva, taip pat ryški ciklameno spalva, kurios puikiai papildė jau esamų pastelinių spalvų gamą. Nors ši papuošalų linija gaminama jau daugiau nei dešimt metų, tačiau ji tobulinama kasmet“, – pasakojo L. Dailidėnienė.

Naujausios dizainerės stiklo papuošalų kolekcijos „a Wish“ veidu tapusią išskirtinių bruožų modelį R. Ciūnę, L. Dailidėnienė pasirinko neatsitiktinai. Ji  –viena gražiausių modelių Lietuvoje, savo išvaizda bei vidumi puikiai atspindinti prekės ženklo įvaizdį.

„Šį kartą papuošalų veidu pasirinkome išskirtinių bruožų modelį. Ji savo natūralumu ir šiaurietišku grožiu puikiai išreiškė naują papuošalų liniją“, –bendradarbiavimu su R. džiaugėsi dizainerė.

Kolekciją ketinama pristatyti ne tik Lietuvoje, bet ir užsienyje. Po papuošalų pristatymo mados namuose „Laura Daili Vilnius“, jie keliaus į tarptautinę dizaino parodoą „Design Tokyo“, Tokijuje.

Papuošalai jau buvo pristatyti Niujorke, Filadelfijoje, Tokijuje, o jau visai netrukus su šios atnaujintos kolekcijos gaminiais susipažins ir lietuvaičiai. 



NAUJAUSI KOMENTARAI

ateb

ateb portretas
Na esmė papuošalai, ne manekenė...Skonio reikalas. gatvėje sutinkame gražių ir labai gražių...čia foto..visi gražūs

Goja

Goja portretas
Pažiūrėjau "gausią kolekciją" taip ir nesupratau kame tas pienės pūkas-katėje ar plaukuose??? Ką norėjo parodyti žurnalininkas šiomis foto-beliko neįmenama mįslė..
VISI KOMENTARAI 2

Galerijos

Daugiau straipsnių