Quantcast

Patarimai, kaip rudenį prižiūrėti vyriškus batus

Ruduo batams yra vienas pavojingiausių metų laikų, įspėja vyrų stiliaus ekspertas Algirdas Gricius. Anot jo, batams gali nepataisomai pakenkti drėgmė ir druskos.

„Jei batai nebus tinkamai džiovinami, juos galiausiai teks išmesti. Taip pat dėl kojų prakaitavimo sudrėksta ir batų vidus. Jiems džiovinti itin pasitarnauja batų kurpaliai“, – teigia A. Gricius.

Jis taip pat įspėja, kad bato odą galima labai greitai sugadinti džiovinant batus ant radiatoriaus ar gyvatuko.

„Druskos itin greitai veikia odą. Jei tik įmanoma, reikia tiesiog su sušlapinta servetėle nuvalyti druskas“, – sako vyrų stiliaus ekspertas.

Daugiau apie batų priežiūrą – įraše.



NAUJAUSI KOMENTARAI

viciunia iš Šančiu

viciunia iš Šančiu portretas
Atsirado,,specialistas"".Atseit,jei įlipai į karvašūdį,su servetėle(mums pakakdavo žolės gero kuokšto)nubrauk,su kita nuvalyk.Ir kurmiui-aišku.Batų valymui naudodavome šepetį,batų tepalą,blizginimo skudurėlį(minkšto audeklo,kurio buvo galima namuose visada rasti).Buvo toks tepalas medžiotojų batams.Jis gerai impregnuodavo batus.(dabar jo nerandu)Ištepus batus tepalu,reikia duoti išdžiūti,o tik po to blizginti.Jei žiemą pablizgindavai su sausu sniegu-rezultatas stulbinantis(sakydavo tavo batai blizga kaip šuns pautai).O geriausiai,kaip batus prižiūrėti manau žino batsiuvys.
VISI KOMENTARAI 1

Galerijos

Daugiau straipsnių