Quantcast

Pa­si­vaikš­čio­ji­mai gro­žin­tis ru­de­niu: ką ap­si­reng­ti

Kol dar ga­li­me pa­si­džiaug­ti sau­lės, kad ir ne­be to­kios kait­rios kaip va­sa­rą, spin­du­liais, kiek­vie­ną lais­vą aki­mir­ką no­ri­si bū­ti gam­to­je. Kad gė­rė­da­ma­si krin­tan­čiais auk­sas­pal­viais la­pais lau­ke ga­lė­tu­mė­te ne tik jaus­tis pa­to­giai, bet ir iš­lik­ti kaip vi­sa­da sti­lin­ga, štai ke­le­tas nau­din­gų pa­ta­ri­mų.

Sau­go­ki­te kak­lą!

Pir­mo­ji ru­dens pu­sė – itin ap­gau­lin­ga, o per­šal­ti nuo žvar­bo­ko vė­je­lio – vie­ni juo­kai. Tad ne­pa­mirš­ki­te pa­si­rū­pin­ti sa­vi­mi ir į pri­va­lo­mų gar­de­ro­bo ak­se­sua­rų są­ra­šą įtrau­ki­te ša­li­ką. Šis ga­li tap­ti pui­kiu ak­se­sua­ru, pa­vyz­džiui, lais­vai kak­lą ap­si­vi­jęs di­de­lis minkš­tas ša­li­kas vi­sai ap­ran­gai su­teiks jau­ku­mo, o mar­gin­tas raš­tais pa­gy­vins ir kas­dien ne­šio­ja­mą pal­tu­ką. Be­je, ša­li­kas – vie­nas ak­se­sua­rų, ku­riems per­ne­lyg tau­py­ti ne­ver­tė­tų, tad jei ga­li­te sau leis­ti, rin­ki­tės ko­ky­biš­kas me­džia­gas. Pa­ti­kė­ki­te, skir­tu­mas tik­rai ma­ty­ti.

Aki­niai nuo sau­lės

Va­sa­ra bai­gė­si, ta­čiau aki­nių nuo sau­lės to­li slėp­ti tik­rai ne­ver­tė­tų, ypač jei ren­gia­tės sa­vait­ga­lį su drau­gais pra­leis­ti gam­toje – so­dy­bo­je ar at­ran­dant dar ne­ma­ty­tas gro­žy­bes brai­dydama po auk­sas­pal­vius la­pus par­ke. Jie ne tik pa­dės ne­nu­var­gin­ti akių dėl ryš­kios sau­lu­tės ar pa­slėps fak­tą, jog, užuo­t ry­tą lei­du­si prie­šais veid­ro­dį, jau­kiai gė­rė­te ka­vą prie­šais te­le­vi­zo­rių, bet ir at­ro­dys pui­kiai. Prik­lau­so­mai nuo aki­nių mo­de­lio, jie sti­liui ga­li su­teik­ti žais­min­gu­mo, jau­nat­viš­ku­mo ar, at­virkš­čiai, itin lais­vai krin­tan­čių lais­va­lai­kio dra­bu­žių ei­lu­tei su­teik­ti konk­re­tu­mo, tap­ti iš­skir­ti­ne de­ta­le.

Sug­rįž­ta šil­tas jau­kus megz­ti­nis

Pats lai­kas iš gi­liau­sio spin­tos kam­pe­lio trauk­ti di­de­lį ir šil­tą megz­ti­nį. Toks – pa­ts ge­riau­sias pa­si­rin­ki­mas, kai oro tem­pe­ra­tū­ra per aukš­ta, kad vilk­tu­mė­tės pal­tą, ta­čiau su leng­vu švar­ke­liu ar džem­pe­riu su­šal­tu­mė­te. Na­tū­ra­lu­mo ir at­si­pa­lai­da­vi­mo ap­ran­gai pri­dės lais­vai krin­tan­tis, stam­biais raš­tais megz­tas ir be­veik ke­lius den­gian­tis dra­bu­žis. Lei­džiant lai­ką gam­to­je, jis šau­niai at­ro­dys su jū­sų mėgs­ta­mais džin­sais ir ru­de­niš­kais au­li­nu­kais.

Neiš­ven­gia­mas at­ri­bu­tas – pal­tas

Ru­de­ni­nis spin­tos at­nau­ji­ni­mas tur­būt neį­si­vaiz­duo­ja­mas be sti­lin­go pal­tu­ko paieš­kų. Kas­die­nai – į dar­bą ar moks­lus – vis dar po­pu­lia­riau­si kla­si­ki­nės juo­dos ar tam­siai pil­kos spal­vos, per lie­me­nį su­ri­ša­mi ar tie­ses­nio kir­pi­mo pal­tai, tik­rai ver­tė­tų tu­rė­ti bent vie­ną, su ku­riuo ža­vin­gai at­ro­dy­tu­mė­te ne to­kio­je ofi­cia­lio­je ap­lin­ko­je. Kiek gy­viau ir iš­skir­ti­niau at­ro­dys mels­vų, vio­le­ti­nių, pe­le­nų ro­žės spal­vų pal­tai. La­biau­siai ati­tin­kan­tis šio se­zo­no ma­dos ten­den­ci­jas bei no­rą jaus­tis lais­vai ir pa­to­giai – pu­sil­gis tie­saus kir­pi­mo pal­tu­kas.

Be pirš­ti­nių – nė iš vie­tos!

Pri­žiū­rė­tos ran­kos, ypač mo­te­riai, svar­bu ne ma­žiau ne­gu gra­žus vei­das. Tad ver­tė­tų ne­pa­mirš­ti jo­mis pa­si­rū­pin­ti, jei ren­gia­tės il­ges­nį lai­ką bū­ti lau­ke, ka­dan­gi nuo šal­čio su­skir­du­si ran­kų oda at­ro­do tik­rai ne­kaip. Be­si­reng­da­ma ro­man­tiš­kam pa­si­vaikš­čio­ji­mui su my­li­muo­ju ar sma­giam va­ka­rui gam­to­je su drau­gais, neuž­mirš­ki­te į ran­ki­nę įsi­dė­ti ir pirš­ti­nių po­ros. Am­ži­na kla­si­ka, tin­kan­ti prie vis­ko, – kla­si­ki­nės juo­dos odos pirš­ti­nės, ta­čiau lais­va­lai­kiui pui­kiai tiks ir kiek ma­žiau pirš­tų ju­de­sius var­žan­čios megz­tos ar vil­no­nės.


Šiame straipsnyje: aprangadrabužiaimada

NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių