Quantcast

Pa­si­ga­mink pati: na­tū­ra­lūs gro­žio ste­buk­lai

  • Teksto dydis:

Atė­jus va­sa­rai bei at­ši­lus orams, dau­gu­ma žmo­nių mė­gau­ja­si sau­lės spin­du­liais ir jū­ros gai­va. Vis dėl­to net ir gra­žiau­sioms un­di­nė­lėms de­rė­tų ne­pa­mirš­ti pa­si­rū­pin­ti sa­vo žvil­gan­čiais plau­kais bei įde­gu­siu kū­nu.

Dau­gu­ma mo­te­rų vis daž­niau trokš­ta kuo na­tū­ra­les­nių kos­me­ti­kos prie­mo­nių. Tad kam ieš­ko­ti natūralumo kriterijus atitinkančių eti­ke­čių, jei puikiausiai ga­li­ma pa­čioms na­muo­se pa­si­ga­min­ti kvap­nių kau­kių, pa­dėsiančių pa­si­rū­pin­ti savo oda ir plau­kais. 

PLAUKAMS

Karš­tis, sau­lė ir sū­ri it drus­ka jū­ra ga­li nu­var­gin­ti net stip­riau­sių plau­kų ga­liu­kus. Ši pa­pras­ta kau­kė pa­dės juos at­gai­vin­ti ir su­teiks dar dau­giau žvil­ge­sio.

Rei­kės:

1 v. š. ko­ko­sų alie­jaus;

1 a. š. jū­sų nau­do­ja­mo plau­kų alie­jaus;

2 v. š. ri­ci­nos alie­jaus.

Gaminimas. Visas sudedamąsias dalis su­pil­kite į in­de­lį ir iš­mai­šykite iki vien­ti­sos ma­sės. Iš­tepkite plau­kus nuo šak­nų iki ga­liu­kų. Pa­tar­ti­na lai­ky­ti apie 4 val., ta­čiau ga­li­ma pa­lik­ti ir per nak­tį. Ištrinkite plaukus 2–3 kar­tus. Procedūrą kar­tokite kiek­vie­ną sa­vai­tę.

ODAI

Va­sa­ra mū­sų odai – tik­ras iš­šū­kių me­tas, ku­rį pui­kiai pa­dės įveik­ti kvap­nus ir sal­dus na­mie pa­ga­min­tas kū­no švei­tik­lis.

Rei­kės:

1 v. š. ko­ko­sų alie­jaus;

1 a. š. mal­tos ka­vos;

1 v.š. cuk­raus;

1 v.š. me­daus.

Gaminimas. Vis­as sudedamąsias dalis su­pilkite į in­de­lį ir iš­mai­šykite iki vien­ti­sos ma­sės. Iš­sit­rin­ti vi­są kū­ną, iš­sky­rus vei­dą. Vis­ką nu­plau­ti van­de­niu. Re­ko­men­duo­ja­ma po pro­ce­dū­ros iš­si­tep­ti ko­ko­sų alie­ju­mi ar pa­pras­tu drė­ki­na­muo­ju kre­mu. Pro­ce­dū­ra re­ko­men­duo­ja­ma prieš sau­lės vo­nias. Po jos odo­je ne­be­liks ne­gy­vų ląs­te­lių, ji grei­čiau įdegs ir ilgiau iš­liks gun­dan­čiai ru­da. Tik ne­pa­mirš­ki­te kre­mo nuo sau­lės.



NAUJAUSI KOMENTARAI

o geras

o geras portretas
cia kas? ranku darbo vibratorius?
VISI KOMENTARAI 1

Galerijos

Daugiau straipsnių