Quantcast

Nišinių kvepalų rinką užkariauja prabangus dvelksmas iš Skandinavijos

  • Teksto dydis:

Atlikti tyrimai parodė, kad kvepalai yra itin susiję su žmogaus nuotaika ir prisiminimais, todėl pasipurkšdami savo mėgstamiausiais kvepalais arba išbandydami naujus aromatus, jausitės labiau pakylėti.

Prabangių kvepalų dvelksmas – tai nematomas, tačiau nepamirštamas aksesuaras, sudėliojantis paskutinius aprangos stiliaus akcentus. Puikiai parinkti kvepalai gali ne tik praskaidrinti dieną, tačiau ir įkvėpti pasitikėjimo savimi, pabrėžti individualumą bei savybes, kuriomis mes labiausiai didžiuojamės.

Prieš kelerius metus kvepalų rinką sudrebino unikalūs nišiniai kvepalai, kurių gamyboje naudojami aukščiausios kokybės ingredientai. Kiekvienas tokių kvepalų aromatas pasakoja unikalią ir savitą istoriją, kuri atsiskleidžia ant žmogaus odos pačiomis žavingiausiomis spalvomis. Nepriklausomai nuo to, kokius aromatus mėgstate, jūs tikrai atrasite nišinių kvepalų kvapą, kuris privers jūsų širdį plakti šiek tiek smarkiau.

Nišiniai kvepalai – tai alternatyva plačiai auditorijai skirtiems masinės gamybos kvepalams. Priešingai nei įprasti kvepalai, jie yra gaminami žymiai mažesniu tiražu ir yra skirti išskirtinumo ieškantiems žmonėms, kurie trokšta savito, išraiškingo bei neįprasto kvapo. Kiekvienas nišinių kvepalų aromatas atskleidžia tam tikrą akimirką, pojūtį ar išgyvenimą, kurią išreiškia garsiausi pasaulio parfumeriai.

Nuostabūs kvepalai – tai lyg nutapytas paveikslas ar muzikinė kompozicija.

Nišiniai kvepalai sąveikauja su žmogaus oda, reaguoja į kūno temperatūrą, nuotaiką bei aplinką, taip atskleisdami unikalų kiekvieno jais pasikvėpinusio žmogaus aromatą. Nepaprasti kvapai susilieja su priešingomis molekulėmis ir taip prisitaiko prie jūsų asmeninės auros bei supančios aplinkos. Jie skatina gyventi pilnavertį gyvenimą ir džiaugtis kiekvienu gyvenimo momentu. Tokie yra „ZarkoPerfume“ nišiniai kvepalai.

Nišiniai kvepalai – kaip muzikinė kompozicija

„ZarkoPerfume“ nišiniai kvepalai atspindi Skandinavijos kraštą ir susieja klasikinius prancūziškus kvepalus su griežtu Šiaurės kraštų molekuliniu mokslu.

Kurdamas šiuos kvepalus Zarkas Ahlmannas Pavlovas nesirėmė tradicine kvapų piramide – jie buvo kuriami tokiu pat principu kaip ir muzikinė kompozicija. Pirmiausia – švelnūs tonai, tuomet gilesni, o visa kompozicija apima ištisą sensorinį bei emocinį diapozoną.

„ZarkoPerfume“ nišinių kvepalų įkūrėjas Z. A. Pavlovas, teigia, kad kvepalams vertę suteikia žmogaus oda. Jie nuneš jus iš kasdienybės į svajų pasaulį, kur nėra negalimų dalykų ir viskas yra įmanoma.

Zarkas Ahlmannas Pavlovas

„Aš daugybę metų svajojau sukurti kvepalus, kurie atspindėtų nepaprastą gimtosios Skandinavijos klimatą, gyvenimo būdą bei estetiką. 2008 metais nusprendžiau įgyvendinti savo seną svajonę ir pradėjau mokytis kvepalų kūrimo meno. Tai buvo įtempta ir sunki kelionė, kurios metu aš supratau, kad kvepalų aromato sukūrimas – tai viso gyvenimo siekis,“ – sako kvepalų kūrėjas.

Jo žodžiais kalbant, įkvepiantis Šiaurės kraštų kraštovaizdis, kaip ir nuostabus kvepalų aromatas yra subtilus detalėmis, tačiau neaprėpiamas savo neištirtomis platybėmis.

„Aš didžiuojuosi galėdamas save vadinti vieninteliu kuriančiu Danijos parfumeriu. Kvepalų kūrimas – tai menas ir kiekvienas menininkas turi savo viziją bei priėjimą prie aplinkos. Nuostabūs kvepalai – tai lyg nutapytas paveikslas ar muzikinė kompozicija. Aš tikiuosi, kad jūs atrasite šią kompoziciją, įkvėptą Šiaurės kraštų dvasios, kurią aš neapsakomai branginu“, – sako jis.

„ZarkoPerfume“ nišinių kvepalų liniją sudaro septynios kvepalų rūšys: „MOLéCULE 234.38“, „PINK MOLéCULE 090.09“, „INCEPTION“, „e’ L, OUD’ISH“, „MOLéCULE No.8“, „MÉNAGE À TROIS“. Taip pat trys kvapnieji serumai: „MOLéCULE NO8“ , „PINK MOLéCULE“ ir „MOLéCULE“.

www.cascada.lt



NAUJAUSI KOMENTARAI

Nenorinti

Nenorinti portretas
Kvepia Barnevernet. Fui, bjauru

gražina

gražina portretas
"...nišiniai kvepalai reaguoja į nuotaiką ir aplinką..." O stebukle!

žinianti

žinianti portretas
viena tokia nusipirko Skandinavijoj prieš kelis metus tą "stebuklą" labai brangiai. Taigi, jokio kvapo neatsirado, buvo pakvėpintas vaikas ir dar viena moteris -nei vieno oda nesureagavo.... :D
VISI KOMENTARAI 4

Galerijos

Daugiau straipsnių