Quantcast

MTV apdovanojimų stilius: rimbai, kaukės, smailios liemenėlės

  • Teksto dydis:

Pirmadienį praūžė ryškūs MTV muzikos apdovanojimai. Renginyje netrūko ir pramogų pasaulio atstovų, kurie duoklę atidavė nuogybėms ir pamiršo saiką.

Kaip visada, prieštaringiausiai vertinamos žvaigždės ant raudonojo kilimo kilimo pasirodė vilkėdamos akį rėžiančius apdarus. Šįkart buvo galima pamatyti rimbų, kaukių ir, manekenės Amber Rose (Amber Rouz) atveju, liemenėlę kūgio pavidalo kaušeliais.

Vakaro neoficialus motyvas buvo auksas. Buvusi vaikų popmuzikos dievaitė Ariana Grande (Ariana Grandė), kuriai dabar 25 metai, dėvėjo suknelę, išsiuvinėtą aukso spalvos žvyneliais, atlikdama dainą „God Is a Woman“ („Dievas yra moteris“) – savo naująjį brandų kūrinį apie sekso malonumus.

Tviskantį triko apsitempusi dainininkė Jennifer Lopez (Dženifer Lopez) žavėjo savo miestą atlikdama kai kurių savo didžiausių hitų popuri, įskaitant dainas „Ain't Your Mama,“ „Love Don't Cost a Thing“ ir „Get Right“.

Atliekant „Jenny From the Block“ buvo pakeistas J Lo kostiumas ir tonas, jau neminint krintančio dirbtinio sniego. Atliekant „I'm Real“ ir „Ain't It Funny“ kartu su dainininke pasirodė reperis Ja Rule'as (Dža Rulas).



NAUJAUSI KOMENTARAI

Vila

Vila portretas
Manau,kad tokiems renginiams taip pat turetu buti aprangos kodas, o tai ateina kaip is raudonuju zibintu gatves, slykstu i jas ziureti ir susidaro ispudis,kad ypatingai taip issidarko juodaodes.

nieko nuostabaus

nieko nuostabaus portretas
Pop "kultūra" yra viešnamių "kultūra".

WWW

WWW portretas
Vien tik juodaodes moterys, neisskiriant nei Dzenifer Lopez. Kazkoks iskreiptas apsinuoginimo noras. Kai kurios nuotraukos slykscios, taip pat ir Dzenifer. Tfu...
VISI KOMENTARAI 8

Galerijos

Daugiau straipsnių